Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdu pierdu trala lala

mam 23 lata i nie chcę się z nikim wiązać

Polecane posty

dobrze mi samej. nie chcę mieć faceta. przeraża mnie myśl o ciąży i dzieciach. matka ciągle powtarza, że w tym wieku powinnam mieć już chłopaka. pierdolę związki i wszystkich pojebanych mężczyzn. niby na kogo mam zwrócić uwagę, skoro dzisiejsi mężczyźni to durnie?

Gość i powrot z bobasem hiv
masz racje

wiecie co? rzygać mi się chce, kiedy patrzę na te kulawe podróby prawdziwych mężczyzn. same sieroty wokół. z kim tu się wiązać? na chuj dokładać sobie kulę u nogi? no powiedzcie szczerze.

Gość rozkracz się przed
nieudacznikiem ze szwecji i będziesz miała super faceta. co prawda taki szwed jest takim frajerem w szwecji że nawet zdesperowana szwedka na niego nie poleci ale polki to lubią i matka będzie dumna :classic_cool:

hm? nie wiem, o co ci chodzi, więc spadaj.

Autorko w pewien sposób się z Tobą zgadzam. Jednakże chciałbym zadać Tobie pytanie jeśli pozwolisz? Na czym opierasz swoją opinię o mężczyznach?

Gość suczamałaktośzaczerniłminicka
zasadnicze pytanie byłaś kiedyś w związku ?:D

swoją wiedzę o mężczyznach opieram na empirii. widzę, słyszę i odczuwam, jak się zachowują. niewyrośnięci chłopcy, ot co. i nie, nie byłam w związku. co więcej- nie zamierzam być.

"i nie, nie byłam w związku. co więcej- nie zamierzam być." "mam 23 lata i nie chcę się z nikim wiązać " :D temat powinien brzmieć : mam 23 lata i nikt nie chce się ze mną związać dlatego tłumaczę sobie, że to ja nie chcę faceta uśmiałam się :D

dlaczego uważasz, że moja niechęć do facetów bierze się przez zawiść? tak trudno sobie wyobrazić, że ktoś nie chce wchodzić w związek, bo poziom dzisiejszych facetów pozostawia wiele do życzenia? z czego tutaj się śmiać?

ależ to z pewnością nie jest zawiść po prostu nikt Cię nie chce i tak sobie tłumaczysz swój brak powodzenia, tyle jak byś się nie wiązała z nikim mając za sobą kilka związków i liczne grono wielbicieli to można by Cię uznać za singielkę a tak jesteś zwyczajnie samotna

jesteś pierdolnięta. nie znasz mnie, a już wiesz, że nikt mnie nie chce? i jeszcze jesteś tak bardzo pewna swoich racji? temat nie traktuje o tym, czy ktoś mnie chce czy nie, ale o beznadziejności dzisiejszych mężczyzn.

Autorko a mogłabyś powiedzieć co takiego beznadziejnego w dzisiejszych mężczyznach? Z drugiej strony mężczyźni też mogą o kobietach w ten sam sposób myśleć, że jesteście beznadziejne.

Skoro jesteś taka brzydka/ głupia/ niska/ wysoka/ gruba/ koślawa (*niepotrzebne skreślić) , że uważasz, iż nie stać Cię na faceta który nie jest beznadziejny to nie zwalaj całego zła na ich głupotę bo to generalizowanie co w przypadku ludzi się nie sprawdza .

wszystko. patrząc na moich kolegów-rówieśników nie potrafię oprzeć się wrażeniu, że potrafią tylko pić i siedzieć na dupie. nic konkretnego nie robią, do niczego w życiu nie doszli, a większość nawet nie ma pracy. co w nich atrakcyjnego? a jeżeli któryś okaże się konkretny, to albo jest sporo starszy, albo zaobrączkowany.

Gość typowa deklaracja
zakompleksionej brzyduli co się na świat obraziła bo nikt jej nie chce :D

Gość typowa deklaracja
a do czego może dojść 23 latek tępa strzało? :D jak ma wykształcenie + trochę doświadczenia + porządny język to jest dobrze. Ronaldo się jej zachciewa albo Justina Bibera :classic_cool:

Oj tak nie możesz uogólniać. Ja np nie piję więc jedna rzecz z Twojej listy odpada w październiku zaczynam studia. No i jestem troszkę młodszy od Ciebie bo mam 21 lat.

tak, dokładnie. jestem zakompleksioną, obrażoną na cały świat brzydulą. poza tym nie potrafię zliczyć do dziesięciu, ważę 200 kilo, mam pryszcze i śmierdzę.

Gość i jesteśmy w domu
schudnij, zadbaj o siebie i idź do psychiatry. Przed 30 będziesz miała fajnego faceta :classic_cool: jak zjesz 2 worki psychotropów i opowiesz miłemu panu terapeucie jak to tata wchodził ci do wanny :P

do czego może dojść 23-latek? do tego samego co ja. mam bardzo dobrze płatną pracę, trzy kierunki studiów i znam kilka języków obcych. jeśli doszedłby przynajmniej do pierwszego punktu, byłabym usatysfakcjonowana.

Gość skończ to prowo
bo szkoda tego czytać. 3 kierunki studiów? Jak rozumiem liczysz licencjat i uzupełniające mgr za dwa? :classic_cool: No jak to to może i. ogólnie to żalowa jesteś bo tylko narzekać umiesz :D

Gość następna co leci na
kase i dużego fiuta. Jakie typowe. Feministki zrobiły im krzywdę z tym równouprawnieniem. Jakby gąska siedziała przy garach to by była szczęsliwa i nie zawracała nam dupy.

jak rozumiem, Twój mały móżdżek nie jest w stanie sobie wyobrazić, że ktoś może kończyć TRZY kierunki studiów? narzekam, bo mi się tak podoba. nie musisz czytać tego tematu.

Gość mareting + zarządzenie
+ socjologię na wydziale gier i zabaw :classic_cool: z przepisywaniem połowy przedmiotów. Studia to tylko papier i nic więcej, liczy się wiedza i umiejętności. Najlepiej ściśle specjalistyczne. Cała reszta to bzdury.

być może. i być może osoby, które teraz piją i balują, lepiej ustawią się w życiu niż ja. co za różnica? temat jest o czymś innym.

Gość autorka tematu

pokazuje tylko,ze baby to naprawdę niedo...y podgatunek,tylko kasa i fiuty im we łbie a same nie mają nic do zaoferowania.Tępe pasożytnicze ścierwo.