Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość triu

woodstock - co myślicie?

Polecane posty

Gość gość
Dużą imprezę robią w tym roku w Cieszanowie, chodzi mi o CRF – Cieszanów Rock Festiwal. Ktoś tam już był może? Ja w zeszłym roku zaliczyłem kilka festiwali w Europie i wrażenia mam raczej słabe. Wcale nie jest tam tak dobrze z nagłośnieniem, bezpieczeństwem czy samymi wykonawcami jakby się mogło wydawać. W tym roku jedziemy z dziewczyną na Podkarpacie, zobaczymy jak będzie. Line up mają imponujący, na pewno Pidżama i Happysad to dwie kapele które miło będzie po latach posłuchać na żywo.

Gość gość
Ja się wybieram na Festiwal Pasji, myślę że powinno być fajnie. Dzieci chcę zabrać ze sobą, z tego co widzę w programie to ma być kilka ciekawych pokazów, choćby walki robotów – to powinno zwłaszcza synka zainteresować. Ogólnie moje dzieciaki lubią takie rzeczy, dobrze się bawiły w centrum nauki Kopernik jak byliśmy parę miesięcy temu chociażby. Więcej o festiwalu można przez ich FB poczytać – www.facebook.com/FestiwalPasji

Gość gość
Ja się wybieram na Festiwal Pasji, myślę że powinno być fajnie. Dzieci chcę zabrać ze sobą, z tego co widzę w programie to ma być kilka ciekawych pokazów, choćby walki robotów – to powinno zwłaszcza synka zainteresować. Ogólnie moje dzieciaki lubią takie rzeczy, dobrze się bawiły w centrum nauki Kopernik jak byliśmy parę miesięcy temu chociażby. Więcej o festiwalu można przez ich FB poczytać – www.facebook.com/FestiwalPasji