Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marząca o młodym

mam 22 lata, leci na mnie dwóch facetów, dwóch starych dziadó :(

Polecane posty

Gość marząca o młodym

jeden 28 drugi 31 lat :( :( dlaczego żaden młody mnie nie chce :(

Gość thmu,r7yr
ja bym wolała starszego np 28 lat to dobra różnica

Gość Tomczyk 3343
jesli oni nie mają dzieci to możesz spróbować . Kobiety przeciez zawsze są w związku osobami młodszymi .

Gość marząca o młodym
nie mam zamiaru być ze starym :( nie mają dzieci, nie mają żon, wątpię by kiedykolwiek mieli, bo nie są ani piękni, ani młodzi ani bogaci :O :(

Gość marząca o młodym
ja jestem 22 letnia puszystą dziewicą i marzę o przystojnym piłkarzu albo tenisiście.

Gość arianka
Tomczyk 3343 - tylko metrykowo się młodsze, bo mentalnie dojrzalsze od facetów 😴

Gość proteaza
a ja lubie starszych :D

Niewiasty wywodzące się z biedoty , szczególnie te pokurcza genetyczne to powinny się lapać za emerytów , emerytura w dzisiejszych czasach to skarb. bo młody chłopina zawsze może zostać bezrobotny.

Gość marząca o młodym
mam 183 cm pokurczu umysłowy :)

Gość maikon
dai im niech se po bzykają na starość tobie chyba nie ubędzie co?

Gość germanistka86
Masz rację. Popieram. Mi się zawsze podobali młodsi, nawet od siebie:P. Zawsze też miałam chłopaka młodszego. Kilka razy spotkałam się ze starszymi, ale to nie było to.

Gość Miła Kasia
miałam ten sam problem jak miałam 16 - 20 lat, same stare chłopy z dyche starsze ode mnie do mnie zarywali, jak mnie to wkurzało 😠 i nie miałam wymówki, że mam faceta, a i jeden alimenciarz mnie podrywał z dlugami na dwoje dzieci pracujacy na czarno zeby nie placic na swoje dzieci, taka patologia sie mnie czepiała. Ale w wieku 21 lat znalazłam swoją wymarzoną miłość, starszy 3 lata :) w porządku różnica wieku. No ale 10? :O niech spieprzają stare dziadziska niech gdzie indziej szczescia szukaja

Gość zicco
Wiec taki 36 latek ma odrazu jechac do agencji bo w realu jest dziadkiem dla mlodszej kobiety...ciekawa teoria

Gość Miła Kasia
zicco niech sobie szuka bab w swoim wieku a młode laski zostawi dla młodych facetów, z kim byliby 20latkowie gdyby stare dziady byly z mlodymi dziewczynami? na ruchanie mlodych mial czas jak byl w ich wieku :O a jak ja bede miala 50 lat i mi sie zachce mlodego to co mam jeczec ze musze isc do agencji na mlodych chlopcow ? albo jak bede chciala miec jedrne cycki to mam isc na operacje? mlodosci sie nie wroci najsmiejszniejsze sa stare dziady udajace mlodych wlosy na zel ciemne okulary kryjace zmarchy wokol oczu, mlodziezowy styl ubioru, echh zenada, do roboty a nie mlodych dziewczyn sie czepiaja

Gość thuyrtutiu76
mila kasia, nie wierze co piszesz 30 latek to dziad wg ciebie?

Gość 23123123
starzy??? Jestes jakas debilką chyba... :( Mi to siępodobali starsi faceci, jak miałam 15 lat to oglądałam sie za takimi po 30... 22-latek to w ogóle nie face, tylko dziecko z mlekiem pod nosem, co moze w takim fascynowac?

Gość Miła Kasia
thuyrtutiu76 obiektywnie stary nie jest ale jak mialam 16 lat 30latek byl dla mnie starszym dziadkiem jak mialam 18 lat to byl starszym chlopem i mowie stare dziady na tych ktorzy zawracaja dupe mlodym dziewczynom, bossszze jakie to jest wkurzajace :O np w klubie bylam i sie przypieprzal stary 30 latek i nie bylo szans by wyrwac jakiegos fajnego 22 latka ktory myslal ze ja tez zainteresowana starym mięchem :O i tak, jesli 30 latek sie przypieprza do mlodej laski ok 20 letniej to jest starym dziadem. postawcie sie panowie na miejscu tej biednej mlodej nagabywanej dziewczyy i wyobrazcie sobie ze jakas starsza 40cha nachalnie was adoruje podczas gdy we mieliscie ochote zapoznac sie z jakas fajna rowiesniczka

Gość Miła Kasia
123123 "Mi to siępodobali starsi faceci, jak miałam 15 lat to oglądałam sie za takimi po 30... " wypieprzaj pedofilu stad :O

Gość 23123123
u kobiet jest zupełnie co innego, im starsza tym gorsza, faceci w większosc starzeją się jak wino... Poza tym, b. często młodzi faceci lubią dojrzałe kobiety, nie rozumiem dlaczego, ale to fakt

Gość Miła Kasia
|u kobiet jest zupełnie co innego, im starsza tym gorsza" kobieta by tak nie napisala o sobie, ja sie nie uwazam z kazdym rokiem gorsza :O mowilam ze pedofil :O

Gość 23123123
Miła Kasia- ty wiesz, dziecko, kto to pedofil??? Poza tym, sama wypieprzaj. :)

Gość Miła Kasia
23123123 tak wiem pedofil to chlop po 30 tce podajacy sie na babskim forum za kobiete i piszacy ze niby 15letnim dziewczynkom podobaja sie chlopy przed 40 chą bleeeeeeeee :O pedofil to osoba ktora czuje pociag seksualny do dzieci w wieku 0 - 15 lat fuj :O

Gość Miła Kasia
5 lat jeszcze ujdzie, moj facet jest 3 lata starszy no ale nie 10, 15 lat :O np. 30 latek nachalnie p[odrywajacy 18latek, masakra ... :O

Gość 23123123
ok. jak chcesz, tępa ruro. Łódz się dalej, że z kazdym rokiem wyglądasz lepiej. Buachachacha.... Jak skończysz 25 lat to zapbaczysz, że nawet ci po 40 przestaną się przystawiac...

Gość 23123123
Miła Kasia- ty sama jestes masakra, tylko umysłowa. Moi rodzice mieli 20 lat róznicy i byli b. szczęsliwi. Facet musi byc dojrzały, a nie jakiś dzieciak...

Gość Miła Kasia
"Łódz" hahah ewidentnie widać że to facet, żadna dziewczyna nie jest aż tak tępa jeśli chodzi o pisanie w swoim ojczystym język co, bo słownik nie podkreślił tym razem? Buahahhah ale tępak :D stare chlopisko przed 40chą próbujący odowdnić że nastolatki lecą na takich jak on :D ścinających włosy na jeżyka by nie było widać siwizny i w czarnych okularach, nieudolnie chowając zmarchy :D :D:D:D

Gość Miła Kasia
no i żadna laska by tak tu ze mną nie walczyła, bo by miała w dupie moje zdanie tylko by napisała , że akurat jej sie stare dziady podobają i tyle a ten mi ubliza od tepych rur, co prawda kole w oczy co? A czemu do tej pory rodziny nie zalozylismy? Zadna babka nie chciala na stale takiego latwego faceta, co? ;)