Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowa Zuzanka

Mój mąż ma 31 lat i gra w gry

Polecane posty

Gość Malinowa Zuzanka

Dla mnie to koszmar. To stało się jego jedynym i ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu :( Zaniedbał znajomych, zaniedbuje mnie, a najgorsze jest to, że nie widzi problemu :(

Gość moj facet też gra
a ma nawet więcej lat niż Twój. Ale co to znaczy że zaniedbuje Ciebie? Nie spędza z Tobą czasu? Czy co?

Gość Malinowa Zuzanka
Zamiast wyjść gdzieś, spotkać się ze znajomymi, to woli zostać w domu, zrobić sobie drineczka i grać :( Koszmar, a staramy się o dziecko... chyba muszę to poważnie przemyśleć...

Gość koktajl z banana
ja też gram w gre i poświęcam dla niej ok 2 h dziennie ale nie wyobrażam sobie aby gra była ważniejsza niż żona

Tam kij ze znajomymi (i tak ich nie mam), ale własną żonę (również nigdy nie będę mieć) zaniedbywać?

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie
mój ma 41 i też potrafi całe dnie grać :-(

Gość SmutekSerca777:(
Współczuję :( Ja też przez to przechodziłam na początku związku. Ale wypersfadowałam. No przecież dorosły facet a gierki mu w głowie... :/ Dla mnie to zaczęło się robić chore... No i zrezygnował. Nie zagrał w nic od niecałych 3 lat/ Jesteśmy razem 4

Gość Brunhilda 13
Uzależnienie

Gość DobraRada19
grać można godzinkę dwie ale nie cały dzień bo wtedy to już jest przegięcie, pogadaj z nim o tym. Niech ogranicza to granie stopniowo tak by nie miał szoku;) http://grymonsterhigh.eu/ - to co my dziewczyny lubimy najbardziejxD

Gość ghh
Mój tata ma ponad 50 i też gra 30 lat po ślubie są i mama afery nie robi.

moj ma rocznikiem30 i też gra ale to max 2 h i ja mu przy tym towarzysze bo ciekawe są akcje i mi się to podoba, sama spróbowałam troche pograć i mi się to podoba

Gość tgdfgfd
w jakie gry gracie?

nie wiem dokłądnie jak się nazywa ale to jakaś wojna jest czy jakas misja cos w tym stylu

Gość ja.cie.krece
"nie wiem dokłądnie jak się nazywa ale to jakaś wojna jest czy jakas misja cos w tym stylu" :P :P :P

Gość mój gra w czołgi
na zmiane w jaka nowa gre online o rycerzach :D mnie to ani ziebi ani grzeje, jak jest mi do czegos potrzebny to przerywa gre i robi, ale nie chce by mi poswiecal czas 24godz/dobe bo sama soba tez potrafie sie zajac :P

Gość FankaLineage2
Ja gram całe dnie jak mogę! Dziś np przesiedziałam całą sobotę na grze! Mój mąż gra w to samo i jestem jego healerem, więc cały dzień ratowałam mu dupę :P Mamy wspólne hobby :)

Gość mój gra w czołgi
o ja tez grałam z moim w lineage2 ❤️ mam ogromny sentyment do tej gry do dzis :)

mi to na razie nie przeszkadza, zobaczymy jak to bedzie jak juz razem zamieszkamy;)

Gość następna niezadowolona żona
wy to macie cudowne życie.