Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byłem głupi...

Zostawiłem dziewczynę, teraz po latach chcę wrócić a ona ma rodzinę...

Polecane posty

Gość to dzwoń
jeszcze nie :D

Gość kuytdescb
byles glupi i dalej jestes i pierdolisz jak polamany. Dziewczyna dobrze zrobila. Skoro bylo to 5 lat temu to miales czas by o nia walczyc. Duma sie w tobie obudzila jak ja szczesliwa z kims innym zobaczyles. Pies ogrodnika - sam nie zje i drugiemu nie da.

Gość to dzwoń
jeszcze nie ma rozwinięcia po rozmowie z byłą i wogole :D

"byles glupi i dalej jestes i pie**olisz jak polamany. Dziewczyna dobrze zrobila. Skoro bylo to 5 lat temu to miales czas by o nia walczyc. Duma sie w tobie obudzila jak ja szczesliwa z kims innym zobaczyles." Dokładnie.

Kochałem ją cały czas i do jakiegoś czasu mialem nadzieję, że wroci jeszcze do mnie.. Ja przez jakiś czas walczyłem, tzn. pisałem do niej, czasem się ze mną spotkała, ale to krótko po rozstaniu... A poźniej poznała tego pajaca i zerwała całkowicie kontakt. Gdyby nie on to może ona by do mnie wrociła. A teraz jak się okazalo że jest w ciązy to po prostu wiem, że to jest moja ostatnia szansa i muszę zawalczyc;/ To moja jedyna milość i ja tez bylem jej pierwsza miloscia, wiec na pewno ma jakis chociaz sentyment ;/

"A poźniej poznała tego pajaca i zerwała całkowicie kontakt" Pajacem to raczej ty jesteś autorze. W końcu znalazła jakiegoś porządnego gościa i nie musi się użerać z kimś takim jak ty.

Skoro byłeś jej pierwszą miłością, to na pewno ma sentyment, wiem z autopsji, bo też to mam za sobą

Poza tym miała prawo kogoś innego poznać skoro się rozstaliście. Myslałeś, że jesteś dla niej pępkiem świata?

Gość niee wieeem
To prawda.. Jeśli ktokolwiek zasługuje na miano pajaca to tylko i wyłącznie Ty.. Przykro mi bardzo ale musisz pogodzić się że przegrałeś swoje życie przez własną głupotę.

Hahahaha...wiesz co myślę ? Ambicja Człowieku siedzi Ci na karku , nie możesz się pogodzić , że kobieta , którą traktowałeś dość luźno , potrafiła ułożyć sobie życie. Zostałeś , krótko mówiąc "ogolony na cyca" :( Nie wyobrażaj sobie , że nadal Cię kocha, to absurd, skoro jest z innym . Marzyciel jesteś i ...jak ktoś to już napisał...frajer ? Przepraszam za ten zwrot, ale tylko to widzę ! Jeśli zaczniesz Nią manipolować...z pewnością dostaniesz kopasa w doopasa...gwarantuję...no i ośmieszysz się cieniasto :((

Gość misza baaaaaartonnn
wez wypierdalaj juz to prowo bylo

Gość Bajkowa Syrrena
P R O W O ! Z E S Z Ł O R O C Z N E ! ! !

Może i się ośmieszę ale bedę wiedział że probowałem... Dobra, spadam, bo kumpel przyjechał. Wieczorem może tu zerknę, na gazie

Gość Baszywalla
prowokacja :) Już była :) Widać same idiotki tu siedzą jak myślą że faceci będą zakładać tu takie durne tematy :)

Gość v jak VVvvvvvvv21
Było 😴 🖐️

Gość asdaswsa
odezwij sie..ja bym chciala zeby moj obecny jak juz nie bedziemy razem zawalczyl jeszcze kiedys o mnie, nawet po paru latach, nawet jak kogos bede miec... bo ze sie w koncu rozstaniemy to jestem niemal pewna...;/

Gość nie pravik91
ten topik pisze kobieta , barany i nabija posty hehe !

Napisałem do niej, odmowiła spotkania, jak odmoeiła to napisałem jej wszystko co czuje... Odpisała mi, że zyczy mi jak najklepiej ale ona jest szczesliwa i kocha swojego faceta, a mnie bedzie mimo wszystko zawsze lubila i zawsze sluzy mi pomoca... Temat zamknietyt, to nie byla zadna prowokacja . Dzieki xa rady. Skonczony debil ze mnie KURWA!!!!

Gość gość
Przestan myslec o powrocie.Mam 46 lat i 1.5 roku temu pozostawiłam meża dla swojej starej miłości (rozstaliśmy się kiedyś z jego winy).Zadłuzyłam się, kupiłam sobie mieszkanie, poświęciłam dla niego wszystko a on mnie zostawił teraz bez słowa. Wiem byłam głupia ale to była miłość mojego życia i innej juz nigdy nie będzie.Chcesz namieszac w jej życiu i znów zostawić.Nie zblizaj się do niej, mój był pewny że chce ze mna być a odszedł bez słowa.

Gość gość
po co odkopywac stare tematy??

Gość gość
WALCZYĆ O NIĄ? - ja p*****le facet! przeciez ty nie masz zadnych szans! :D :D wez sie nie osmieszaj :D trzeba bylo trzymac kutacha w spodniach jak z nia byles to teraz bys nie plakal :O

Gość gość
Pajacem to raczej ty jesteś autorze. W końcu znalazła jakiegoś porządnego gościa i nie musi się użerać z kimś takim jak ty. - samotnik to samo chcialam napisac tego złamasowi :D piona! :D

Gość gość
tak tak piszcie w eter. na pewno koleś siedzi tu po tylu miesiącach i czeka aż mu znowu ktos nawciska. myślcie trochę...