Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość premieraWteatrze

ubiór w teatrze

Polecane posty

Gość premieraWteatrze

Czy będzie to bardzo niegustowne jeżeli ubiorę do teatru czarne szpilki, brązową spódnicę i granatową marynarkę? Bluzkę mam do wyboru czarną lub brązową. Poratujcie mnie dziewczyny.

Gość premieraWteatrze
Teatr Wielki w Poznaniu w ramach festiwalu Malta, premiera Slow Man. Wiecie co, idę do TESCO po klasyczną czarną spódnicę, bo chyba bardzo źle bym się czuła w takim gryzącym się zestawieniu.

Gość premieraWteatrze
Nie mam czasu, więc niestety nie mam innej opcji. Reklamowali się, że mają cały ogromny dział, więc może akurat...

do teatru wypada ubrac sie oczywiscie elegancko. Ale czy Ci kolorystycznie bedzie się cos gryzło- w teatrze jest ciemno, i nikt nie zrwaca uwagi na sąsiada. Olewka jak w kinie. Aczkolwiek najbardziej elegancka jest oczywiscie czerń.

Gość premieraWteatrze
udało się coś upolować w tesco. czarna spódniczka, bardzo elegancka, z dobrego materiału. przed kolano, ale myślę, że ze względu na upał może być. dziękuję za linki, ciekawe stylizacje :)

Gość gość
w teatrze musisz po prostu wyglądać elegancko. Jeśli są to kolory stonowane to oczywiścei, że się idealnie nadadzą! Ja np jak chodze do teatru za każdym razem ubieram cos innego spodnie spodnice sukienki - bbyle elegancko. A na marginesie udaj sie kiedys do www.witkacy.pl - swietny teatr!:)