Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodkaaa

gdzie znalezc faceta?

Polecane posty

Dokladnie, w klubach, na parkiecie wielokrotnie zagadywali do mnie kolesie, ale zwykle rozmowy zmierzaja w jednym kierunku, a mi nie o to chodzi;-)

Gość DŻORDŻ
zapraszam archeolog1@o2.pl

I kolo sie zamyka mamy rownouprawnienie wykorzystywane przez kobiety i mezczyzn i to do tego stopnie ze obie plcie czekaja z reguly az to plec przeciwna wykona pierwszy krok:( Od dawna to kobieta wyciagala reke pierwsza na powitanie bo to ona decydowala kogo chce poznac a kogo nie i tak bylo wszedzie od dworow krolewskich po chlopskie domostwa

Faceci zrobili sie wygodni, chca, zeby to babki robily pierwszy krok. Facet ma pewnosc, ze go taka babka nie odrzuci, no i bedzie na kazde jego skinienie palcem:-P choc zdarzylo mi sie, ze zagadal do mnie sympatyczny koles w autobusie, wiec raczej byl trzezwy:-P ale wtedy bylam w zwiazku:-/

Bo zyjemy w epoce komformizmu a komformizm ma to do siebie ze kazdy czeka az mu spadnie z nieba partner/ka zamiast zagadac bo przeciez nie do pomyslenia jest hanba jaka sie okryjemy gdy osoba do ktorej zagadamy nam zwyczajnie odmowi

Gość czerwona truskawka.
Pavlo skąd jestes? :) masz dziewczyne?

Gość czerwona truskawka.
Ja mam tak że sie wstydze patrzeć na faceta i sie uśmiechać...boje się że mnie uzna za jakś łatwą panne a nie o to mi chodzi.

Ja nie mowie ze za pierwszym razem musi sie udac ale najwazniejsze to sie nie zrazac Warszawy tez nie zbudowali w jeden dzien gdyby w zyciu zawodowym ludzie poddawali sie tak szybko jak w zdobyciu partnera to do tej pory mieszkalibysmy w lepiankach i oswietlali je bysmy lojem zwierzecym

Mialem do dwoch tygodni temu :( niestety po zamieszkaniu razem wyszla sprzecznosc charakterow ktora byla nie do przyjecia zarowno z mojej jak i z partnerki strony.Jestem z zachodnio-pomorskiego a obecnie mieszkam i pracuje w niemczech

Gość czerwona truskawka.
czyli w sensie raczisz żeby wyjść na ulice i sie uśmiechać do faceta jak mi się spodoba? :) ale nie pomyśli sobie że jakaś dziwna jestem? ;)

Gość czerwona truskawka.
ja jestem ze szczecina :)

pavlo, sprzecznosc charakterow to kolejna wymowka ludzi, ktorzy nei potrafia nad soba pracowac i wypracowac kompromisow no chyab, że zamieszkaliscie razem po miesiacu znajomosci nei znajac sie wcale?

Moj problem polega raczej na tym, ze nie ma do kogo... Bo jak widze wysmarowanego samoopalaczem kolesia z podniesionym kolnierzykiem w koszulce polo albo lysego goscia w dresie... To chyba wole byc sama:-P

Gość czerwona truskawka.
w zasadzie wszyscy mówią mi że powinnam być bardziej odważna i sie nie wstydzić ale mi trudno jest to przezwyciężyć :( ale z drugiej strony samej też jest smutno dlatego chciałam pokonać moją nieśmiałość

Gość Facet 125%
Słodka,szkoda,że jesteś taka młodziutka :( ,bo jestem dużo starszy,ale szukaj ,na pewno się taki znajdzie

Fiku sa roznice charakterow ktore wychodza dopiero po zamieszkaniu razem i ktorych sie nie zauwazy dopoki sie z iims nie mieszka i nie chodzi mi o drobne roznice ale razace w oczy roznice a niekrorych cech charakteru nie da sie zmienic niestety starego psa nie nauczysz nowych sztuczek i nie iduczysz starych nawykow i taka niestety jest prawda. Chcesz kogos naprawde piznc? Zamieszkaj z jim

co to za różnice charakteru które ujawniaja sie dopiero po wspolnym zamieszkaniu? i od keidy roznica charakterow jest przeszkodą? myślałam że różnica poglądów na życie i sprzeczne plany na przyszlosc

Slodka np zbytni komformizm. Nie mieszkajac razem byly wspolne spacery wypady w gory nad morze na dyskoteke itd odkad zamieszkalismy razem ona wolala kazde popoludnie i wieczor spedzac w domu i koniec

slodka skad jestes? Nie ufaj obcym od razu bo cie zjedza w grupie jak inne laski beda zazdrosne i miej dystans pokazesz klase i obycie w towarzystwie bedzie dobrze poacztki sa trudne zrob dobre wrazenie to poznasz moze tego jedynego hehe

Gość czerwona truskawka.
Paweł czyli radzisz mi wyjść i sie zacząć uśmiechać do obcego faceta? troche sie boje jak mnie może odebrać. A przyjeżdzasz czasami do do domu? Mogłabym poćwiczyć z tobą to uśmiechanie ;)

pavlo, to nie kwestia charakteru, po prostu przestales ją zapraszać, że tak powiem "zapewniać ciekawych rozrywek" przedtem zabiegales, to zapraszales ja na wycieczki etc. a teraz NIC i jeszcze zwalasz an nia winę

Wiek nie ma znaczenia... No chyba, ze moglbys byc moim ojcem:-P generalnie swoje w zyciu przeszlam i troche inaczej patrze na swiat niz moje rowiesniczki;-) a co do Pavlo, uwazam, ze jedyne roznice to poglad na niektore sprawy... Kwestie brudnych naczyc czy kto robi pranie da sie chyba wypracowac kompromisem

Czasem przyjezdzam. Co doi usmiechu to usmiechaj sie z taka sama radoscia w sercu jak usmiechalas sie jak mala dzuewczynka gdy rozpakowalas prezent pod choinka a watpie zeby to nie odnioslo rezultatu :)

Gość Facet 125%
slodkaaa jakby się bardzo spieszył,to mogłabyś gadać mi tato ;) szukaj może coś bliżej swego wieku, tylko pamiętaj,że wygląd to nie wszystko i uważnie słuchaj tego co facet gada (dużo z tego można się dowiedzieć),wtedy unikniesz rozczarowań.

Gość czerwona truskawka.
Dziękuje za rade :* Wszyscy mówią że mam ładny uśmiech tylko za żadko się uśmiecham niestety, z powodu nieśmiałości. Myślę że powinnam zaczac czesciej i zobaczyc jak to działa :)