Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegewgweg

W kwestii umeblowania naszego mieszkania nie mam nic do gadania

Polecane posty

Gość modnaola
Dziewczyno, jak robisz opłaty to ze swojego konta rób. gdyby, coś nie wyszło to masz potwierdzenie przelewów ! A tak , to co ? Utrzymujesz mieszkanie obcemu człowiekowi ? Pomyśl...

Gość wredniucha
jak teść ma takie znajomości, to nie może synkowi czegoś załatwić?

Gość wegewgweg
Ona niby mówi ze sie nie chce wtracac itd ale robi to chyba nieświadomie...nie wiem jak bedzie z wychowywaniem dzieci...na pewno bedzie pomagac bo ciagle mówi o wnukach ze chce juz byc babcia itp wiec skoro tak bardzo chce to pewnie bedzie sie mogła powstrzymywac od wtracania sie....

Gość wegewgweg
Próbował załatwić ale jakoś sie nie udało raz i drugi...czasami mam wrazenie ze oni chca po prostu wszystko kontrolowac, nawet to czy on ma isc do pracy...bo do tego go nie namawiaja...

Gość wredniucha
to nie gonią go do pracy, tylko do robienia dzieci????

Gość modnaola
Wielkie mi znajomości :) Jak się kilka spraw załatwiało u jakiegoś notariusza, to norma jest. Ja do swojego przesyłam mailem czy faxem dokument, on sporządza akt i jadę do niego tylko złożyć podpis- nic dziwnego, oszczędność czasu :)

Gość wegewgweg
Nie wiem...oni sa strasznei ze soba zwiazani, najlepsi rodzice i ukochany jedynak.

Gość wredniucha
a może mają taki plan: ty do pracy, a babcia wychowuje, kontroluje i syneczka na smyczy prowadza?

Gość wegewgweg
Nie wiem wredniucha... A co Ty mnie tak wypytujesz???

A to bezczelna dziewucha... próbuje się rządzić CUDZYM mieszkaniem. Zarób na własne to będziesz mieć takie szafy jakie sobie zapragniesz

Gość wredniucha
bo się nudzę

Gość wegewgweg
Jak się nudzisz to idź sobie pobiegaj

Gość modnaola
Ni słuchaj moralitetów na kafe. Po ślubie będziesz rządzisz jak mądrze to rozegrasz i nikt ci nie będzie miał nic do gadania. Tylko myśl !

Gość skownr 4-c0m3-4c5 045
Słuchaj, a gdybys spóbowała sama cos wynajac?niech twój ukochany zobaczy jak tgo jest bez sprtaczki,ucharki,służacej,kochani i ... spponsorki. Rodzice będą mu wszystko opłacac? będą mu kupowac zarcie? nie zapraszaj go do siebie, bo zaznie sie stółowanie i pranie,ale bywaj u niego " z pusta ręką" bo cie nie stac. Powiedz mu wrpost, ze skoro nie masz nic do gadania w kwestii takiej jak mieszkanie, obawiasz sie o reszte, ważniejszych w sumie spraw- prowadzenie domu, dzieci. Ile ona ma lat?ile juz siedzie bez pracy?postaraj sie moze mu znaleźć jakąkolwiek prace, ciekawe co on na to?jak zacznie wymyślac,ze za niska płaca, ze ma za wyskie kwalifokacje- kopnij go w dupę, niech leci. Acha! kwestia ślubu- jego rodzice kupili mieszkanie (dla niego, nie dla ciebie- gdzi ejestes zameldowaa??), do którego nie masz zadnych praw (ani formalnych ani zwykłego głosu w najzwyklejszej kwestii) . Twój ojciec robi wam przyjecie weslene. WAM!!! ni etylko tobie, dla mnie to chora sytuacja/

Jezu dziewczyno ty sobie pętle na szyje szykujesz. Co za głupia baba syn nie ma pracy a jej sie kurwa marzy bycie babką? A na dziecko wam bedzie dawac? Bo to nie jest "hop siup na byka i ciele gotowe". Pomyśl jak ona ( niby nie świadomie) nadaje wam tempo co do urzadzenia mieszkania to przy wychowywaniu dziecka tez raczej nie bedziesz miala nic do powiedzenia. Zaborcza matka i babka poprostu z niej jest. Ja bym na twoim miejscu zamieszkała z twoim chlopem dopiero po slubie, kiedy on juz bedzie mial prace bo narazie to ty zapierdalasz a nic z tego nie masz i miec nie bedziesz.

Gość wredniucha
masz rację - lepiej zrobię jak pobiegam

Gość modnaola
do hgg W dupę ją pocałuj. I jak najszybciej po ślubie niech cię zamelduje, wtedy jesteś na swoim- nie daj się zwieść, nie bądź głupią płaczącą Polką, którą mąż wykiwał.

Gość wegewgweg
Jestem zameldowana w jego mieszkaniu ale na razie na 2 lata. Moj facet ma 35 lat a ja 29. Moja tesciowa ma 54. I nie wiem jak bedzie dalej. Mieszkam z nim juz 3 lata a on przez ten czas miał jedna dorywcza prace

Gość modnaola
Dobrze to przemyśl, bo dla mnie to dziwnie wygląda. Facet, którego trzeba utrzymywać... Mogą z tego być problemy :(

Gość wredniucha
o koorwa! myślałam, że masz z19 lat! Serio!

Gość skownr 4-c0m3-4c5 045
Stary twój facet, naparwde. W tym wieku trzeba miec jakis konkretny plan na przyszłośc, jakąs prace a nie dorywcze zajecie. To nie jest komfortowa sytuacja,dla ciebie bo dla niego ok. On ma twoja pomoc i zupłene poparcie rodziców. Samo to, ze nie ingeruja w ta sytuacje (praca) ale w inne rzeczy tak- jest chora. Jesli z nim będziesz- czeka cie duuuuuzo nerwów, zwątpienia i kłopotów. Nie zmieni sie po slubie NIC, tylko na gorsze. Matak i ojciec wyrocznia.On wogóle szuka pracy?DLa kobit jest mało zajcie ale facet ZAWSZE cos znajdzie, zawsze!!!chyba nie mieszkacie na jakims odludziu. Inna sprawa- takiemu staremuu bykowi byłoby po prostu WSTYD,ze dziewczyna go utrzymuje. Radze ci z dobrego serca- spróbuj zamieszkac sama i zasatanów sie ile masz z tego korzyści/

Gość wredniucha
masz prawie trzy dychy na karku.... myślisz trochę - czy to wszystko to akt desperacji starej panny?

Gość iskra mocna nocna
Jejuuuuuuuu, następna głupia dziewucha utrzymująca darmozjada... Co to, plaga jakaś? :D

Gość Gruba_berta_350
po co Ty go utrzymujesz? Facet dostał od rodziców wszystko, Ty go utrzymujesz, chłop prawie 35 lat i siedzie i korzysta z głupoty innych. Meble to wasz najmniejszy problem

Gość modnaola
To trwa 3 lata ? Przyjmij do wiadomości, że jesteś wykorzystywana, a raczej z premedytacją dajesz się wykorzystywać :( Problem nie w meblach ale w twoim facecie, on nie nadaje się na męża- niestety- to zwykły nierób :(

Gość wegewgweg
:-(

Do autorki :) na Twoim miejscu po pierwsze zaczekałabym aż będę w rodzinie, dopiero zaprowadzałabym swoje porządki :) ale wtedy już nieodwołalnie i albo teściowa zabiera swoje szafy albo idą na śmietnik i wstawiam co mi się podoba.

I oczywiście nic za pieniądze teściowej. Syn dostał od niej mieszkanie i to bardzo fajnie ale dalej powinniście radzić sobie sami, bez pomocy rodziców.

modnaola ma racje. Poki mozesz bierz nogi za pas i spiepszaj zanim tesciowa i ten nierób zrujnują ciebie i twoje zycie