Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankokochanka

Kochanki cudych mężów i te co odbiły komuś męża

Polecane posty

Gość gość
Nie przejmuj się...będzie wszystko dobrze:)

Gość gość
udowodnij mi jakoś Rahim1972 że ktoś nie podszywa się pod Twój pseudonim, bo nadal wydaje mi się że to nie Ty......napisz mi co starałeś się odepchnąć ręką, gdy zdarzył się niezbyt groźny "wypadek"....

Gość gość
http://www.youtube.com/watch?v=MNas1pB94dY Pamiętaj ,nawet jeśli nie piszę to tylko dlatego ,że Komuś to kiedyś obiecałem....pamiętaj jak już tam będziesz i cały czas .....że masz żyć nie tylko dla swojej rodziny,ale masz też żyć dla mnie!!!! Bez względu na to jak dziwnie ale ...jesteś też moją na całe życie!! Masz żyć!!! Będę czekał na dobrą wiadomość do Ciebie ,tylko dobrą ....... k.....c :( wiem że nie mogę i wiem że tego nierozumiesz .... ale tak jest ,pa Kajak :)

Gość gość
B. Będę oczekiwał na Twoim Fb :) i będę sie ,pewno niektórzy powiedzą ,stary głupi pryk i dewot,pie.....ole ich .Będę się modlił aby wszystko się dobrze skończyło ...pa już się tu nie pojawię bo to nie miejsce dla nas B prawda ? Żabko .I nie myśl o mnie ...teraz masz dla Kogo być i żyć.

Gość gość
Nic mi nie będzie ale więcej panikuje bo mam być dwa razy uśpiona i tylko tego się boję, podania narkozy...........już teraz wiem że to na pewno Ty:) po kajaku zawsze Cię poznam:) dobrze, że nic wtedy nie stało się z Tobą poważniejszego byłam wtedy bohaterką, bo "ratowałam" Cię zatrzymałam autobus he he......tak, jestem Twoja na całe życie:) miło było Cię tu spotkać:) i nigdy o Tobie nie myślę że jesteś stary, jesteśmy jeszcze bardzo młodzi:) ja jestem "duchem" zawsze bardzo młoda i trochę "szalona" he he Ty też dbaj o siebie bo ja dzięki tylko temu że mam dużo ostatnio dużo wolnego czasu miałam czas na przebadanie się.....jakbyś popatrzył na mnie, pomyślałbyś: "okaz zdrowia" ja też k.....c.......:) ale my jesteśmy "porąbani" he he to jak się ze mną skontaktujesz na moim FB? zresztą Ty zawsze masz dość oryginalne pomysły he he:) są dość zaskakujące;) Pozdrawiam:) i miło z Tobą popisać...

Gość gość
będę zaglądał do Ciebie....na Fb ,fajne nazwisko :) pa

Gość gość
Jak widzisz humor mnie nie opuszcza.....;)

Gość gość
Szczęściarz z faceta :)

Gość gość
noooooooo całkiem, całkiem nazwisko........coś ten skrót mnie prześladuje he he

Gość gość
trzymaj się dzielnie i dodawaj fotki ,pa B......

Gość gość
ok, nie ma sprawy z fotkami:)

Gość gość
i nie bój się być moim znajomym ja też jestem z Kimś związana na Kim mi zależy:) pozdrawiam

Gość gość
Tak ,wiem....

Gość gość
Z raz obranej drogi nie powinno się schodzić....jeśli podjeło się jakiegoś zadania,opieki nad Kimś....nie powinno się zawieść...bo mozna zawieść samego siebie. Trzy życzenia ? Aby moja przyjaciółka była wreszcie szczęśliwa :) Bym nikogo nie zawiódł .... I trochę szczęścia w życiu :) :) :)

Gość gość
ale Twoja kobieta to szczęściara, naprawdę tak myślę....jesteś jak najcenniejszy klejnot pośród nieprawdziwych kamieni....ja jestem szczęśliwa bo budzę się rano i słyszę śpiew ptaków i widzę słońce to mi wystarczy do szczęścia;)

Gość gość
No teraz dopiero skojarzyłam co napisałam z tym klejnotem:)....przynajmniej Cię rozśmieszyłam:) i sama się teraz z tego śmieję.....miłego tygodnia....

Gość gość
I will one operation not two....