Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donia2611

Nastletnie mamy z Poznania

Polecane posty

i tu się mylicie. Po co gadacie jak nie wiecie? wmawiacie mi że zrobiłam dziecko w kiblu a nie wiece ze w normalnuym łóżku, w normalnych warunkach bo nie pije. Nie wiecie , że to był mój pierwszy i od kilku lat jedyny partner, nie wiecie że mozna kochać dziecko w tym wieku i nie mówcie że nie macie winy w tych wypadkach bo myslicie że matka wyzywana od szzmaty chce wychować dziecko?

Gość to ciekawe ile lat ma jej
"narzeczony"? stawiam na 17.

Gość tego jeszcze nie bylooo
CIEKAWE KTO TO DZIECKO I CIEBIE UTRZYMUJA HAHHAHAHAHAHA PEWNIE ZAPOMOGI Z MOPSU HAHAHAHHA ALBO DZIADKOWIE DZIECKA:o

Gość jaahnsbsd
ciekawe ile matka Madzi musiała się nasłuchać takich debilnych komentarzy że jest za młoda że tyle straciła że powinna wcześniej myśleć itp. może w końcu doszła do wniosku że tak nie warto żyć i przez tego typu komentarze pozbyła się problemu??

Gość jhajdh
Ja pierdole czy są tu jacyś moderatorzy?

Gość tego jeszcze nie bylooo
JAK BEEDZIESZ SAMA NA SIEBIE ZARABIAC TO WTEDY MOZESZ SIE MĄDROWAC DZIECKO DRGIE:o:D

Gość jaahnsbsd
Ignarashi Ganta nie chciałbym być nigdy taką matką jak ty!!!!!! kobieta która nazywa inną kobietę dzi*** tylko dlatego że urodziła wcześnie dziecko nie powinna nazywać się kobietą a co dopiero matką

Gość Genofcia
Dzizus wy jeb*abni hipokryci. Młoda dziewczyna zachodzi w ciąże. *usunie - morderczyni *urodzi - nastoletnia dz*wka Ogarnijcie dupy i sie zdecydujcie na cos w koncu. Do oszołoma na gorze - nastoletnie matki to tez matki. Matka moze zostac kazda kobieta i tu ci zal dupe sciska. Ani samochod ani mieszkanie ani maz tego nie zmieni. Matka moze zostac i 15 i 40 latka. To jest tylko kwestia przygotowania do tego psychicznego i materialnego, ale milosc matki do dziecka jest ta sama. Ty jako facet tego nie zrozumiesz, nie wiem, zazdrosc?

zarabiamy na siebie i dziecko. Nigdy nie zostawiłam małego pod czyjąś opieką, zawsze jest ze mną. Dziadkowie to dziadkowie a nie opiekubnki.

Gość jaahnsbsd
Genofcia popieram innym żal dupę ściska

Dla was mogę być dziwką, szmatą i kim tam chcecie, to pokazuje wasz poziom. Mój syn mówi mamo i to jest najważniejsze. dziękuje za miłe słowa a za te kolejne...no cóż wychowujcie tak własne dzieci napewno bedą mądre eh

Gość zarabia na siebie h hahahha
w przeciwienstwie do ciebie autorko nikt asie w tym wieku nie dupczy tak jak ty i to ma byc madre hahhahahaha och dziecko dziecko z ciebie jeszcze

Zgłosiłam do usunięcia obraźliwe posty z tekstem: NASTOLETNIE DZI**I TO NIE MATKI! Nie przejmuj się Donia2611! Jak sobie radzicie? Możesz liczyć na chłopaka i rodziców?

Gość jhajdh
Donia po Twoich wypowiedziach i wypowiedziach tych hipokrytek widać, że wiek nie ma nic wspólnego z mądrością.

Gość twoje dziecko autorko
to będzie wyjątkowo mądre - po mamusi i tatusiu. Wiesz, niedaleko pada jabłko od jabłoni, więc pomału szykuj się, bo pewnie za 10 lat zostaniesz babcią, w wieku 27 lat

sami dajemy rade, krzys uwielbia małego. dziadkowie teez :) i sa dumni ze dajemy rade. nigdy nie chodzilam na imprezy, nie piłam i dlatego mi tego nie brakuje. siedze z malym, gotuje obiad. N ikomu nie podrzucamy malucha. szukamy miejsc gdzie moze byc z nami :)

Gość ikujyyyyy
hahaha no ty napewno dajesz rady utrzymanko!!!!:O

Autorko niepotrzebnie tu napisałaś. Kafeteria to miejsce jadem i nienawiścią płynące. Tu się wszystkich i wszystko obrzuca błotem :o

Ja Cię rozumiem, choć jestem starsza (mam 24 lata) i nie mam dziecka. Tak jak Ciebie nie ciągnie mnie na imprezy, zawsze byłam typem domatorki. A ludziom ciężko jest zrozumieć że nastolatka może być dobrą matką. A jak rodzice zareagowali na wieść o ciąży?

Gość jaahnsbsd
.Lipcowa. moderator śpi bo ja też zgłaszałam :) a tak swoją drogą to ja została inaczej wychowana u mnie w domu nie prowadziło się kultu nienawiści i chamstwa w stosunku do innych ludzi bo odstają od ściśle ustalonego porządku no ale cóż niektóre to były trzymane pod kluczem i teraz świecą ze one w tym wieku tylko książki oglądały a patrzcie kultury to za grosz z domu nie wyniosły

Gość jaahnsbsd
ciekawe co swoim dzieciom przekażą żebyście później się w pierś nie biły że młodymi babciami zostałyście

Gość pewnie nawet szkół gówniarze
nie skończyli

Gość ghjvvb
autorko nie przejmuj sie złosliwymi komentarzami! na kafe jest czesc ludzi miłych, rzyczliwych a czesc wchodzi tu po to zeby tylko kogos obrazic, bo przez to czuje sie lepiej- nie rozumiem ich ale coz ich sprawa, wierze ze napewno dobrze zajmujesz sie synkiem, bo nie kiedy 17 latka jest bardziej dojrzała niz taka co ma 25 lat, ja sama tez jestem młoda mama bo mam 23 lata i 9 msc synka ale nasze dziecko było chciane i planowane bo juz 4 lata mieszkamy razem sami z narzeczonym i bardzo pragnelismy dziecka- nawet myslimy juz o drugim- bo synek daje nam tyle szczecia a w sobie mamy tyle miłosci ze chcemy przelac ja na dzieci. szkoda ze mieszkamy daleko od siebie bo chetnie bym Ci potowarzyszyła w spacerkach:) pozdrawiam i duzo szczescia zycze!

Gość jasne wszystkie 15latki
są dojrzałe do macierzyństwa, tak se tłumacz.

Gość ghjvvb
kraków

nie przejmuje się bo mnie n ie znaja. A co jak wasE dzieci zajda w ciąze w tym wieku? za szmaty i usunąć?

Gość nasze dzieci nie są takimi
przygłupami, patrz lepiej na swoje, bo pewnie za kilkanasie lat ci podrzuci do wychowywania bachora

Gość gakjsdnxasjcx
nasze dzieci nie są takimi - a hahahahaha żebyś ty pierwsza nie pożałowała swoich słów jak zostaniesz młodą babcią choć może ci to nie grozi bo pewnie już młoda nie jesteś i jak twoje dziecko będzie mogło mieć dzieci to będziesz przed 60-tką

Ludzie, czy wy rozum postradaliście ? Dziewczyna przecież ma chłopaka, wie z kim ma dziecko, są szczęśliwi A my śmiecie ja od sz**t czy kur*w wyzywać? bez przesady dobrze, naprawdę patola to sie tu wypowiada. A Tobie życze szczęścia i zdrowia, bo ludzie tu się chyba z choinki urwali !