Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola27lat

Czy 27-latka jest stara?

Polecane posty

Gość Jola27lat

Mam 27 lat a moje współlokatorki 22.Czasami zazdoszczę im ,że są takie młode.Czy ja jestem już stara? :(

Gość Jola27lat
One za 5 lat też będą mieć tyle lat co ja teraz :)

Gość Jola27lat
22-latka to jeszcze dziecko jest -prawda?

Gość taka jedna 22
Hmmm no dla mnie jesteś już starsza babka która jest ( a przynajmniej powinna być) na innym etapie życia niż ja. Nie zazdroszczę i cieszę się że mam dopiero 22 lata ale co z tego? Niedługo będę w twoim wielu. Tak samo jak ty mialas kiedyś 22 lata. Nie ma co zazdrościć ani patrzeć za siebie tylko iść do przodu :) cieszyć się każda chwilą.

Oj tam stara mam tyle lat , co ty , a energii mi może pozazdrości nie jedna 17 latka. :)

Gość gufyhfy
Nie lubię właśnie jak babki pod 30tke zachowują się jak nastolatki więc twoja energia może tylko odstraszać.

Gość fr5gt5
gufyhfy no jasne bo 27 latka to juz zdechlina, powinna byc flegmatyczna, ociezala, bez zycia, prasowac ciuszki do grobu :P . 27 lat to mlodosc, ciekawe co powiecie jak bedzie miec 35 , 40, 50 lat ?

Gość mezczyzna 60-lat
jak dla mnie jestes idealna

Gość gufyhfy
Nie lubię po prostu jak kobiety w tym wieku dostają w głowę ( kryzys? ). Chichoty, zachowanie godne małolaty. Mam wrażenie że się cofają w rozwoju. Energia energią, dobrze że ją masz, mam nadzieję że nie wykorzystujesz jej jak 17to latka :p

Gość fr5gt5
no ale chyba energia to nie to samo co bycie infantylną i głupiutką ?

Gość Ty jestes stara
Ja mam pół wieku i młoda jestem :) Własnie mnie synowa zapytała czy cos nie pilam ( zartem zartem zeby nie bylo ze na synowa najezdzam ),bo ogladam serial Przyjaciele i smieje sie jak dziecko :)

Gość taka jedna 22
Znam babki które w wieku 80ciu lat korzystają z życia. One wiedza ze nie ma co marnować życia. A ludzie do 40tki to lubią narzekać, jacy starzy, chorzy, tylko oni mają problemy stres... :D