Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieogarnięty pytający

Dziewczyny powiedzcie mi czy wy też...

Polecane posty

Gość ona 21
moja najlepsza kolezanka jak juz baaaaardzo jej sie chcialo puscic baka to informowala mnie o tym i odchodzila na chwile tak z 5 m ode mnie i wracala:)

Ja mam jedną taką koleżankę, która pierdzi zawsze w towarzystwie i się sama z tego śmieje. Mi to nie przeszkadza bo ją bardzo lubię. A ja nie nigdy... choć raz zdarzyło mi się przy mężu ale przez sen... aż się obudziliśmy i śmialiśmy się z tego. Jemu się też raz zdarzyło przy mnie baaaardzo niechcąco (bo jest anty) więc jesteśmy kwita.

@ona 21 - Ja robię podobnie, z tę tylko różnica że nie mówię nic nikomu :D W sumie tylko może 2 razy się wydało, bo to było na dworze i akurat w kumpla stronę smrodek wywiało i się krzywił, ale się nawet nie przyznalem że to Ja :P Ale normalnie tego nie robię żeby nie bylo... tylko jak już nie mogę i jestem na zewnątrz :D @Klitajmestra - O patrz zapomniałem do pytania dopisać czy przy mężu / chlopaku też, bo w sumie to też bliska osoba ;) @pingwinn - We śnie to pewnie każdy popierduje bo nie jest się świadomym i nie ma kontroli nad pupą :P Ale obudzić się od własnego bąka to trzeba mieć talent :D Też bym się śmiał jak głupi :D

Gość Kris9898
a moja laska wali podstępne tajniaki których nie słychać i udaje że to nie ona a smród zwija tapety :o

@Kris9898 - Hahh to widać taka romantyczna dama Ci się trafiła - nie widać, nie słychać ale efekt piorunujący :P Kto by pomyslał, taka delikatna istota a jak potrafi sprawić, że powali faceta na kolana i to dosłownie :D

Gość upupa
PODBIJAM TEMAT

Boze macie problem ze na prawde.... wiadomo,ze to ludzka sprawa ,ale po co robic to tak oscentacyjnie i jeszcze sie smiac Z tego? wg mnie to jest krepujace i obrzydzaja mnie ludzie ktorzy sadza inaczej bo to swiadczy o ich kulturze osobistej .

Gość kąsająca
ja tylko i wyłacznie przy mężu się nie krępuję i on przy mnie. Nic mi nie wiadomo czy on z kolegami pierdzi dla śmiechu, czy też nie dla śmiechu, ale nie sądzę.... ja przy koleżankach nie...

@Patka1000000 - Rozumiem że jak sie idzie do kogoś w odwiedziny to nie wypada i trzeba trzymać... Ale jak się kogoś bardzo dobrze zna i z nim spędza dużo czasu np niech to będzie mąż z którym się mieszka, przebywa 24/24 i nie jest to uciążliwe takie chowanie sie po kątach? Niektórzy nie mają nic przeciwko wprowadzeniu takiego luzu i się nie krępują ;)

nie mowie ochowaniu sie po katach tylko o tym,aby sie z tym nie obnosic i nie orbic tego specjalnie w lozku pod koldra albo w kuchni przy obiedzie . no ludzie troche oglady,zawsze mozna odejsc kawalek czy cos... wiadomo,ze majac dobry kontakt z mezem nie ma sie czego wstydzic ,ale ja osobiscie bym sie irytowala czyms takim i zwracalabym uwage ne=awet osobistemu mezowi ;p

Gość s cmsd c
ja nie wiem co w tym śmiesznego jak sie pierdnie przy kimś, przecież tu chodzi o to że to jest cholernie odrzucające ten smród fujjj

@Patka1000000 - Rozumiem :) Jak tak to popieram... Przy jedzeniu to prostactwo :D Myślałem, że Ty z tych "niepierdzących", które twierdzą, że przez 10 lat małżeństwa im się NIGDY nie zdarzyło - bo i takie są :P

spoko:) przeciez tez jestem czlowiekiem i nie potepiam ludzi "pierdzacych";D bo co jak co ale to sie kazdemu zdarza,ale wlasnie chodzi tu o pospolite prostactwo jak to nazwales bo tego nigdy tolerowac nie bede bo trzeba znac granice:)

Gość fgjodfkbmgpofhlkmb;vln,gf[ohkc
ja robie wszystko przy kol

nawet te ladne;p tyle ,ze te pewnie (przynajmniej niektore) maja w sobie tyle kultury,ze nie robia tego tak bezczelnie bo wiedza,ze to moze innych irytowac;p

Gość pytam bo pytam
głupiiiiiiiii

@Patka1000000 - Ja jestem facetem, więc mnie to nawet śmieszy :D Ale wiadomo jakieś granice muszą być... :) Raz mi siostra przy jedzeniu zapodala to się wkurzylem nieco i w krótkim czasie gorzko tego pozalowala, bo się zemscilem... :D co poradzę że msciwa ze mnie kreatura Haha :P

@frodo niziołek - Tak te ładne też mają jelita i ich jelita nie są inaczej zbudowane od męskich :D A jak się taka naje cebuli, grochówki czy jajek no to cudów nie ma, konwaliami pachniec nie będzie :P Wierz mi na słowo ale tak jest ;) Sam się o tym przekonałem brutalnie stąd wiem :D

@Patka1000000 - Na początku znajomości na pewno nie :P Ale co by było potem to nie wiadomo... Jak bys się zachowała jak moja siostra to wierz mi zrobiłbym :D i to z wielkim skutkiem :P

Gość lovelisia1978
ja pierdze bekam sram wszystko.. on tez ja gole nogi on sra =prawdziwe malzenstwo czy zwiazek zaczyna sie tam gdzie zaczyna sie 1 baczek

zgoda,ale nie kazdy ma takie podejscie ... i nawet w malzenstwie sa takie zreczy ,ktore chcialoby sie zorbic samemu chociazby golenie nog ,albo siedzenie na klopie

@lovelisia1978 - Co do pierwszego bączka , coś w tym jest :D Tyle że całe życie mieszkałem w domu gdzie łazienka i kibelek były oddzielnie, więc jakoś sobie nie wyobrażam srac jak ktoś inny tam jest, Ja potrzebuje skupienia! :D

Gość lovelisia1978
ej tam w kawalerce wszystko wychodzi:)

Podejrzewam że ciężko by mi było się przemoc :) Nie to że się wstydzę ale najzwyczajniej w świecie nie mogę się skoncentrować - wiem głupie ale tak jest :D Nawet jak w publicznym wc stoję przy pisuarze a ktoś bezpośrednio za mną stoi to nie umiem się "odlać" :P Mogę tak stać 5 minut z przyrodzeniem na wierzchu i nic póki sobie ten ktoś nie pójdzie :D