Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam teraz poczac

Czy mam prawo zamieszać w jego zyciu?

Polecane posty

spotykał sie ze mna potem okazalo sie ze wpadł ze swoja dziewczyna z ktora nie jest szczliwy. slubu nie biora probuja to jakoś sklecić. czy mam prawo do niego napisac ze tesknie i czekam?

Gość wygłodniała
masz prawo, jeśli lubisz sie ponizać i robić za tę drugą :O

Gość szukajmy odpowiedzi!
nie rob tego. nie rob tego nawet jesli on zrobi to pierwszy. dosyc narozrabialas spotykajac sie z facetem, ktory ma dziewczyne - i co z tego ze im sie nie ukladalo, ze nie jest z nia szczesliwy? wiec dlaczego nie mogl tego wczesniej skonczyc? przygody mu sie zachcialo? emocji? adrenaliny? a teraz jeszcze dziecko, powazniejsza sprawa. Moze ulatwi Ci myslenie o tej dziewczynie? Wyobraz sobie siebie na jej miejscu. |Dziecko i chlopak, ktory ją zdradza. Nie chcialabys na pewno. I nie chcialabys byc tez ta zawsze trzecia. Bo ona juz zawsze bedzie jako matka jego pierwszego dziecka.

ale ja nie byłam tą trzecią, spotykalam sie z nim gdy on zerwał z nia. Bylismy razem miesiac potem ona oznajmila ze ejst w ciazy:-( nie wiedział co zrobić, zdecydował wrocic do niej ale wiem ze tęskni za mną

Gość wygłodniała
ale po co chcesz walczyc o faceta, ktorego znasz od meisiaca i ktory ma dizecko z inną?

bo zakochałam się:-(

Gość wygłodniała
zakochalas sie w facecie ktory wrocil do bylej, czego ci jeszcze trzeba?

Jeśli chcesz być trendi , na luzie , rozchwytywana , to pisz :classic_cool: Nie zwlekaj i patrz tylko na siebie , więcej nie liczy się nikt :D:classic_cool:

Gość wygłodniała
gdybyś była dla neigo ważna to by był z tobą by nie wracał do bylej, bo dizecko, takei sciemnianie "nie ejstem z nia szczesliwy ale mamy dziecko" to \zwykla sciema

ale on za mna teskni i zaluje swopjej decyzji

Gość wygłodniała
gdyby żalował, to by był z tobą nei z nią, kit ci wciska bo sam nei wie co robić

a ty bys wiedziała???????????????? sama namawialam go zeby do niej wrocil i byl odpowiedzialny on sie mocno wahał ale w koncu wrocil. teraz zaluje i teskni. ja tez tesknie za nim, nie rpzeszkadza mi to ze ma dziecko z nia.

Gość wygłodniała
czuć że jesteś małolata facet sam nei wie czego chce, a chyab powinein wiedziec kogo kocha, skoro sam niby mówił, że z eks było źle. Jeżlei wrocił do eks to znaczy że ci tylko kit wciskał, nei wrocilby do złej kobiety, wrocil bo coś do enij czuje i chce sprobowac z nia ze wzgledu an dziecko

wyglodniala a ty nigdy nie slyszlas ze ktos z kims jest tylko dla dziecka???

Gość wygłodniała
to jest zwykła ściema :) facet wrócił dla dizecka ale nei tylko, jak sie z kimś jest to łączy ich coś więcj, sentyment, wspolne przezycia gdyby związek był katastrofą nei wrociłby dla dziecka słyszałaś o samotnych matkach i ojcach, którzy ukłądaja sobei życie oddzielnei, ale oboje opiekują sie dzieckiem? - ja tak i tak postępują ludzie, którzy nic do siebei nei czuja

wyglodniala jedno robia tak inni probuja jeszcze ratowac zwiazek dla dziecka roznie to jest.

Gość wygłodniała
no tak, ty wiesz lepiej, bo go kochasz :D

wyglodniala a co zes sie tak uwzieła? jest tak jak pisze przestan mi wmawiac ze on ja kocha bo tak nie jest

Gość wygłodniała
gdyby nic nei czul nie wracalby, nei probowal naprawiac

boze dziewczyno wrzuc juz na luz prosze cie

Gość wygłodniała
gdyby cię kochał, to by z toba był dziewczyno, eozumiem, z ecieżko ci to dopuścić do świadomości, ale dopuść on cię lubi, spędizliście miły meisiąc, ale to tlyko miły meisiąc a ona jest jego dawną miłościa i8 amtką jego dziecka

Gość wygłodniała
masz prawo zamieszac w jego życiu, ale to błaganie o uczucia kogoś kto cie zostawił dla innej :O

Gość Artur30
ale z ciebie idiotka autorko tematu.... żaden facet nie bedzie z kobietą tylko dla dziecka, to kobiety tak tylko robią!!! faceta dziecko nie utrzyma... jak kocha to pójdzie na koniec świata

Gość panciaa
Mój przykład spapranego życia dziecku przez głupie gierki. Byłam z facetem prawie 5 lat nawet zaręczyliśmy się ale ja nie chciałam ślubu wtedy miałam dopiero 22lata, pojechał do sanatorium i tam poznał sobie grubą laskie normalnie gigant nie spodziewałabym się że ma taki gust a jest bardzo przystojny, ja też nie brzydka i szczupła, a że nam się wtedy średnio układało panienka to wykorzystała i go omotała, wypisywała smsy itp z tego co widziałam musiał jej nie źle naściemniać bo nadal spotykał się ze mną i robił idiotkę a z tamtą pisał itp jakby był wolny, olałam go bo widziałam że ściemnia i zaczął do niej jeździć ja o tym nie wiedziałam i chciałam znowu z nim być ale tym razem on mnie olał mówiąc że gdybyśmy byli po ślubie to by tak się nie stało. Po jakiś 2 miesiącach zaprosił mnie do siebie bo wyjechał do innego województwa a ja głupia pojechałam okazało się że to mieszkanie tej grubej tylko ona wyjechała na wakacje bez niego hehe wtedy myślałam że się zemszczę na niej i przespałam się z nim kilka razy, okazało się że jestem w ciąży. On jednak wybrał ją i nowe życie teraz płaci na dziecko ale nawet nie chce go widywać porażka, jaką trzeba być suką żeby odebrać dziecku ojca, ja na pewno z nim nie chciałabym być jedynie mi zależało żeby dzieckiem się zajął bo co ono winne głupoty rodziców. Zastanów się po co budować szczęście na nieszczęściu dziecka bo to ty facetowi mieszasz w głowie a on sam nie wie czego chce.