Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kendydsdsd

czy studia sa ciezkie ?

Polecane posty

Gość kendydsdsd

ile macie przedmiotow ? w jakim miescie studiujecie ? co jaki czas za nie placicie ?

Gość zryczałtowana rzaba
2,5 tony- ciężkie

Gość debilne pytanie zadałaś
jak tak podchodzisz to pamiętaj, studia nie każdy musi mieć bo jak banda takich co nie wie na co isć, albo idzie na najłatwiejsze byle by jeszcze 5 lat sie pobawić na koszt rodziców, to nie dziwota,z ę papierek nic nie znaczy albo masz konkretny plan na siebie i wiesz jakie studia Ci są potrzebne, wtedy Cię wali czy ciężkie są czy nie, to idziesz na studia albo sobie daruj

Gość kendydsdsd
ja mam wybrany kierunek tylko pytam tych co studiuja

Gość f df df df
nie sa ciezkie. No wiadomo zalezy jaki wykladowca, u jednego lajcik, u innego nauka. Dasz rade, jak zaczniesz to zrobisz duzo by na nich zostac. a na jaki kierunek idziesz?

kurwa, no nie obrażam ludzi ale czy wpadło Ci do łba, że to zależy jakie kto ma predyspozycje do danego kierunku i jaki w ogóle kierunek? co kurwa medycynę chcesz porównać do, bez urazy, kulturoznawstwa? albo pasjonat literatury na polonistyce a ktoś kto chce uzyskać dobry zawód na polibudzie to też dwie różne rzeczy no debilka po prostu

Gość zawsze ruda
to mów jaki kierunek, bo co tu można porównywać jakieś bibliotekoznawstwo z matematyką czy medycyną

Gość f df df df
nie obrazajcie dziewczyny, pyta po prostu. Opanujcie sie!!!

Gość kendydsdsd
nie prosze osob po podstawowce zeby sie wypowiadaly idz szukaj pracy jak ci sie nudzi architektura i urbanistyka

a czy praca jest ciężka? jak myślicie? mam iść do pracy ale tak pytam czy jest cieżka, ile godzin pracujecie i ile zarabiacie też tylko pytanie przecież. osoba 19letnia jest chyba w stanie napisać "mam zamiar studiować to i to, prawdopodobnie tam albo tam, może ktoś studiuje akurat to i może mi powiedzieć mniej wiecej ile ma przedmiotów, jakie są opłaty, i jak osoba o preferencjach human/matma/wstaw co chcesz może sobie poradzić na kierunek taki owaki" pomijając że ja planów studiów szukałąm sama w necie, i to samo z ewentualnymi opłatami za niestacjonarne bo to wszystko jest w necie

och, no tak, pokaż swoją wyższość bo masz maturę. W końcu teraz jedynie większość młodych ludzi ją ma, jesteś taka wyjątkowa i mądra🖐️

Gość slontraba
bywa roznie czasem ostro cisna czasem lajt ale wiadomo zawsze sie uczyc trzeba nic nie ma za darmo jak czytam wypowiedzi tego obojniaka to na prawde zal ze tak przychlast na kazdym forum musi sie znalezc

Gość kendydsdsd
a Ty nie masz matury ? i jak z twoja praca ? nie ma ? uuu

Gość kendydsdsd
ja chce studiowac to dlaczego nie mam prawa pytac innych o ich studia. chyba ktos tu wstal lewa noga

Gość zawsze ruda
debilne pytanie zadałaś- widać jesteś ze wsi, albo miałaś nieszczęśliwe dzieciństwo, ale to szczegół. pisząc takim językiem pokazujesz ludziom jak jesteś słaba i niewychowana. myślisz że jak autorce napiszesz że jest debilką,to będzie o niej świadczyć? błąd,świadczy tylko o tobie i twojej kulturze!!

Gość slowikztartaru
moj kuzyn studiuje ekonomie i po 3 latach zaczal narzekac ale zaocznie studiuje to jest gorzej . a TY chcesz tez isc ?

Gość kendydsdsd
dziekuje zawsze ruda ;) odrazu widac madrego czlowieka

debilne pytanie zadałaś - niestety, musze się zgodzić:( zawsze ruda - piszesz, że przedmówczyni jest ze wsi... A gdyby nawet... Co z tego? Ludzie, myślcie, co piszcie:o

Gość slowikztartaru
to dobry kierunek tez chce za rok na to isc ale tez zoacznie

Gość Niebiessskoooka,,
to sformułuj pytanie jak człowiek o ilorazie inteligebcji powyzej 50 i sie pytaj. Co to za pytanie czy studia sa ciezkie? Nie ogarniasz ze ludzie studiuja na roznych kierunkach, uczelniach gdzie poziom jest kolosalnie rozny? Jesli studentka pedagokiki studiujaca na wyzszej szkole malowania tipsow napisze ci ze jest hardkor to bedziesz uwazala ze tak jest? Jezu jakie tepaki teraz wybieraja sie na studia. W sumie to dobrze, tacy odpadaja jako konkurencja na rynku pracy

jak ktoś zadaje pytania godne debila to to piszę,chyba po to jest forum, jak Wam poziom kultury nie odpowiada to możecie zawsze iść na wizaż, głaskać nikogo nie zamierzam. ale widzisz ruda, teraz Ty jesteś mądra a ja głupia i po podstawówce🖐️

Gość kendydsdsd
niewazne jakie kierunki chce znac wszystkie opinie tych co studuja na prostych kierunkach i takich jak medycyna itp ludzie no nie unoscie sie jak macie robic chaos to wogole nie piszcie

Gość ekonomia
ja w tym roku ide na ekonomie a Ty w jakim miescie corko rybaka ?

Gość madraiurocza
co za cepy po podstawowce tu siedza doroboty gnoje lenie smierdzace a wiec tak przedmiotow jest duzo i bywa ciezko ale ja studiuje zaocznie a pracuje po 10 h ale kto ma wyzsze cele ten zdobedzie wiele . widzisz lepiej isc na studia niz siedziec w domu jak te baby co niektore i wypisywac glupoty

Gość ekonomia
ja Torun. tez jestem po technikum ekonomicznym ;D ale i tak sie troche boje juz jestes zapisana ?

ekonomia o jak pieknie się składa:D tak zapisałam się wczoraj....zrobiłam przelew i musze czekac aż pieniążki zaksieguja i bede mogła dalsze kroki rekrutacji podjąć:) boje się powiem ci:) że nie dam rady :) masakra :)