Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna40stka

warto bylo sie nie opalac!!wygladam mlodziej od kazdej rownolatki!

Polecane posty

Gość fatg3627
Tak to prawda że opalanie postarza i to już nawet jak się jest młodym A ja nie wiem po co ludzie się tak opalają na siłę :D mi się podoba i opalona i blada

Gość frrssssss
Pokaaa fote, bo nie wierze. i napewno nie od każdej

Gość vbm
40 to już wiekowo starsza baba....a czy się młodo czuje to zalezy od kobiety...ale tak czy inaczej 40stka 18nastką nigdy nie będzie

Gość Livia_85
Ładna jest oliwkowa cera. Ale żeby taką mieć wolę używać dobrych balsamów i pić soki z marchwi niż leżeć na słońcu!

Gość Uwielbiam biel :)
Kurwa nie opalajcie się kobiety blade jesteście piękniejsze ! :)

Gość vbm
po soku marchwiowym jest się pomarańczowym :O:O:O

Gość germanistka86
Gratuluję autorko. Oczywiście już przylazły bezczelne dziewuchy, dla których 40 lat to starość. To pewnie te, które leżą teraz i smażą się tłumacząc sobie, że za 20 lat i tak już uroda nie będzie dla nich ważna. A magdalenka oczywiście wpadła za młodu, a teraz próbuje się jakoś pocieszać, że za 10 lat będzie się bawić:D. Cyrk:D

Gość Livia_85
40 lat to wiek średni. Zwłaszcza, że w Polsce średnia życia kobiet wynosi ok. 80 lat, więc 40 dla wielu z nas to dopiero połowa. Kiedyś może inaczej się na to patrzyło, wtedy też każdy spieszył się z zakładaniem rodziny bo nie miał nic ciekawszego do roboty, ale wiele się zmieniło. Kobiety bardziej o siebie dbają i długość życia znacznie się wydłużyła!

Gość Livia_85
Ja nie jestem po soku pomarańczowa. Może mam inną skórę. :)

Gość zejdi
ja opalona (nie spalona) wyglądam młodziej niz jak jestem blada

Gość lindaxox0xx
daj spokój 40 lat mąż i dzieciak kto by cie teraz chciał? jakiś przykry facet tylko a oglądają sie za prawie każdą, ( i tak zaprzeczysz ale ok :)) postaw sie koło opalonej 30stki popatrz i nie wmawiaj ludziom choroby... ale jeśli ci dobrze z takim myśleniem i łatwiej w życiu to ok nie ma co sie dołować i wpędzać w kompleksy. J mam naturalnie bardzo ciemną karnacje:)) więc super bo i ciało opalone seksowne i nie zniszczone słońcem:)) pod tym względem mam fajniej od ciebie pozdrawiam serdecznie:**

Gość fajna40stka
ja wiosna zaczynam smarowac sie balsamem brazujacym lub samoopalaczem, te drozsze nie robia zadnych plam i zaciekow, kazdy pyta gdzie tak ladnie sie opalilam:) w upaly siedze w domu lub pod parasolem, nie lubie opalac sie staram sie wychodzic po zakupy przed 10 i po 16-17,zawsze nasmarowana faktorem oczywiscie:)

Gość fajna40stka
bardzo malo Polek ma ciemna karnacje, wiekszosc jest blada, z przebarwieniami, bardzo malo Polek ma to szczescie:)

Gość Uwielbiam biel :)
Albo jak musicie się opalać to tylko trochę a nie żeby być śniadą bo wtedy to już za ciekawie nie wygląda :o

Gość uwierzcie :)
Nie opalać się i nie rodzić śmierdzących bachorów, korzystać z życia ! Mam 38 lat, wyglądam jak bogini, mam męża jak Apollo- zawodowy sportowiec; kasy mamy jak lodu- bo nie traciliśmy czasu na zbyteczne dzieciory; zwiedzamy świat. A na starość kupiliśmy dom w Hiszpanii; z oszczędności możemy zapewnić sobie opiekę na ciężkie czasy. dzieci to kula u nogi , balast- zabierający czas, zdrowie i pieniądze !

Gość ten świat oszalał
czysta paranoja .... czarni się wybielają a biali się smarują opalaczami :D mi też podoba się klasyczna blada europejska kobieta a nie nudna egzotyka Pozdrawiam ! :) 🖐️

Gość czop456
Lepiej byc pieknym za mlodu niz na starosc

Gość gjhgjhgj
autorko nic nowego nie odkrylas:) opalenizna kojarzy sie z bieda:) Biednego Polaka stac tylko na lezenie na plazy, bierze zone dzieciaka lub znajomych, jedzie rozklekotanym samochodem nad pobliskie jezioro, lezy tam 12 godzin i przyjezdza jak murzyn ludzie bogaci nie tylko leza na plazy ale i zwiedzaja, stac ich na rejs statkiem, zwiedzanie drogich miejsc i opalenizna wtedy jest innna:)

Gość germanistka86
linda a Ty to wszystko robisz dla facetów tak? No i wszystko jasne. Typowe myślenie głupiutkiej Polki:-/

Gość ten świat oszalał
Nie opalać się i nie rodzić śmierdzących bachorów, korzystać z życia ! Mam 38 lat, wyglądam jak bogini, mam męża jak Apollo- zawodowy sportowiec; kasy mamy jak lodu- bo nie traciliśmy czasu na zbyteczne dzieciory; zwiedzamy świat. A na starość kupiliśmy dom w Hiszpanii; z oszczędności możemy zapewnić sobie opiekę na ciężkie czasy. dzieci to kula u nogi , balast- zabierający czas, zdrowie i pieniądze ! Wszystko super szkoda tylko że nic po tobie nie zostanie ....🖐️

Jestem artystką, zostanie moja twórczość, głąbie :)

Gość dsdas34432435
Słowianka powinna zostać słowianką z wyglądu a nie robić z siebie na siłę jakiejś latynoski bo tylko źle to wygląda. Polskie kobiety są najpiękniejsze w słowiańskiej urodzie.

Gość gjhgjhgj
a co to po kazdym ma cos zostac? lepiej zeby nic niz tepe dziecko

Gość Co za błazen
linda Liwia jak już a nie linda.... :D 🖐️

Gość była kotka74
uwierzcie :) zmien lekarza bo ten Cie oszukuje masakra jak mozna miec tak we lbie nasrane .......

Gość gjhgjhgj
skad takie przekonanie ze po kazdej kobiecie musi zostac dziecko??? gdzies to jest zapisane?

do: gjhgjhgj W końcu ktoś mądry się wypowiedział, a nie same ceepy rozciągnięte :)