Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrodyzjakowaa

chyba mnie olał, a moja duma nie pozwala się odezwać

Polecane posty

Gość afrodyzjakowaa

pisałam z chłopakiem na gg, świetnie nam sie gadało, znamy sie z widzenia, ale wczoraj troche go zdystansowałam i powiedziałam ze cos tam mi sie nie podobało co zrobił.. niby potem normalnie gadaliśmy, ale dzisiaj jest na gg i nie pisze.. a gadaliśmy do tej pory co wieczór do 4 nad ranem.. myślicie, że bierze mnie na wstrzymanie? moze chce zobaczyć czy mi zależy? ale ja jakoś nie chce mu okazywać zbytnie aprobaty bo nie chce zeby zauważył że złapał króliczka w sieć :D dodam , ze niechcacy dzisiaj wywłałam mu link, miałbyc do kogos innego. on cos na to odpisał, ja odpisałam i.. cisza :D co to ma znaczyc?;>

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nic. nie musicie codziennie pisać do 4 nad ranem

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co takiego zrobił ,ze tak napisałas?

Gość afrodyzjakowaa
wiem ze nie musimy, ale to był już taki rytuał, ze przyzwyczajenie bierze góre.. tym bardziej ze jest na gg i rozpoczął rozmowe(pisłam w jakim sensie ) a teraz milczy ...

Gość zawiedziony1410
co zrobil?

Gość afrodyzjakowaa
to juz jets mało ważne, nie było to nic poważnego, ale nasza rozmowa wtedy sie zrobiła troche nieswoja

Gość hłehueeehueeee
taaa, przypadkiem wyslalas mu linka :D:D a tak w ogole to moze chlopak chce sie wyspac :P

Gość afrodyzjakowaa
serio przypadkiem:D bo chciałam wysłać go koledze, a myslałam wtedy o nim i zrobiłam to autoamtycznie.. no dobrze, ja mu nie żałuje snu, ale teraz jest i milczy :D

Gość Hyhyhyhyhyhyhy U!!!!!!
Zeby mu pokazac ze nie zlapal kroliczka wlasnie nie powinnas byla pisac z nim do tej 4 rano. tylko w momencie super rozmowy ja zakonczyc i isc spac. A on by dalej sobie rozkminial o tobie. pokazalabys tym tez ze nie jestes zalosna gowniara, a kobieta ktora ma zycie i o nie dba. ze idzie spac o normalnych porach. zasugerowalabys mu tym tez zeby sie odzywal wczesniej, o innych porach. a moze sie z toba umowil. Samo pisanie w sobie nie jest ani flirtem ani znaczaca znajomoscia. Popiszecie tak do tej 4 z miesiac i sie wam znudzi.

Gość jbjsabdl
hahahah, nie mogłam jak to czytałam, opisałas dokładnie moją historię :P no cóż miałam tak samo, też się zastanawiałam co to ma znaczyc ;/ włąśnie mija rok odkąd się nie odzywamy, nie wiem do tej pory o co chodzi, chyba oboje jesteśmy uparci.

Gość afrodyzjakowaa
z tym zakończeniem rozmowy w trakcie to całkiem zajebisty pomysł, zawsze ja kończyłam rozmowe, ale to czasami było silniejsze ode mnie i chciałam jeszcze z nim pogadac i jeszcze... :D o normalnych porach nie mamy okazji pisać bo mamy swoje życie

Gość afrodyzjakowaa
ale człowiek się uczy na błędach.. co teraz mam zrobic? nie pisać prawda?

Gość afrodyzjakowaa
jbjsabdl ojej, oby moja tak nie umarła śmiercią naturalną... :D

Gość jbjsabdl
ja jak już napisałam nie pisałam, stwierdziłam, ze jak mu zależy to się odezwie i żadne z nas nie napisało ;/ z jednej strony żałuje, że konakt się urwał, a z drugiej jestem zawzięta i wydaje mi sie, że jednak mu nie zależało...

Gość szatanwewlasnejosobie
Stwierdził że masz zryty beret

Gość afrodyzjakowaa
ja z jednej strony moge napisac, ale to chyba zły pomysł bo nie chce zeby pomyslał ze za nim szaleje , upsss.. mzoe juz tak pomyslał..:D

Gość jbjsabdl
afrodyzjakowaa miałam dokładnie ten sam tok myślenia co Ty :D

Gość afrodyzjakowaa
choć czuje ze moze sie jednak odezwie, skoro juz jestesmy przestawieni na tryb nocny i późno chodzimy spać.. znudzi mu sie w końcu bezczynne siedzenie przy kompie i moze napisze.. :D tylko co wtedy

Gość jbjsabdl
z jakoego woj. jest ten chłopak ? hahaha, może chodzi o tę samą osobę ? ;p :D

Gość celin dion n
do jbjsabdl nie jestes zawzieta..p[o PROSTU MIŁO JEST jak facet sie odezwie kazdej miło, tobie tez, czemu wiec u ciebie ma byc inaczej

Gość afrodyzjakowaa
jbjsabdl dolnośląskie :D mała czarnula - ale chyba doczytałaś, ze to moja wiadomość jest ostatnia i ze to on po prostu na nią nie odpisał.. to bedzie już chyba lekka przesada jak to ja znowu napisze a jesli czuje sie urażony o poprzednią rozmowe, to chyba jednak to nie jest ten facet.. :D

Gość afrodyzjakowaa
ok,powiem wam jak to było,napisalam że lubie sex analny,a on na to ze pewnie mam doswiadcznie,a ja że nie ze w sumie 4 razy to robiłam, a on milczy.porazka

Gość afrodyzjakowaa
23.56 spadówa podszywie ;p

Gość celin dion n
ostatnia twoja to powinie on teraz napisac uraziłas mnie, bo.. :D

Gość jbjsabdl
afrodyzjakowaa jednak nie ta sama osoba ;p ale jak Ci zależy to zrób cos z tym, może nie pisz, ale... spotakaj go "przypadkowo" idz w miejsce gdzie mozesz go spotkac, zobaczysz jak zareaguje gdy cie zobaczy ;p

Gość celin dion n
jak ja zobaczy to winien sie odezeac;p chyba ze go poty zaleja i oczy i nie zobaczy jej w taki upał

Gość afrodyzjakowaaaa
ktoś mi zabrał nicka.. jbjsabdl no to jest całkiem dobry pomysł.. ale dzisiaj mnie chyba ta kusząca chęć rozmowy z nim zabije... :D

Gość afrodyzjakowaaaa
to nie ja jestem zaczerniona