Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znaffffffca

Dlaczego brunetki są zwykle brzydsze i gorsze od blondynek?

Polecane posty

Gość znaffffffca

- bo mają brzydki kolor włosów - bo mają bardziej męskie rysy - bo mają wąsy i włoski na całym ciele - bo bardziej się pocą i śmierdzą - bo są wredne i przebiegłe - bo łapią facetów na dziecko - dlaczego jeszcze?

Gość Vinca radziecki pluszak
o, patrzcie go znawca sie odezwał 😤 ja jestem brzydka brunetką i muszę z tym życ a ciebie to nie obchodzi

ooo nie! Nie zgadzam się! Brunetki są ponętne i seksowne...pfff co za bzdura autorko -.- znam tylko brzydkie blondynki. Może jest jeden wyjatek... nie znasz się! :D

Gość piękna i naturalna blondynka
już po twojej fotce w stopce można wywnioskować że jesteś brzydkim transem :classic_cool:

Gość mujercita
napisala zazdrosna blondynka :D

Gość FACET5
no cóż wystarczy porównać np kobietki ze wschodu i blondynki:) te pierwsze wypadają o niebo lepiej....

a mi się blondynki nie podobają mimozy bez brwi, rzęs i charakteru :P dodam, że nie jestem ani brunetką ani blondynką ;) ps. większość moich kumpli woli ciemnowłose

Gość Ta akurat!
Jasne, jesteś totalnym idiotą. Dla mnie ruda, brunetka czy blondynka to to samo. Każda z kobiet o takim czy takim kolorze włosów może być równie piękna co i koszmarnie brzydka! O!

a w ogole to jest jakies durne prowo ;) za zapach nie odpowiada kolor wlosow tylko higiena :P ps. wasy maja laski z hirsutyzmem :P lapia na dziecko idiotki a nie brunetki ;)

Gość Ta akurat!
A i co do tego, ze niby sa gorsze. Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Brunetki to jakieś niższe społeczeństwo czy co? Nie rozumiem..co ma kolor włosów do tego??

Gość narika12
Ja jestem blondynką i też urodą nie grzeszę i nie tylko brunetki dlaczego mnie to spotkało!

Gość fbihewg
może byc brunetka brzydka i pofarbuje sie na blond i już nie jest brzydka brunetka lecz blondynka.Kolor włosów ma chuj do tego

Gość Brunetka maja klase
Blondynki wygladaja jak takie dziewuchy ze wsi, sorry. Nie powinno sie oceniac po wygladzie ;)

Gość tnhmehtsbdsdtgbv
zgadzam sie ze blondynki to tak jak ze wsi .... miala kiedys faceta , przede mna mial blondynki - a ja brunetka .... i jak powiedzial ze jescze jakbym sobie wlosy na blond zrobila to bedzie super ! ... maskara co za facet ... i jeszcze moj kolor oczu mu nie odpowiadala: mam brazowe , a on chce miec niebieskie, laska blondyna z niebieskimi oczami .... jak widze jak on flirtuje po necie z takimi blondynami pseudonibieskookimi to zal mi sie robi hehe... oczy szare .. dziewczyna dlughi spiczasty nos , solarka, tipsy, a w opisie ma : ze nienawidzi ludzi falszywych ... skoro tak napisala to ciekawa jaka ona jest .. takze reasumujac kolor wlosow nie ma znaczenia ...ale niektorzy sa chamscy wredni co do obrazania osob o nie tym kololorze skory jakiby chcieli :/ np pewna kobieta w szpitalu powiedziala ze lubi tylko blondynki, nie lubi kobiet z ciemnymi wlosami .... ja wtedy bylam u kogos w odwiedzinach i ta starsza kobieta powiedziala to po tym jak ja odeszlam tej osobie ktora ja odwiedzalam ...

Gość tnhmehtsbdsdtgbv
aaaaaaaaaaa jeszcze dodam jakies 4 lata temu ... widok byl okropny jechalam autokarem latem w dluzsza podroz dziewczyna po drugiej stronie byla rudawa taka blond slaby rudy ... a rece!!!??? rece miala cale we wlosach ( mysle ze problem z hormonami) ale te wlosy byly takie jasne i geste i dlugie ... i to tz bylo niemile ... w wiec blondynki niech tak nie mysla ze ich wlosy sa ok, bo jak ciemne sie zobaczy to odrazu bleee...a ja powiem ze jak widze te jasne, np w wannie ... myja sie i loniaki meskie w wannie ( maskara!) bo ciemne widac i sie sptzara, a jasne? jak sie natknie to obrzydzenie bierze - przypadek jak wynajmowalam pokoj ze staudentami

Gość Blondynki sa tak pospolite....
Bez wyrazu.

Gość tnhmehtsbdsdtgbv
nie o tym kolorze wlosow mialo byc , a nie skore hehe ... sorki za literowki :)

Gość Jak sie ktos nie depiluje
To bedzie to wygladalo nieestetycznie niezaleznie od koloru wlosow. Co z tego, ze blond?

Gość Magdaaaaddd
Jestem naturalna blondynka, a farbuje sie na czarno . :) O wiele lepiej wygladam, wlosy mam zdrowe, lsniace. :) Moje kolezanki, ktore sa blondynkami same siano maja i na glowie i w glowie. Choc nie powiem, niktore (te naturalne bez tapety na ryju) sa sliczne, szczegolnie te ze slowianska uroda. :) Niebieskie oczka i blond wlosy. :) Ja mam ciemna karnacje i brazowe oczy, wiec zaczelam sie farbowac na ciemno i nie zaluje. :) Choc zawsze uwazalam ze najladniejsze sa rude dziewczyny z zielonymi oczkami. :) sa sliczne :)