Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donia2611

Nastletnie mamy z Poznania

Polecane posty

Witam! mam 17 lat i 10 miesięcznego szkraba. Jestem nastoletnią mamą choc nie żałuje i dostosowalam się do tego co dało mi życie. Brakuje mi za to kogoś z kim możnany wyjść na spacer z maluszkiem, wymienić się doświadczeniem. Jak wiadomo rówieśnice bez dzieci mi tego nie dadzą, a starsze mamy to nie to samo, tak więc jeśli jest ktoś w podobnej sytuacji to zapraszam

Gość starsze mamy to nie to samo
hahahahhahahha a co to nie matki:O??

Gość starsze mamy to nie to samo
"moja mała iskierka szczęścia-tak wcześnie, a tak wybłagana hahahhahahahaa wyblagana w tym wieku ale jaja nie ma co

Gość ja mam 15 lat i mogę być w cią
że, ale nie jestem pewna, bo sex był tydzień temu i na razie piersi mnie bolą. Co twoi rodzice na to? Ja swoim to jakby co to chyba nie powiem, bo mnie zabiją. Chłopak mówi żeby się niemartwić bo podobno on czuje że nic się nie stało.

wybłagana w sensie zdrowia. Boże ludzie co wyście się tak na mnie uparli. To, że mam dziecko w tym wieku to znaczy że nie zasługuje żeby być traktowana normalnie? miałam oddać malucha a sama się powiesić czy co? i wtedy byście gadali że jestem ok ? chyba dobrze ze razem z jego tatą go wychowujemy, uczymy się, on pracuje, syn rośnie i jest zdrowym zdolnym chłopcem. Później się dziwicie że młode mamy wpadają w depresję i dzieci na klatkach są zostawiane? jak od początku mają serwowane takie teksty...

Gość no nie mogęęęe
"w sensie zdrowia", a ten narzeczony z którym jestes od pięciu lat, to nieźle musiał cię ruchać

Gość na tym forum raczej nie znajdz
iesz takich małolatów z dzieci jak ty!!!!

I to jest Polska. Dziękuje bardzo wszystkim i współczuje tym którzy mają z wami do czynienia.

Gość ranyyyyyyy
co za PATOLOGIA:o:o:o

Gość dupodajkiiiii
Wspułczuc to nalezy ale tobie hahahahhahah dziecko drogie

Gość na tym forum nie ma dzieci
które mają dzieci, musisz poszukać innego forum, dla zdrowych inaczej

Dajcie dziewczynie spokoj. Sama urodzilam majac 19 lat. Czy naprawde mlode mamy nie zasluguja na szacunek?

Gość Moniczka 93939309
cyganki rodzą wcześnie, tam to normalne w wieku 12 lat mieć narzeczonego.

Gość dupodajkiiiii
DariuszKraków1985 brawo masz racje w 100%%%%%%%%%%%

Gość ja w tym wieku zajmuję się
nauką, bo wykształcenie to podstawa, a na rozkładanie nóg jeszcze mam całe zycie przed sobą, więc mi się nie spieszy

a co miałam zrobic zachodząc w ciąze, no słucham rad najmądrzejszych ludzi.

Gość dupodajkiiiii
zabezpieczac sie dziecko drogie albo nie uprawiac sexu ot co:D a terz na utrzymaniu narzeczonego buahhaa o ileto mozna tak nazwać jeszcze zycie ci dokupie dziecko drogie hahahhahahahha

wedlug nich pewnie powinnas usunac albo oddac do adopcji, bo przeciez mlode matki nie dadza tyle milosci swojemu dziecku co starsza ;) radze sie nie przejmowac durnymi komentarzami :)

Gość mogłaś poczekać ze współżyciem
skoro nawet nie potrafisz się skutecznie zabezpieczyć, teraz narzeczony pewnie już szuka pretekstu by odejść w siną dal.

Gość jaahnsbsd
ale się uwzięłyście a niby kim jest kobieta która urodziła dziecko - kim??? matką i to niezależnie od wieku wykształcenia i czegokolwiek sobie nie wymyślicie żal wam tyłki ściska że jedne mają jak są młode a wy się najpierw "ustawiłyście" szczerze to ja żałuję że nie zaszłam w ciążę w tak młodym wieku teraz miałabym już odchowane dziecko i coś co nie mieści się wam od razu w głowie nie jest patologią ciekawe co byście powiedziały na moją sąsiadkę ma 20 lat a już 3 dziecko w wieku 17 lat za zgodą rodziców brała ślub też jest to według was patologia?? normalna rodzina mająca trojkę dzieci radzą sobie sami finansowo i są normalą rodziną pomimo młodego wieku

Gość nie żadną matkąąąą
ale niedojrzałą i głupiutką dziewczynką, która sama pewnie nie wie jak i gdzie przeniosła się w krainę pieluszkowych szczęśliwości. Dziadkom to tylko współczuję.

Gość do jaahnsbsd
a cóż to za argumenty na odchowane dziecko? myślisz czasem głową?

Gość jaahnsbsd
donia2611 radzę ci żebyś się nie denerwowała bo z niektórymi tępymi Formowiczkami nie wygrasz najlepiej według nich było by jakbyś usunęła, sprzedała wyrzuciła czy zabiła przynajmniej miały by o czym pisać

Gość według nas najlepiej
to jakbyś myslała :-)

Jest mi przykro ale trudno. Ludzie jak narazie nie widza istniejących problemów, a tylko przez takich jak oni są te dzieci w śmietnikach bo nikt nie chce być tak szkalowany jak jestem ja.

Gość jaahnsbsd
tak myślę i mam już spoooro lat więcej niż autorka i szczerze bardzo i to bardzo żałuję że się wcześniej nie zdecydowałam i nie chodzi tu tylko o to że dzieci są odchowane ja wiem wiem że dla was to nie do pomyślenia bo wam się wydaje że wtedy to dziadkowie mają przesrane ale nie zawsze tak jest

Gość tego jeszcze nie bylooo
donia2611 12:17 [zgłoś do usunięcia]donia2611 nie zauwarzyli że młody jest twarza w góre i pcha się karkiem i powinnam mieć cesarkę a urodziłam normalnie. Bez znieczulenia bo nie chciałam, ale gdybym mogła przeżyłabym to raz jeszcze hehe bo narodziny własnego dziecka to cos wspaniałego. Tylko przez wiek chłopaka nie było i tego załuje jak nie wiem, całe 6 godzin siedział na krześle w korytarzu, na krok się nie ruszył hehe "moja mała iskierka szczęścia-tak wcześnie, a tak wybłagana" HAHAH

Gość jaahnsbsd
powinna myśleć dobre jesteście skoro wy też nie potraficie myśleć tylko jak te hieny rzucacie się na te biedne dziewczyny bo wystają poza wasze normy życiowe i za wasz światopogląd no ale cóż cała kafeteria

Gość tego jeszcze nie bylooo
donia2611 ja urodziłam syna jak miałam 17 więc wcześnie, ale przez ten czas spotkałam się z kilkoma życzliwymi ludźmi ale też tymi, którzy mnie obrazali. Szczerze mówiąc nie różnie się od innych mam prócz wieku, mój syn nigdy nie chodz głodny, zawsze jest czysto i schludnie ubrany. Mamy porzadne, nowo umeblowane mieszkanie. Dzielimy się obowiązkami choć ksawerek i tak woli bawić się z tata, ja jetem raczej od usypiania heh bo karmie piersią cały czas. "moja mała iskierka szczęścia-tak wcześnie, a tak wybłagana" ah dzieco to bedzie dzicko:D

Gość jhajdh
Znam dziewczynę, która urodziła w wieku 16 lat. Dziś jej córka ma 22 lata i jest na studiach, maturę zdała z wyróżnieniem. Ona jest nadal w zwiąku z ojcem dziecka. Mają jeszcze syna. Sama nie popieram wczesnego macierzyństwa ale bez jaj żeby się zachowywać jak najgorszy rynsztok tylko dlatego, że ktoś urodził wcześnie. Ja współczuję dziewczynie ale to jej życie i cieszę się, że sobie tak dobrze radzi.