Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znaffffffca

Dlaczego brunetki są zwykle brzydsze i gorsze od blondynek?

Polecane posty

Gość Ok kiedy blondynki sa
Ladniejsze? Zblazowane, to tak.

Gość Lllldldkdkvfj
W wiekszosci blondynki to slodkie idiotki....

Temat z d...y. Jedne i drugie mogą wyglądać tandetnie: blondynki mają tendencję do wyglądania jak pieprznięta barbie, z tlenionymi włoskami, kolorowymi przymałymi ciuszkami i jeszcze jak się odstrzelą na różowo... Brunetki maja tendencję do idiotycznego wyglądu niby- wampa: z czarnymi włosami, obrysowanymi grubo kredką oczętami i nadmiarem solary. Jedne i drugie potrafią wyglądać śmiesznie. Owłosienie i zapach to wyłącznie kwestia higieny i dbania o siebie.

Gość Długi
Przecież i blondynka i brunetka może być ładna lub brzydka Dla mnie myślenie która jest lepsza jest śmieszne bo kolor włosów nie ma dla mnie jakiegoś ważnego decydującego znaczenia

Najgorsze są te które nieumiejetnie farbuja włosy. Żółte blondyny z czarnymi odrostami albo naturalne blondyny farbujace się na czarno i te białe odrosty :D A szukać powiązania pomiędzy kolorem włosów a inteligencją to można jeśli się jest na tyle głupim.

Gość Długi
i mógł bym być i z blondynką i brunetką :)

Gość gfchdcrfdht
Ja długo byłam brunetką, a teraz jestem blondynką. Moje spostrzezenia: - ciemny kolor włosów postarza - ciemne włosy wyostrzaja rysy twarzy - ciemne włosy tak jakby przytłaczaja

To chyba oczywiste. Ale nie trzeba być mroczną brunetka tylko dlatego ze cię postarza kolor. Najgorsze są ciemne, smoliste farbowane wlosy do bladej twarzy. Sztuką nie jest zafarbowac włosy ale do tego dochodzi cały makijaż itp.

Gość wtf go go
Blondynki są zazwyczaj blade, bez wyrazu. Albo wytapetowane i sztuczne jak lalki barbie. Brunetki są piekne, pełne uroku, tajemnicze. Blondynki to przerklamowana sprawa

W sumie to, co mi się nasuwa na niekorzyść blondynek to jasna karnacja - a jeśli już opalona, to najczęściej na pomarańczowo- po solarium.

Hmmm...no to jestem jakąś dziwną blondynka bo karnacje mam ciemniejsza, brzoskwiniowa, jak sie opalam ( słońce, nigdy solara) to od razu na brąz, a np siostra się opala na buraka a potem robi się brązowa. Różnie bywa. Nie kazda blondynka to blada twarz, tak samo jak nie kazda brunetka to laska z ciemną karnacja.

Gość gośćkate
ciemne włosy ciemny mózg

Gość gość
Nie prawda.

Gość gość
Yyy co wy macie do lalek Barbie? Znajdzie się Barbie, a właściwie to jakaś postać z tego filmu która jest brunetką.