Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcbvbb

Jak niektore dziewczyny robia ze w upaly 35 stopni wygladaja jak z żurnala?

Polecane posty

Gość vcbvbb

ide sobie centrum duzego miasta po 17, zar z nieba sie leje, mimo ze uzywam kosmetykow z wyzszej polki to twarz mokra, wlosy przyklapniete ulica idzie laska ,wychodzi z pracy, rajstopy na nogach, twarz -idealny matowy makijaz!!!!! wlosy uniesione, ulozone perfekcyjnie, ubranie zero pogniecenia, zapach perfum jak to mozliwe?

Gość blacksheeep
zle dbasz o siebie

nieee...dobrze dba o siebie...nie dokonczylam swojej historii:O otoz gdy wyjde z tej pracy to juz w drodze do auta nie przypominam siebie sprzed 2 minut:O

też się zastanawiam. najlepsze matowienie twarzy nic nie da. siedzenie w klimatyzowanym pokoju nie jest zdrowe - tak się pociesz :)

Gość Summerr Days )))
Nie przejmuj się!Z reguły idiotki tak mają,że w upały idealnie wyglądają!:classic_cool::classic_cool: 🌻

Gość młoda_małopolanka
a jak myślisz klimatyzacja! ja wychodząc z pracy z pomieszcznia klimatyzacyjnego, wychodze na dwór, na ulice a tu taki gorąc nagle bucha

Gość nie zgadzam sie ze tylko klima
ja mam kolezanke ktora pracuje w audycie i czesto lata samolotami do innych miast w Polsce upaly 30 stopni a ona wychodzi po calej podrozy idealna!!! makijaz perfekcyjny bez zadnego blysku, wlosy puszyste ulozone, szpilki 9 cm zakryte plus rajstopy i zero potu pod pachami

Po prostu przed pracą się myją MYDŁEM, używają dezodorantów i zakładają CZYSTE, ŚWIEŻE ciuchy. To takie trudne do zrozumienia? Dbajcie ludzie o higienę bo jebie niemiłosiernie od was. Czuję to nawet jak jadę autem.