Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donia2611

Nastletnie mamy z Poznania

Polecane posty

wiesz donia... ja już jestem troszkę starsza od ciebie ale nie mam wątpliwości że dobrze małego wychowasz:) i pewnie lepiej niż niejedna matka oczywiście cudowna i dojrzała rzucajaca tu kurwami na lewo i prawo:P i to chyba dlatego że uważa że może bo anonimowo... ja już to przerabiałam i do tej pory przerabiam różnego typu wyzwiska:P ludziom tu brak pokory bo uważają że to oni panują nad swoim życiem ale to tylko pozory bo życie lubi być czasem złośliwe i podstawić nam nogę żeby sprowadzić nas odrobine do pionu:P podobno fajna atmosfera jest na wizażu bądź gazecie.pl :) może tam ci się uda znaleść kogos do towarzystwa:)

nie przejmuj się głupotami,ludzie są zawistni,niestety,to nasza narodowa cecha.wiek nie ma żadnego znaczenia,odłożysz tylko pewne sprawy na później,ale jesteś młoda,całe życie przed tobą.

patologia... bla... bla... bla.... większość to tu chyba nigdy nie miała styczności z patologią ale taka prawdziwą:)

Gość ty wyżej
masz racje

Gość savannah00
Ten świat schodzi na psy aż wstyd żyć w takim kraju. a Ty myślisz, że tylko w Polsce zdarza się, że kobiety rodzą w takim wieku? nie, zaskoczę Cię, zdarza się tak na całym świecie. zdarza się nawet, że 13-letnie dziewczynki wychodzą za mąż, wiesz? :) jak wstyd Ci mieszkać w takim kraju to wypierdalaj do Anglii na zmywak. ok, zaszła dziewczyna w ciążę, no stało się. i co, ma teraz oddać dzecko bo jakieś baby na forum jej ubliżają? przypominam, że temat jest o nastoletnich mamach z Poznania.

Gość jest zle prawo i tyle
takim szczeniarom powinno sie zabierac dzieci a one powinny byc umieszczane w specjalnych domach, gdzie przechodzilyby porzadna resocjalizacje. Narzeczony tak samo smarkaty jak i ona. Pobawia sie, chlopaczkowi sie znudzi a ta znajdzie sliski kocyk i tragedia gotowa. Do poprzedniczki, cienka jestes jak w UK mozesz jedynie na zmywaku pracowac. I takie wlasnie lachociagi zachodza w ciaze w tym wieku i rodza nastepne pokolenie patologii i nic nie wartych glupoli. 17 latka i 10 miesieczny dzieciak! Zgroza. A kto utrzymuje takie rodzinki? Dziadkowie wespol z podatnikami. Nowa rodzinka wraz z uroczym bobaskiem zwala sie na leb rodzicom. Rodzicow mi nie zal bo jak wychowali sobie mloda dupodajke to niech cierpia, ich problem. Slowem - DNO panno "jestem dorosla ale nie umiem sie zabezpieczac" :O DNO!

Gość serdeczne podziękowania
serdeczne podziękowania dla moderatora naród jest ci wdzięczny bo tu aż oczy bolały od tego "polskiego" słownictwa

Cześć :) może młodą mamą nie jestem ale...mam męża od roku teraz mam lat 22 i kończe studia. Staramy sie od ślubu o malucha i nie wychodzi bo mam problemy z owulacją...i co?? Tyle obelg już na kafe usłyszałam że głowa mała :) mimo tych moich 22dwóch lat(studiuje zaocznie i pracuje a mąż pracuje i ma lat 26) Więc tu każdy jest beee-bo wszystkie kafeterianki urodziły mając 30-i zarabiając 4000 tysiące miesięcznie minimum pierwsze dziecko :D Nie przejmuj się :) buzaki dla ciebie i malucha :) :*:*

Kocham synka i zajmuje sie nim tak jak powinnam więc wytłumacz dlaczego mieliby mi go zabrać? Mały jest do mnie przywiazany, zawsze płacze kiedy wychodze a ty pozbawiłabyś go matki bo ma 17 lat, uczy się , pracuje ale zarabia 1200 zł a nie 5 tysięcy i nie jeździ bmw? dziewczyno ogarnij się. I ie życze sobie twierdzeń że zabije kiedyś własne dziecko bo to już są teksty poniżej pasa i kultury człowqieka

dla ciebie ale jak już się stało to konsekwencje trzeba ponieść. Dla mnie tym co mówisz jest odzywanie się nie proszonym i to w taki sposób

w tym roku zdaje mature więc nie sadze zebym była głupia. Popierdzielam żeby juz powoli ustawić się samemu bez niczyjej łaski. Do tego dlaczego jestem gorsza od innych / bo pół roku mi do 18stki zabrakło??? Bo nie zarabiam tyle ile inni? bo nie mam męża? dlatego trzeba nazywać mnie szmatom? I dlaczego według ciebie powinni mi zabrać dziecko, któremu niczego nie brakuje?

Gość jak najbardzejjjjj
szyszaga zgadzam sie w 100%!!!!!!!

rany.... was to chyba upaja jak możecie komus dojebać.... skąd wy sie ludzie bierzecie???? żałosne to jest.... szkoda na was czasu.... tylko prostacy uważają że wykształcenie i wysokość pensji czyni ich lepszymi od innych.... bo niejedna kobieta może być lepszą matką mając dziecko w wieku 17 lat i zarabiając 1200 od takiej co ma 30 męża i dobrą posadę.... w dupach wam się poprzewracało i tyle.....

Gość co ty myslisz zapanstwo to
2+3:))) a co ty sie tak uczepilas tych 30 latek :O??? studiów sie nie konczy w wieku 30 lat tylko juz dawno sie je konczy mozna byc matka w wieku 25 lat np ale ja dzieci zeby rodzily dzieci:O

a w czym jest lepsza matka która ma w takim razie 25 lat od takiej która ma 17 i obie kochają swoje maluchy???? miłości macierzyńskiej opiekuńczości i dojrzałości nie uczą na studiach z tego co wiem...... pewnie że ani 16 ani 17 lat to nie jest dobry wiek na ciążę ale ten wiek nie przekresla dziewczyny jako matki i porządnego człowieka ale to dla niektórych za trudne chyba do zrozumienia bo lepiej szufladkować bo to łatwiej

Gość ło matko patologia
16 lat i ciąża:( co za patologia

Gość Mamuśka1111
Ludzi troszkę ogłady