Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donia2611

Nastletnie mamy z Poznania

Polecane posty

źle trafiłaś dziewczyno:P tutaj każda która nie mieści się w wyznaczonej ramie czasowej nie ma studiów i zajebistej pracy i oczywiście idealnego męża to dziwka i kurwa:P co po niektórym żal dupę ściska że można być młodym i wziąć na siebie odpowiedzialność wychowania dziecka i pamiętaj:) tutaj seks dopiero po studiach a forumowiczki uważają że antykoncepcja zabezpiecza w 100%:P olej to i pamiętaj że tu rzadko kto odpisuje konkretnie na temat postu:P ale do tego trzeba czytać ze zrozumieniem a tu to rzadkość:P

Gość my tu wszystkie przecież chcem
y zostać młodymi babciami, buhahhaha. Wolałabym 100% bardziej być babcią w wieku lat 60, aniżeli jako 35 latka albo i młodsza.

To sobie bądź, czatuj nad dzieckiem żeby nie wpadło. Mam juz gdzieś wasze opinie. Szmatą powinna się nazywać kobieta która takich słów uzywa. A nie ta która wychowuje swoje dziecko.

Gość etammmmmmmmmmmm
dla mnie 17 letnia matka to wstyd ... żeby w dzisiejszych czasach nie umieć się zabezpieczać to trzeba być idiotka.

No, no same DOJRZAŁE kobiety się tu wypowiadają... Myślę, że w tym przypadku to autorka jest o niebo dojrzalsza o połowy tutaj zebranych. MATKI OGARNIJCIE SIĘ bo co wy swoim dzieciom przekażecie?

Gość etammmmmmmmmmmm
a co mamy ja podziwiać bo w wieku nastu lat dawała d..y bez zabezpieczenia???

A ty co dziewica orlańska? A jak twoje dziecko kiedyś zrobi sobie dziecko w wieku nastu lat to co? Też od ku*** i szmat wyzwiesz?

Gość dcfw vwed vwf
etammmmmmmmmmmm - ona nie prosiła o podziw ani o krytykę nikt nie każe ci tego czytać jak cię to boli a i nie odpowiedziałaś na zadane wyżej pytanie co przekażesz swojemu dziecku bo moim zdaniem nic dobrego i tyle na temat

koleżanka po prostu jest wieczną dziewicą i tyle. Powiedz to swojej córci jak kiedyś wpadnie;-)

Gość etammmmmmmmmmmm
dziewictwo straciłam wieku 21 lat :) nie każda daje dupy w weku 16 lat

Gość etammmmmmmmmmmm
tak z mężem

Gość ghjvvb
ale wytłumacz dlaczego jest puszczalska? bo nie rozumiem wiesz... inna sprawa jakby nie wiedział z kim ma dziecko... a wyraznie napisała ze jest z chłopakiem- nie zostawił jej tylko sa szczesliwi wiec czegos tu nie rozumiem:/ nie zaszła w ciaze z przypadkowym chłopakiem, tylko z takim z którym była i jest... moze nie zachowali sie dosc rozsadznie i moze słabo sie zabezpieczyli ale to nie znaczy ze trzeba ja odrazu obrazac! a co dziewczyna która maa 27 lat i zaszla w ciaze z kims z kim sama niewie to co, ona nie jest puszczalska bo ma swoje lata?

Taka młoda i już ślub? O mamo... No tak za gnoja się za mąż poszło i pewnie na garnuszku u męża jesteś... a fe;-)

ghjvvb-> bo połowa kafe nie zna określenia "puszczalska", "patologia" itp i nadużywa ww słów. ;-)

Gość jhdcnbjashb c
etammmmmmmmmmmm - to mam rozumieć że w wieku 21 lat wzięłaś ślub??? coś mi się wierzyć nie chce i nie uwierzę że dopiero w noc poślubną dziewictwo straciłaś bo wiesz jak zrobiłaś to przed ślubem to się nie liczy też się puściłaś nie ważne że on został później twoim mężem

połowa???? dobre:P tutaj 75% to ci którzy łażą z tematu na temat i tylko patrzą gdzie by tu kogos pojechać wyzwać wytknąć mu błędy i ogólnie zgnoić bo zazwyczaj nie maja nic mądrego do powiedzenia :)

Gość etammmmmmmmmmmm
ale o co ci chodzi??? jestem już 10 lat po ślubie. Dla mnie 16 latka powinna sie uczyć a nie w ciąże zachodzić.

Gość jhdcnbjashb c
etammmmmmmmmmmm - a może wzięłaś ślub bo ci już na macicę siadało i nie mogłaś nóg razem utrzymać

Gość jhdcnbjashb c
etammmmmmmmmmmm - już się tak teraz nie broń i nie zasłaniaj i nie unikaj odpowiedzi

może i nie powinna zachodzić w ciążę ale skoro podjęła się wychowania dziecka to ukłon w jej stronę bo mogła oddać wyrzucić czy jeszcze inne rzeczy zrobić... młodość ma swoje prawa a głównym prawem młodości jest popełnianie błędów... grunt żeby umieć je naprawić:) nie wszyscy rodzą się taka alfa i omegą jak ty etammmm

zadała pytanie czy jest tu taka mama a mam strony z wyzwiskami. dLACZEGO MAM BYc złą mamą jak robie to samo co matki w starszym wieku, kąpie, przewijam, karmie piersią. Nie zrobiłam wam nic złego żeby nazywać mnie dziwką :( ja wiem, rozsądne to nie było ale nikt mi nie wmówi że prezerwatywa lub tabletki to 100 procent pewności. Do tego jeśli juz mam dziecko to nic nie dadzą wasze wyzwiska. Teraz przydałoby się wpsparce którego społeczeństwo nigdy nie daje

pewnie, że 16-latka powinna się uczyć a nie dzieici wychowywać, ale skoro się stało to sie stało i się nieodstanie. i jeżeli jest tak jak pisze, ze zajmuje się dzieckiem i jest dopilnowane to super. A puszczalska to taka która Pieprzy się naokoło ze wszystkimi, niezaleznie od wieku. Bo znam parę takich 30 które nie pamiętają nawet imienia faceta z soboty...

Gość jhdcnbjashb c
donia2611 - nie jesteś złą matką tylko tutaj prawo buszu że niektóre co im się wydaje że nie wiadomo kim są mają siano w głowie nie przejmuj się tylko rób swoje

Autorko dla mnie nie jesteś złą matką. Jeżeli jest tak jak piszesz to jestes dobrą matką. Lepszą niż moja 35-letnia uzynka która ma 3 dzieci kazde z innym a na obiad zupka chińska bo mamusia wali na imprezkę...

Gość ghjvvb
donia niestety Polska nie jest panstwem wyrozumiałym a kafe to juz całkiem:/ niestety. jestes dobra matka jak kazda inna, oszczerstwa w Twoja strone sa bez sensu. wogóle zastanawiam sie po co sa tu takie obrazliwe wpisy... chyba zeby podbudowac swoje "ego" ze sie komus ubliżyło

Gość ghjvvb
mysle ze jakbys odrazu nie napisała ile masz lat to mogłabys tu znalez kogos w podobnej sytuacji a takto teraz nawet boja sie odezwac bo nie chca byc nazwane "dziwkami"...

bynajmniej pokazało mi to , że nie wiek czyni człowieka dojrzałym. Zamiast się załamać uswiadomiłam sobie, że wychowam syna lepiej niz osoby, które tu rzucały te wszystkie epitety.