Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _atomówka10142

jak spalić tłuszcz z brzucha???

Polecane posty

Gość ja tam
zabiegi sa bardzo skuteczne

Gość ja tam
wykonuje te zabiegi i widze efekty na kobietach i na mężczyznach też:)

te wszystkie zabiegi to pic na wode, inaczej niz wysilkiem fizycznym sie tkanka tluszczowa nie spala no, moze jedynie liposukcja jest skuteczna...

Gość ja tam
bzdury gadasz nie wiesz a sie wypowiadasz

bzdury to sa obietnice cudow po jakichs tam pasywnych zabiegach, tylko kase sie wyciaga z ludzi w ten sposob. wystarczy miec podstawowe info o fizjologii czlowieka i nie trzeba wierzyc w te brednie o super zabiegach ciekawe, ze niby zabiegi cuda robia a jeszcze tylu grubasow po swiecie biega

Gość ja tam
jasne bo tu akurat chodzi o grubasów takich co to juz w drzwi wejśc nie mogą. i dorazu tez widać ze w zyciu na zadnym zabiegu nie byłaś. ale to dlatego sie właśnie wypowiadasz i wiesz lepiej

Gość frdsssssffgtgg
sport to jedyne wyjscie z sytauacji, a kremy i inne badziwewai to pic na wode :)

Gość ja tam
dieta ( od dietetyka oczwiście) cwiczenia ( pod okiem instruktora) i zabiegi mój największy sukces to 16 kg w pół roku:) samym kremem i samymi ćwiczeniami nic sie nie zdziała

ha, widzisz, dieta plus cwiczenia i juz jestesmy w domu. w tym momencie te zabiegi to zbedna rzecz.

Gość ja tam
wcale nie zbędna rozciągnięta skóra sama do poprzedniego wyglądu nie wróci miałam pacjentki które nie decydowały sie na zabiegi tylko sama diete i cwiczenia różnica była i jest ogromna

Gość ALFABET_______________________
zrzuciłem 18 kg w 2 miesiace, sport+dieta bez zadnych innych zabiagów i skóra wyglada dobrze.

dobrze ale teraz nie mowimy o stanie skory ale o chudnieciu, same zabiegi nic z tym nie pomoga ale ok, moga poprawic wyglad i stan skory ale tkanki tluszczowej nie usuna

Gość ja tam
nie kazdy ma tyle szczęscia choc wątpie czy po zrzuceniu 18 kg nie ma na skorze sladu

Gość ja tam
jesli ktoś nie jest bardzo otyły same zabiegi tez wystarczą można zrzucić do 3 do 7 kg

Gość ALFABET_______________________
Jak piszę że nie mam żadnej zbędnej zwisajacej skóry to nie mam. Co myślisz ze siedzę przed kompem i wałki cisne dla zabawy ? A takie zabiegi nie maja wpływu na stan skóry ani tłuszcz to tylko wyciaganie kasy.

Gość krochmal najlepszy
chodzić w dobrze wykrochmalonych ubraniach i w takiej że pościeli spać a problemy wszelkie znikną oho!

Gość ja tam
ty wiesz lepiej ze nie mają wpływu prawda? a kim jesteś lekarzem chirurgiem masz jakieś doświadczenie w tych sprawach?? pewnie do kolezanek które tez tak samo jak ty maja blade pojecie w tych sprawach

Gość hehehehehehehe
a co to lekarz to jakaś wyrocznia ? ktoś mądrzejszy od człowieka bez studiów ? kurrrr :/

Gość Ant......
ja osobiście polecam 8min ABS. U mnie efekty były spektakularne.Straciłam 7 kg i 8cm w talii w ciągu 3-4 mcy. Z tym że nie byłam na żadnej diecie.

Gość _atomówka10142
a widzisz! tak się składa że ja cały czas robię 8min ABS , i kocham te ćwiczenia! U mnie też właśnie są coraz bardziej widoczne mięśnie.. ale myślę że trzeba się pozbyć tej mojej lekkiej tkanki tłuszczowej, żeby wyniki były bardziej widoczne! :)