Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poludniowa typka urodowa

KTÓRA SUKIENKA NA WESELE WG.WAS PASUJE DO POLUDNIOWEGO TYPU URODY???

Polecane posty

Gość Ant......
Fajnie by było gdybyś znalazła taką jak ta pierwsza ale czerwoną.

no niestety takiej jak ta pierwsza, nie ma w kolorze czerwonym, jest tylko taki bez i nude.

Ta pierwsza ale tylko od pasa w górę, dół koszmarny :o blyszczący i te szmaty wiszą bez sensu :o

pytam o te 2 konkretne sukienki, a przede wszystkim jej kolory, wiec prosze nie podawac propozycji, które sami nosicie :-D

pierwsza fajna, ale opinii nie sluchaj, bo juz sobie ciebie wyobrazaja jak zgrabna latino i teraz beda pluly jadem z zazdrosci, bo same szare myszy z nadwaga, które tylko w podomkach smigaja. Wg mnie 1 fajna, 2 moze ci pasowac, ale zdjecie nie zbyt atrakcyjne.

Czerwona! jak podrasujesz, będzie idealna, i do niej czerwone lub czarne szpilki i maleńka kopertówka.

Gość hsxhskhhx23
beż jest jednym z tych kolorów, które nie pasują osobie typu zima południowa- bardzo "gaszą" jej urodę. czerwień z kolei, to bardzo dobry wybór, ale sama sukienka mi się nie podoba- chociaż widuję gorsze weselne kreacje..

Na pewno będzie lepiej układać się na figurze niż leząc płasko, wiec będzie dobrze. dopilnuj tylko żeby dobrać odpowiedni stanik. Poszłam rok temu na wesele w bardzo podobnej sukience, tylko koralowej, również bez góry i ciągle mi wychodziły brzeżki stanika, koniec końców po północy musiałam go zdjąć.