Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partnerski

w tym temacie zapodajemy najciekawsze Programy Partnerskie

Polecane posty

Gość partnerski

zapraszam do odwiedzania tematu i podawania ciekawych propozycji z krótką informacją o tym ile można zarobić:)

Gość partnerski
można również podawać ciekawe propozycje na wypełnienie stron internetowych ciekawymi treściami typu: gry, filmy, wyszukiwarki, porównywarki itp. bo nie każdy jest urodzonym pisarzem czy dziennikarzem:)

Gość partnerski
temat się zwija:D

Gość styxia
Bardzo ciekawy jest Program Partnerski Profi Credit: www.partner.proficredit.pl. Zarobić można dobrze - do 200 złotych od klienta z polecenia. Przedmiotem sprzedaży są pożyczki bez BIK, które ostatnimi czasy sprzedają się lepiej niż kremówki w pewnym małopolskim mieście. Zdecydowanie warto zainteresować się tym programem, bo w swojej branży nie ma konkurencji.

Gość partnerski
ten profi wygląda ciekawie:) ale tak w ogóle to temat zdycha:P

Gość styxia
Ten Profi Credit faktycznie jest ciekawy :) Jego branżowi konkurenci płacą stałe kwoty 30-50 złotych za leady, a tu z kolei prowizja jest uzależniona od jakości pracy (czym większa kwota pożyczki, tym większa prowizja) i zarobić można dużo więcej. Program łączy zatem wysoką stawkę prowizyjną i najwyższą podstawę naliczania premii (Profi Credit udziela pożyczek o najwyższej wartości spośród dużych firm tego typu, bo do 10 tysięcy). No i nie ma żadnych minimów kwotowych do wypłaty.

Gość aaeestamaniana
"Partnerstwo dla Pokoju"

Gość Gej z Biedrońki
Oczywiście związki partnerskie są najbardziej cenne.

Gość makerpiotr
Polecam zajrzec na stronę http://jakzarobickasewinternecie.blogspot.com/ osobiście korzystałem z tych dwóch programów partnerskich i muszę przyznać, że można zarobić fajną kasę, z własnego doświadczenia powiem, że średnio 1250 zł mi wpada dodatkowych pieniędzy.

Moim zdaniem najlepszym programem partnerskim do zarabiania jest Profi Credit i podzielam zdanie roksanki1990. Dlatego, ze posiada największe stawki i łatwo się w nim zarabia. Ja jestem członkiem tego programu i mogę z całego serca polecić. Dostaje kaskę co miesiąc na konto i nie narzekam, mam natomiast dodatkową pensję i mogę wydać na co tylko sobie zechcę :)