Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankokochanka

Kochanki cudych mężów i te co odbiły komuś męża

Polecane posty

Gość Giffin
Ja natomiast słyszałam, że są też mężczyźni którzy podrywają mężatki. Nie zwracają w ogóle uwagi że ktoś jest zaobrączkowany.......mamy wszyscy rozum i każdy sam powinien decydować jak się zachowa w określonej sytuacji...jedni będą szanować partner, inni niestety nie...to wszystko zależy od indywidualnych sytuacji życiowych poszczególnych osób.

Rudzielec... Ciekawe, co u Gośki... I Gośka to wymyślony twór,projekt,Gośki nie ma,więc nie licz na dalszy ciąg jej historii:)

Gość gość
Po co tu zaglądać ,temat umarł i dobrze...

Gość Rudzielec...
silvergold Hej :) A ja jestem pewna, że nie jest projektem. Tylko chyba już tu nie zagląda na forum.

Gość gość
Dziś dzień przyjaciela ..... no.... to wszystkiego najlepszego,przyjaciółko moja z dalekiego miasta :)

Gość gość
A ja jestem pewna, że nie jest projektem. Tylko chyba już tu nie zagląda na forum. ------- koorwa ilu naiwnych kretynow na tym portalu przeczytaj watek i bedziesz wiedziala ze to byla prowokacji do czego sama autorka debilka sie przyznala💤

Gość gość
"Kto przyjaciela znalazł, skarb znalazł" " Nie odkładaj na później miłych słów dla swych przyjaciół, nie pisz ich na ich nagrobkach, lepiej wypowiedź je od razu" Z okazji dnia przyjaciela wszystkiego najlepszego dla przyjaciela z odległych okolic.......:)

Gość gość
Ty mój przyjacielu ....taki los

Ja odbiłam faceta, tylko nie byli jeszcze małżeństwem, ale mieli córkę, o czym doskonale wiedziałam. Zaczęliśmy ze sobą flirtować i jakieś 2 miesiące przed ich ślubem poszliśmy do łóżka, zerwał z nią 2 tygodnie później. Ale w sumie z jej winy, ona była straszna, chciała go na każdym kroku kontrolować, stawiała jakieś głupie ultimatum, groziła, że więcej dziecka nie zobaczy jak nie zrobi tego czy tamtego. Wcześniej myślałam czasami, że trochę z mojej winy rozbiłam rodzinę, ale teraz się cieszę, bo okazało się, że tamta szmata go cały czas oszukiwała, dziecko nie jest jego...

Gość gość
Nie miej do mnie żalu,i tak mam kapę :(

Gość gość
Chciałbym mieć Ciebie ale ...nie można mieć wszystkiego w życiu :( prawda ??? Nie można ??? Nie??

Gość gość
Nie ...

Gość gość
Nie mam do Ciebie o nic żalu, czemu masz kapę?? ja niedługo będę miała prawdziwą kapę........

Gość gość
ten wątek: kochanki itd. jest dziecinny....

Gość gość
Z tego artykułu wynika, że mężczyźni zdradzający często są szczęśliwi w swoich małżeństwach i nie chcą rezygnować ze swojego życia rodzinnego ani też ze "skoków w bok"......powinno to samo pytanie być zadane żonom tych mężczyzn, czy one są szczęśliwe z takimi mężami......

Gość gość
Jak się szuka czegoś innego,wrażeń,emocji ...to raczej nie jest się w pełni zadowolonym ze swego związku,lecz jeśli jest się zadowolonym i pomimo tego czegoś się szuka ? To co to jest ?I kim się jest wtedy,zdrada emocjonalna też jest złem i któś tu napisał kiedyś,może jest nawet gorsza od tej fizycznej.....a jeśli za czymś się tęskni za czymś czego nawet się nie zna to co to oznacza?

Gość Rudzielec...
"ja jestem pewna, że nie jest projektem. Tylko chyba już tu nie zagląda na forum. ------- koorwa ilu naiwnych kretynow na tym portalu przeczytaj watek i bedziesz wiedziala ze to byla prowokacji do czego sama autorka debilka sie przyznalaziewanie.gif" - A po co ta agresja i te emocje? Ja wyraziłam swoje zdanie. Jestem pewna, że nie jest projektem, właśnie dlatego, że przeczytałam cały wątek. Możesz mi wskazać post, którym się przyznała, że to prowokacja?

Gość Rudzielec...
Gośka jak będziesz to napisz co u Ciebie.

Gość Rudzielec...
P.S. Poza tym Gośka nie jest autorką wątku.

Gość gość
Jak można tęsknić za czymś czego nigdy w życiu się nie miało? To nie jest tęsknota lecz pragnienie.....

Gość gość
gośka byla niezla

Gość gość
Jaaasne.... seksoholik ,dobre.To się czegoś dowiedziałem.