Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest?

On ma pretensje o pomaganie

Polecane posty

Gość jak to jest?

Wstaje do pracy na 6. Wczoraj nie dokończył śniadania, dziś go nie zjadł, bo mały - niemowlę 10. mieś. się obudził i chciał jeść i był zesikany. On ma do mnie pretensje. Ja się małym zajmuje cały dzień i obowiązki domowe też są na mnie. On tylko myje naczynia.

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
jaki on, kto wstaje na 6 i nie dojada sniadań oraz o co te pretensje?

Gość jak to jest?
Mało tego, czuję się, jakby walec po mnie przejechał, a właściwie, to nie jestem zdrowa.

Gość jak to jest?
Mój facet i ojciec dziecka. Pretensje, że jak mały się obudzi w nocy i nad ranem, to on przy nim robi.

porozmawiaj może? dziecko jest wasze i on ma dokładnie taki sam obowiazek jak ty wobec niego jak się podzielicia - wasza sprawa, ale układ typu: tatus weźmie dzieciaka na godzinkę miedzy relaksem przy kompie a meczem wieczorem na dłuższą metę wyjdzie wam wszystkim bokiem nie ma opcji, żeby z ojca który nie potrafi zrezygnować z czegos dla swojego dziecka dało się zrobić coś innego niż dawcę alimentów docelowo

Gość jak to jest?
On twierdzi, że pracuje, a ja mam się dzieckiem zajmować. I mówi, że inny facet, by nic nie robil.

Gość baba z powoołania
skoro to on pracuje na wasze utrzymaniu i wstaje o 6 rano to moze bhs mu juz odpuscila co????? ty siedzisz w domu z dzieckiem, on nie siedzi a zapierdala do pracy wiec bie rozumiem was baby czemu macie pretensje do facetow????

Gość jak to jest?
Z nim nie można porozmawiać, bo do niego nic nie dociera.

Gość gfgdgfdfgfd
skoro on pracuje a ty nie to ty w nocy poweinnas wstawac do dziecka

Gość baba z powoołania
wroci z pracy to ok niech sie zajmie małym, ale uwazam ze przez noc i rano ty powinnas to robić bo on pracuje na was i tez sie musi wyspac! ty mozesz to zrobić w ciagu dnia gdy dziecko spi

Gość jak to jest?
baba z powoołania, masz dziecko?

Gość mama julkiii
to facet ma isc do pracy bez snaidania bo musi rano zająć sie dzieckiem a ty co? spisz?? nie pracujesz i jeszce nie mzoesz rano do dziecka wsatc? wstydziłąbys sie no chyba ze to prowo

to co on twierdzi jest bez znaczenia wobec faktu, że jego wieź z własnym dzieckiem nie istnieje

Gość jak to jest?
On, jak wraca z pracy, to dzieckiem się nie zajmuje, albo niewiele. Zje obiad i komp.

Gość baba z powoołania
dlaczego chcesz zeby twoj parner zajomowal sie dzieckiem w nocy i rano dzieckiem skoro pracuje?????????????????????????????/ ja pierdziele co za babsztyl:-( znam tylko jedna taką potłuczoną babę, reszta uwazała tak jak ja ze jak chłop pracuje to zaciskamy zeby i wstajemy do dziecika

jeśli ty nie pracujesz wstawaj do dzieciaka rano - odeśpisz potem ALE jego postawa jest do skorygowania - im predzej tym lepiej

btw wiesz jakie zdanie wygrało piewrwszą nagrodę w konkursie na najpiękniejsze słowa miłosci? to, które maz powiedział do zony o 3 nad ranem - pospij sobie ja wstane i dzieciaka przewinę

Gość baba z powoołania
wyobraz sobie droga autoreczko ze NIE PRACUJESZ własnie po to zeby sie zając dzieckiem!!! Twoj facet nie siedzi na bezrobociu a zapierdala na swoja rodzinkę... nie wiem mi by było żal budzić faceta w nocy woiedząc ze o 6 rano musi isc do roboty:-(

Zupełnie nie rozumiem Twojego roszczenia. Rozumiem że jesteś przemęczona ale uważam że facet powinien pomagać w takich sytuacjach jak wróci do domu(zje obiad i odpocznie) a jeśli chodzi o nocne wstawanie to są święta i weekendy kiedy ma się wolne.Jak ma on funkcjonować w robocie?

Gość jak to jest?
A wszytkie tu te mądre. A myślicie, że przy dziecku, to JA SIEDZĘ. Przy dziecku jest też praca i to czasami na okrągło. Od rana do wieczora.

Gość baba z powoołania
baby w tych czasach sa jakies porypane:-( facet niech sie zajmie po pracy albo w dniu wolnym od pracy ale to ty jestes na wychowawczym zeby sie głownie zajmowac dzieckiem.

Gość baba z powoołania
nikt nie mowi ze sie siedzi przy dziecku, chyba zdawałas sobie sprawę jak je robiłąś???:-( Dziewczyno nie wiem wedlyug mnie albo go nie kochasz albo nie masz sumienia ze go zmuszasz do wstawania w nocy:-( POmyuslalas sobie jak on funkcjonuje wtedy w pracy cały dzien????Pewnie tak jak i ty!!tyle tylko ze on jest w pracy a ty w domu i w kazdej chwili mozesz sobie odespac:-(

odczepcie się od niej minie wychowawczy ona pójdzie do pracy i DOPIERO ZACZNIE SIĘ JAZDA bo pan i władca będzie przyzwyczajony do pełnej obsługi a ona bedzie zapierdalać na 2 etaty bo dom i dziecko ogarniete być musi a chłop sie nie poczuwa

Gość baba z powoołania
Panna to wtedy podziela sie obowiazkami to nomrlane, ale teraz jesli ona siedzi w domku to jest jej psi obowiazek wstawac w nocy

Gość bez przesady ...
jego więz z dzieckiem nie istnieje bi zajmuje sie nim zmeczony i w pospiechu. Daj mu dziecko jak wroci z pracy i odpocznie a sama idz na spacer albo zakupy. A najlepiej jego wyslij na spacer. Nie wyobrazam sobie zeby moj maz nie zjadł sniadania bo zajmował sie tym co nalezy do matki (jesli ta nie pracuje)

Gość jak to jest?
Przecież mówię, a wy nie czytacie, czytajcie uważnie, bo ten jad wam przysłonił wiele spraw. Po pracy małym się nie zajmuje i nawet nie chcę, żeby się zajmował. Więc co ma nic nie robić przy dziecku, bo twierdzicie, że pracuje. Ja też pracuję, a to że w domu i nie mam z tego dochodu, to nie znaczy, że to nie praca.

Gość baba z powoołania
To skoro nic nie robi to zrob tak ze bedzie sie zajmowal dzieckiem chociaz 2 godzinki po pracy!!!! Nie umiesz z nim pogadać???? A;le na Boga jak mozna pracujacego faceta budzic w nocy albo wypuscic z domu bez sniadania bo wielka pani mama sie buntuje i zgrywa wielką feministkę która gnoi facetów!!

Gość jak to jest?
Jak mały był mniejszy, to ile razy nie jadłam sniadania albo obiadu, tego on nie wie, bo nie chce wiedzieć. Chrzestna powiedziała, że marnie wyglądam. Ważę 55 kilo, a mam 30 l.

to wtedy podziela sie obowiazkami to nomrlane, ale teraz jesli ona siedzi w domku to jest jej psi obowiazek wstawac w nocy psa to sobie kup i uwiąz przy budzie nawyki maja to do siebie że z latami sie utrwalają a nie giną

NIKT nie twierdzi że nic nie robisz. On idzie do pracy. Twoja praca to dom i dziecko. Przecież rozmową można wiele zdziałać! Mój mąż pracował fizycznie i w głowie mi się nie mieściło żeby budzić go w nocy do dziecka :o Ale za to pomagał! Sam od siebie bo tak został nauczony w domu.Przyszedł z pracy ,zjadł obiad,wziął prysznic,odpoczął i zajmował się dzieckiem.Po to bym obowiązki domowe zrobiła na spokojnie czy też miała czas dla siebie.A weekendy to był praktycznie tylko on i syn .I zaznaczam że do niczego męża nie zmuszałam.Po prostu dojrzał do bycia ojcem i partnerem.