Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byłem głupi...

Zostawiłem dziewczynę, teraz po latach chcę wrócić a ona ma rodzinę...

Polecane posty

Wziąłbym ją nawet na wyspy, odłożyłbym i wziąl. Nie miałaby ze mną gorzej... Wiem, że jak teraz nie zawalcze to już poźniej nie mam co się odzywać...

Uwielbiam takie łzawe historyjki 😍😍 pisz, dzwon, nachodź ją " walcz" ( chociaż i tak nie ma o co )... jeśli ona jest szczęśliwa to co najwyżej po mordzie dostaniesz od jej męża, no chyba że jest jednostką popieprzoną emoncjonalnie, to moze Ci się uda :P

Gość etewhwjh
A co zrobisz z jej dzieckiem? Każesz jej dać te dziecko jej facetowi a do Ciebie wracać od tak?

Gość chłopcze nikogo nie obchodzi
JA, JA, JA, JA. MOJEGO dziecka miała być matką, MOJĄ żoną miała być... tupnij jeszcze nóżką, dziecko :O Nic chłopczyku nie zrozumiałeś, nic a nic :) Liczą się dalej TYLKO twoje potrzeby. I jeszcze okiem kobiecym: napisałeś, że ona z uśmiechem zagaduje na ulicy, pyta swobodnie o twoje sprawy. Diagnoza: nie czuje do ciebie już NIC, prócz życzenia ci wszystkiego dobrego :) Gdyby cię nadal kochała, gdyby twoja osoba w jakikolwiek sposób ją dotykała, nie zachowywałaby się tak, uwierz mi. Eksy, do których z uśmiechem zagadujemy, którym życzymy szczęścia i wszystkiego dobrego, to eksy do których już nic nie czujemy :)

Gość tarczyn
Przypomniała ci się i po prostu chcesz ją przelecieć.

Gość chłopcze nikogo nie obchodzi
Też uwielbiam taki łzawy szajs i młodych werterów z odzysku :) ale niech się chłopina rzuca jak don kichot na wiatraki, laska napisze: drogi iksie, życzę ci szczęścia, cieszę się bardzo że się zmieniłeś, ale bye :) a jak jest głupia i pozwoli zamącić w swoim życiu takiej ropusze błotnej (żaba niestety nie zmieniła się w księcia ;) ), to znaczy że na tego wieśniaka zasługuje rzeczywiście :)

Gość Zatem
Nie jesteś zwykłym frajerem, tylko wybitnym :-) Miałeś swą szansę i ją spieprzyłes - do kogo teraz pretensje?

Ale wy jesteście pierdolnięci jak można tak źle komuś życzyć

Gość gtuuuuuuuuuuuuu
No rzeczywiście kawał czasu jej nie bzykałeś. Pewnie chcesz ją bzykniesz, pomyślisz jak to fajnie było i wrócisz do imprezowania.

Ona jak będzie chciała to do niego wróci, a jak nie to nie. To od niej zależy

Gość tarczyn
Jak takiemu komuś można dobrze życzyć. Sama jesteś pierdolnięta.

Kultury troche, człowieku Jak idziesz do spowiedzi to czy Ci Bóg wypomina grzechy, czy z radością Ci je wybacza? Sam sobie odpowiedz

Gość tarczyn
Sama nazwałaś nas pierdolniętymi, idiotko. I sama trochę od siebie daj kultury.

Gość Jula 2000
PROWO!

Dajcie mu spokój Jak jego ex dziewczyna będzie chciała do niego wrócić to wróci, a jak nie to nie

Gość Apasz
A niech spierdala

Gość hfchfchfchhfch
nie znudziła ci sie ale ją zdradzałeś..nie zasługujesz na porządną kobietę kiedyś cie ktoś zrani to zobaczysz jak to jest moge sie założyć że gdyby ta kobieta wróciła do ciebie znowu byś nią pomiatał...wydaje ci sie że nie bo ją straciłeś ale jakbyś poczuł sie pewnie to byś ją zdradzał..kurwiarz w końcu pozostaje kurwiarzem

Nie, nie każe jej oddać dziecko. Przecież pisze, że pokochałbym je jak swoje. Ja Ją naprawdę KOCHAM, może jestem egoistyczny, ale była i jest jedyną osoba , która pokochalem i która była ideałem dla mnie. Nie chcę jej mieszać w życiu, napiszę do niej wieczorem jeżeli odmówi spotkania to dam jej spokój. Ale nie wybaczę sobie jeśli nie zawalczę.

niekoniecznie, w życiu różnie bywa Jak idziesz to spowiedzi to Bóg Ci nie powie: "Sorry, ale nie wybaczę Ci, bo już n-ty raz z rzędu popełniłeś ten sam grzech"

Gość coś czuję
że to prowo

Gość tarczyn
Na bank nie zostawi tamtego kolesia. Nawet jeśli ty jesteś od niego ładniejszy.

Gość Apasz
To walcz i przegrasz. Po chuj taka walka.

Zdradzałem ją , to prawda, ale po tej drugiej zdradzie zrozumiałem, że ją Kocham i byłem jej wierny, nawet nie myślałem o innych. Nigdy mi niczego z nią nie brakowało, zawsze była uśmiechnnięta, piękna, mądra, zawsze otwarta na seks, eksperymenty, pozycje... Zawsze wybaczała, prowadzila pijanego do domu, uspokajała jak mi odbijało. Kurwa, jaki ja byłem głupi

Gość Apasz
Za dobrze miałeś i w dupie ci się poprzewracało.

Gość hhghghrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rozpieszczony ruchacz jebany

Gość Lukrecja Cenci
Nie, nie byłeś...nadal jesteś:)