Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna40stka

warto bylo sie nie opalac!!wygladam mlodziej od kazdej rownolatki!

Polecane posty

Gość I później się dziwić że
niedzieciata35 ja tez puzno urodzilam ....przed zwiedzilam prawie caly swiat ..... perfumy mam na bierzaco...koncza sie to kupuje jak chlebek co do dzieci...to nie wiem czy nie bedziesz miala problemow z zajsciem w ciaze po 40 ...... pogadaj z ginem jakie sa szanse na zajscie w tym wieku ..... Teraz zaczynam rozumieć zgorszenie muzłumanów jak was widzą oni mają racje że jestteście pustymi dziwkami

Gość haha ,ale cie zaatakowaly
autorko :-) Ale to gownirstwo , jeszcze duzo musi sie nauczyc :-D Masz racje ,ze sie nie opalasz i prawda jest to ,ze skora niszczy sie od tak nadmiernego opalania. Ja zawsze sie opalam jak przychodzilo lato, druga sprawa ze mam tez ciemniejsza karnacje i mnie szybko lapie. Ale jak przychodzilo lato to musowo musialam sie opalic jeszcze bardziej . Od jakiegos czasu (2-3 lata)nie opalam sie specjalnie , nie leze plackiem , promieni slonecznych i tak sie nie uniknie ,ale nie opalam sie na silezeby byc mulatka. A solaruim to juz w ogole unikam . Zauwazylam po skorze koleznek jak im sie cera niszczy i jak zle wygladaja po takich wlasnie seansach i dlatego postanowilam przestac sie opalac. Jasne ,ze skora opalona ladniej wyglada ( oczywiscie kto co lubi) , ale lepiej wtedy postawic na dobry krem ). Slonce w nadmiarze(!) ,bo w mniejszych ilosciach OK , solarka i papierosy to to czego kobiety powinny unikac . Masz racje w tym co piszesz , tym dzidom sie nie tlumacz,moze kiedys przypomna sie im twoje slowa :-)

Gość byla kotka74
No i co z tego, ze jestem gruba, to tylko 90 kg. Odchudzam sie przeciez. Mam tylko 5 dzieci, ciagle piorę ale kolejna ciąza mi w niczy nie przeszkadaz, bo dostanę kase na kolejnego dzieciaka. Z tego żyję z moim chłopem , który robi na budowie w Anglii.

Gość Piękne te kobiety :)
Do tego ta druga z tego linku ma piękne oczy takie zielono-złotawe :) też by takie chciała mieć, niestety mam pospolite brązowe :(

Gość byla kotka74
Daje dupy za talerz zupy !

Gość była kotka74
heh ..... jak juz sie podszywasz ....... to rob to z klasa downie :P

Gość wiedziałem
Bylla kotka74 prosi o kase na dzieci, ale zonk...

Gość Livia_85
Autorko, a jak często się smarujesz balsamami, codziennie? Całe ciało? I w jakich cenach są te balsamy z górnej półki???