Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał36

pewnie były już takie tematy ale cholernie tęsknie za moja kochanką

Polecane posty

Gość Michał36

36 letni facet związał się z 23 letnia studentką, zakochałem się w niej, teraz gdy skończyła rok akademicki wyjechała. zwariowałem na jej punkcie, załatwiłem jej praktyki na wrzesień aby szybciej wróciła do miasta. I nie wiem co robić, głupieje, szaleje za nią. Ja jestem świadomy różnicy wieku, wiem ze ona ma ambicje, ze się kształci, czeka ją świetna przyszłość i facet z żoną i 2 dziećmi nie jest jej potrzebny ale ja w tym momencie po prostu nie umiem bez niej żyć. Ciesze się jak odnosi sukcesy, uwielbiam z nią rozmawiać, pokazuje mi swoje pasje , w tym momencie ja nie mogę wytrzymać tych dni bez niej a nie wiem co będzie jak postanowi odejść

Gość Michał36
dociera to domu, ale chce cos dla siebie

Gość cxbcccccc
o matko, a za żoną też tak na początku szalałeś? może to przechodzi? miłość to ponoć tylko chemia.

Gość bollimra
A z żoną się żeniłeś to dla kogo jak nie dla siebie. Dzieciaki robiłeś dla kogo jak nie dla siebie? PO coś się żenił?!

Gość michalinqa123w
a one o sobie wiedzą ? szkoda dzieci :((((

Gość cxbcccccc
odpowiesz mi na pytanie, ciekawa jestem po prostu. wypadki chodzą po ludziach, nie wiem co masz zrobic. najlepiej poczekaj az ta miłosc badz zauroczenie zdechnie. motylki odfruną. jak odejdzie to dzieci na tym skorzystaja, bedziesz mial wiecej czasu dla nich... pytałam czy do zony tez to czułeś? jesli tak, to widac wszystko przemija.

Gość rgvhhhhhhh
Zauroczyłeś się stary zgredzie. To minie. Zajmij się żoną i dziećmi.

Gość zielony kanarek
Wiesz co pomimo wszystko fajnie, że kogoś kochasz.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Na pewno najwygodniej byloby miec dwie. Ale co bedzie jak studentka postawi warunek ze masz zostawic zoone ? Czy Twoja milosc do niej tez wtedy zwyciezy czy moze raczej ostygnie ?

To wszstko zależy od tej studentki , jak cię kocha .. to na co czekasz? Rozstań się , nie krzywdź żony !

Gość fdrgvrfg
A kogo kochasz bardziej kochanke czy dzieci?

Gość cxbcccccc
jakby ona postawiła ultimatum żona, dzieci kontra ona, co byś zrobił?

Gość Odejdz od zony
odejdz od zony .Mloda jeszcze w miare mloda jest .Znajdzie sobie kogos kto ja pokocha .I czekaj na kochanke .

Gość ja ci napiszę.....
tak to jest jak się za młodo człowiek żeni/za mąż wychodzi....

Gość cxbcccccc
rozmawiałeś z tą młodą o uczuciach? jak ona to traktuje? co będzie jak żona się dowie, wykopie cię,a zauroczenie opadnie, albo okaże się, że kochanka była z tobą tylko na chwilę? co będzie jak dzieci nie będą mogły na ciebie patrzeć. może ustal co jest dla ciebie najważniejsze, czy umiałbyś zrezygnować z dzieci, czy umiałbyś odejść od żony i nie mieć do końca życia wyrzutów sumienia? czy ta miłość do kochanki jest na tyle silna, że umiałbyś zaryzykować i postawić wszystko na jedną kartę? zastanów się czego byś chciał i czy byłbyś w stanie znieść konsekwencje tych wyborów. na tęsknotę pomaga zajęcie się czymś, nie myślenie. w sytuacjach nieszczęśliwej miłości, która nie ma szans, to najlepiej się odizolować i nie rozmyślać. urwać wszystko, wywalić wszelkie kontakty do tej osoby. najlepiej by było dla ciebie jakby miłość do kochanki okazała się silna, gwałtowna, ale krótka i zniknęła tak szybko jak się pojawiła. jednak życie nie zawsze jest łatwe. serce nie sługa, ale w tym wszystkim trzeba jeszcze brać pod uwagę dobro innych. uczucia żony, uczucia kochanki, uczucia dzieci i swoje rozdarte serce. odradzam ci zbyt długie podejmowanie decyzji i granie na dwa fronty zbyt długo, bo to się posypie. kobiety są mądre, żona może odkryć romans, kochanka może w wyniku różnych emocji przestać postępować tak jak do tej pory. może ci się sypnąć romans, dom, życie. ogranicz straty wszystkich dookoła do minimum. Przemyśl, ochłoń i wybierz jakąś drogę i się jej konsekwentnie trzymaj. uczucia, silne emocje, niewyobrażalny ból kiedyś mija.