Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dama kornelkowa

z rozstepami nad morze co ja zrobie

Polecane posty

Gość dama kornelkowa

witam...mam problem ze soba chyba...tzn napewno otoz 2 lata temu urodzilam blizniaki, po ciazy mam straszne rozstepy, ktore mimo czasu nie znikly i nie ludze sie ze to sie kiedykolwiek stanie ale troszke zbladly...maz ze znajomymi namowil mnie na wyjazd nad morze za 2 tyg a ja chodze po katach i rycze bo zawsze bylam szczupla a teraz krazek na brzuchu i jeszcze te rozstepy...chcialam sie poradzic bo nie ma zadnych fajnych bikini jednoczesciowych myslicie ze moge miec wy***ne na opinie innych i zalozyc stroj dwuczesciowy czy sie strasznie wyglupie???dodam ze rostepy widac ale nie tragicznie chyba

Gość malinka z cytrynką
;)pzrstań pzresadzać rany nie ty jedna i nie ostatnia nie rób cyrku tylko korzystaj z urlopu nikt nie jest idealny

Dziewczyno opanuj się i jedź! Co maja powiedzieć kobiety po amputacji piersi, z bliznami po operacjach itp ? Wiem, że wygląd jest ważny ale przecież nie najwazniejszy. Na plaży można czasem pozbyć się kompleksów. Znajdź strój, który podkreśli walory Twojej figury (wybór jest ogromny) i przestań się przejmować głupotami :) mało która kobieta nie ma rozstępów po ciąży a Ty nosiłaś bliźniaki! Głowa do góry! i udanego urlopu! :)

Gość dama kornelkowa
dzieki dziewczyny podnioslyscie ...chyba tak zrobie

Gość znam ten problem
Ale tu jest Polska, możesz sobie wmawiać że masz to w dupie ale ładne laski ci przypomną, jak bardzo się mylisz. Smutne ale prawdziwe.

Gość lauritkaaaaaaaaa
Nie przesadzaj tyle jest fajnych strojow jednoczesciowych,bedziesz sie lepiej czula i przy okazji nie bedziesz nikogo straszyc

Gość pysialek ;]
kup sobie pareo na biodra i juz bedzie mniej widac rozstepy

tych fajnych lasek na plazy to na palcach mozna zliczyć...nawet nastolatki są grubiutkie i z celulitem i z rozstepami....

Gość taka jednaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam rozstępy i od kiedy je polubiłam życie jest prostsze ,nie mam kompleksów znam kobiety co dzieci nie urodziłay a wyglądają gorzej ode mnie,głowa do góry miłego urlopu

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
kup jakieś fajne tankini albo monokini i będzie git :) komfort pewnie będzie lepszy a jak dobrze dopasujesz to i sexy będzie :) nie żebym była przeciwna dwuczęściowemu ale skoro sama nie jesteś w 100% przekonana...musisz się po prosu dobrze czuć w tym co masz na sobie.

Gość znam ten problem
No jakoś na plaży większość się lansuje a jak juz ktos ma jakis defekt to potrafią obmówić, chyba chca się dowartościować. Pareo to chyba zły pomysł, zamiast odwracac uwagę przyciąga, skoro szczupła osoba nosi coś takiego to coś z nią nie tak. Może kup sobie monokini?

Ja też mam rozstępy na udach po ciąży i o ile na co dzień nie chodzę z gołymi nogami, nie zakładam miniówek na gołe nogi ani króciutkich szortów, tylko takie przed kolano to nad wodą nie mam z tym problemu. W nosie mam czy ktoś się patrzy czy nie, nie zrezygnuję przecież z basenu przez rozstępy. Nie przejmuję się po prostu, dużo ludzi ma jakieś mankamenty, trzeba nauczyć się z nimi żyć. :)

ktos ci dobrze poradzil, zainwestuj w tankini, jak bedziesz chciala sie poopalac to powiniesz do gory na brzuchu a wychodzac poza 'strefe komfortu' i koca opuscisz w dol i po klopocie

Gość AjaMamWylane
Mieszkam w uk. Dzis bylam na basenie i ludzie sie nie martwia, czy maja cellulit, czy nadwage, czy wiek juz podeszly i chlapia sie w wodzie :) Moja sasiadka z PL byla w zeszlym roku na plazy. Opalala sie w dosyc skapych majteczkach i staniku, a nie ma figury modelki. Kolo niej opalaly sie dwie smarkule i wiecie co? Zwrocily jej uwage, typu-ku.rwa wynos sie stad, bo nie mozemy patrzec na Twoje rozstepy i cellulit. Sasiadke najpierw zamurowalo, a potem odpowiedziala gowniarom i sie zamknely.

a ja bym wzięła bikini i pareo :) na kocyku pareo na bok żeby brzuszek złapał troszkę słoneczka a do chodzenia pareo:)