Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalafina ..

Jak zrzucić SAM brzuch - proszę o pomoc, jak w ciąży wyglądam ;/

Polecane posty

Gość kalafina ..

Chcę zaczać od tego że mam 165cm wzrostu i ważę 51kg. Nie mam nadwagi a także wg wielu powinnam mieć grubsze nogi i ręce bo wyglądam strasznie... Wg lekarza jestem na granicy niedowagi. W sumie chcę utyć ale.... Ale mam brzuch jak w ciąży ;/ Serio. W brzuchu mam kolo 82cm!!!! Dla porównania mam w biuście 81cm... Mam naprawdę chude nogi, płaski tyłek i najgorsze - łapki jak u dziecka chudziutkie Ale brzuch odstaje ;/ Byłam u lekarza czy jakaś przepuklina czy coś... Zdrowa jestem. Tylko ten brzuch... Ćwiczyłam ciężkim hula hop przez 3 tygodnie, ale nic to nie dało - może cm w dół a może źle zmierzyłam. Po prostu koszmar... w autobusie ludzie "młodej matce" ustępują. A mam 23 lata ;/

Gość niussa
Może to jakiś problem z jelitami.

Gość _Hope_
Spróbuj wykonywać jakieś ćwiczenia na brzuch, może brzyszki tylko one są raczej na wyrzeźbienie a nie chudnięcie ;/

Gość _Hope_
brzuszki*

Gość kalafina ..
Nie, żadnych problemów z jelitami, tarczycą, żołądkiem i innymi trzustkami :( Dietetyczka odmówiła wydania diety na schudnięcie, chciała mi tylko dąc "na zdrowo"... No i się żywię ale nic nie daje Brzuch mam taki od zawsze. Tyle że miałam nadwage niweielką (75kg), schudłam do 60 i było super. Ale potem jakoś siłą rozpędu chudłam dalej i mi brzuch został bez zmian, przy 67-70kg to wyglądało jakoś, a teraz koszmar :(

Gość ja tez mam wielki brzuch:D
Kupilam sobie taka ksiazke "Plaski brzuch" Lydie Raisin i robie cwiczenia z niej. Niestety zrobilam tylko 3dni (cwiczenia sa rozpisane na 2tygodnie), a potem przerwalam wiec nie wiem jaki bedzie efekt, ale wczoraj zaczelam znow. Niby tylko 15minu dziennie a ciezko sie zmobilizowac :( Ksiazka kosztuje ok 20zl, wiec mozesz sprobowac. Tam jest napisane, zeby wlasnie nie robic tylko brzuszkow, ale tez i inne cwiczenia (takze rozciagajace i masaze brzucha), bo brzuszki sa tylko na jedna partie miesni, a powinno sie cwiczyc wszystkie. Mozesz tez sprobowac 6 Weidera, ja sie za nia zabiore jak mi sie uda przebrnac ksiazke. Mam taki sam problem .. jestem niska, szczupla, drobna, a brzuch jak w 6 miesiacu ciazy :/

Gość hsjhjshjas
zbadaj hormony- otyłość brzuszna to "męski" typ i jej wystepowanie może swiadczyć o zaburzeniach hormonalnych. nie wiem jak jesteś zbudowana, ale niedowagi, to ty nie masz i jeżeli masz na tym brzuchu tłuszcz, to spokojnie mozesz pare kilo schudnąć. jeżeli brzuch , to twarda piłka i nie masz grubego fałdu tłuszczu, to spróbuj usprawnić prace jelit- dowiedz się co trzeba jeść, zeby przeciwdziałac wzdęciom i zaleganiu resztek w jelitach.

Gość helka28
na brzuch zrob sobie diete sb naprwade działa zawsze miałam brzuch jak pilka i teraz po miesiacu diety parwie go nie ma jeszcze 2 tygodnie i juz po nim, a nie cwicze bo nie lubie

Gość MarcEIa
Rób ćwiczenia ogólne i ćwiczenia skierowane w 100% na brzuch. I postaraj sie nei jeść tyle:(. Mi pomagały tabletyki slimcea, bo nie chaiłomi się podjadać. Schudłam tyle ile chciałam dość szybko, może tobie też pomoże.

Gość gość
masz tak typ budowy, osoby z wąskimi biodrami przeważnie mają taki wystający brzuch

Gość gość
dieta south beach i plaski brzuch masz