Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna40stka

warto bylo sie nie opalac!!wygladam mlodziej od kazdej rownolatki!

Polecane posty

Gość fajna40stka

Moje kolezanki co roku opalaly sie na heban uzywajac oliwki.z faktorem.bardzo niskim,owszem wygladaly seksownie mialy ogromne wziecie.Niestety uderzyla im 40stka,cialo suche pomarszczone,szyja rece dekold twarz jak u staruszki,wszyscy mnie pytaja jak to mozliwe ze wygladam na 30lat a tajemnica polega na tym ze cale zycie smarowalam sie faktorem 50 nigdy nie lezalam na plazy dluzej niz godzine i to dopiero po 17,jak chcialam byc opalona to smarowalam sie samoopalaczem z wyzszej polki np shiseido clarins dior,mam ogromne powodzenie,szkoda mi dziewczyn dla ktorych jedynym celem jest spiec sie na murzynke

Gość magdalenka ls
I co ci teraz z tego? one mialy branie w młodości a ty już jesteś stara, i tak zamrszczki masz, rozstepy cellulit etc więc po co dobrze wygla dac na starość :classic_cool: załosne

Gość pierdoły
to stań przy drodze w lasku

Gość pierdoły
boze nie czytałam jeszcze takich pierdół chyba

Gość Livia_85
Ja też się nie opalam i liczę na takie efekty jak u Ciebie w przyszłości. :) Zresztą leżenie na plaży powoduje, że mnie głowa boli i jestem zmęczona. Jak jest upał to człowiek powinien szukać cienia, a nie kłaść się na słońcu.

Gość pierdoły
a mi szkoda ciebie babciu

Gość i tak jesteś stara
masz pewnie i tak zmarszczki na ci.pie hahaha

Gość stara rurooo
I tak masz 40 lat więc babciu idz wnuki baw

Gość magdalenka ls
A to "powodzenie" to nic innego jak chęć facetów na zdrade żonki po X latach małżeństwa... wiec czy masz się z czego cieszyć? nie wiem..

Gość autorka ma racje
polki wygladaja jak stare prochna, szczegolnie te ktore siedza na plazy po 10 godzin

Gość Livia_85
Kobieta w każdym wieku powinna o siebie dbać i 40-stka jak najbardziej też może być atrakcyjna, a osoby, które się tutaj wypowiadają są po prostu żałosne! I jakie kurwa wnuki??? Normalna kobieta najpierw korzysta z młodości i nie rodzi zbyt szybko bachorów tylko w wieku ok. 30 lat, więc mając 40 powinna być pełną życia mamą 10-ciolatka!

Gość vbm
i tak jesteś już stara i uwazaj bo ktos ci uwiwerzy ze wyglądasz na 30 lat :D...teraz masz powodzenie u starych pryków którzy przechodzą kryzys wieku średniego

Gość magdalenka ls
40l powinna być mamą 20l jak już a nie 10l..

Gość fajna40stka
ja urodzilam w wieku 33 lat,do tego czasu rozwijalam sie i podrozowalam:) jestem zadowolona

Gość fajna40stka
kazdy rodzi kiedy chce, mam kolezanki ktore urodzily majac 20 lat, te zadwolone i te mniej ( dawno juz po rozwodzie) moje dziecko bylo planowane, wyczekiwane i ciesze sie ze dopiero po 30stce urodzilam:) zwiedzilam kawal swiata, dorobilam sie pozycji, mam super meza i zdrowe ukochane dziecko:) teraz we 3 podrozujemy:)

Gość Livia_85
Absolutnie się nie zgadzam! Śmieszna kobieta! No ale skoro wam chce się rodzić dzieciaki w wieku 20 lat to znaczy, że macie nudne życie i nie macie co z nim zrobić, ot co! Ja w tym wieku się bawię, korzystam z życia, poznaję nowych facetów i żaden dzieciak mi w domu nie płacze! Kobiety, które się tutaj wypowiadają widocznie leżą plackiem na słońcu i poczuły się zaatakowane, ale jeszcze kiedyś pożałujecie tego opalania. :D

Gość do magdalenkais
jestes matka polka?

Gość pierdoły
i na ile kilogramów sie rozwinęłaś?? juz teraz wiem czemu sie nie opalasz za duzo by wymagac do słońca

Gość fajna40stka
Livia jezeli 85 to twoj rocznik, to jestes bardzo mlodziutka:) Rozwijaj sie, dbaj o siebie! Nie ma nic gorszego niz wpadka, z niewlasciwym facetem a potem rozwod w wieku 30 lat. a i zobaczysz ze oplaci cie sie nieopalanie, bedziesz bardzo zadowolona:)

Gość magdalenka ls
Nie matka polka- mam świetne gene, po 2 ciązach wyglądam lepiej niż nie jedna nastolatka, w wieku 35l chce być młoda i mieć w maire dorosłe dzieci, a nie babrać się w pieluchac :) A to że się ktoś tam woli "bawić" haha tak, bo matka to juz pieluchy, dziecko i czekanie na koniec hahahahahah :classic_cool:

Gość fajna40stka
na ile kilogramow sie rozwinelam? coz za polszczyzna:)

Gość vbm
a ja się opalam bo opalona wyglądam ładniej ,młodziej...ale nie jestem spaloną skwarką...a czy w wieku 40 stu lat będę miała zmarszczki to mnie nie obchodzi bo bede juz stara a poza tym nie wiadomo czy dożyje 40 stki

Gość fajna40stka
dlaczego kobiety atakuja siebie nawzajem? jedna rodzi majac 18, druga 25, trzecia 30, czwarta 40 dlaczego rozliczacie kogos zciazy?

Gość widać żeś stara panna
hehehe :D

Gość frdsssssffgtgg
a ja też wygladam młodziej, bo nie żre miesa i nabiłau i smaruje sie olejem koksowym.

Gość fajna40stka
ooo olejek kokosowy, moj ulubiony:)

Gość no i co ci po tym
powodzeniu? meza i dziecko masz, az tak sie cieszysz jak jakis fagas zwroci na ciebie uwage? marna z ciebie istota w takim razie :o

Gość Livia_85
Ludzie sami wyznaczają sobie granicę starości! W wieku 40 lat faktycznie można być zniszczoną kobietą, ale można być też całkiem atrakcyjną babką. I nie mówcie, że tak nie jest, bo znam kobiety w tym wieku, które są naprawdę ładne! Skoro mówisz, że będziesz stara w tym wieku, to współczuję. Ja nie zamierzam być wtedy stara, tylko w sile wieku!

Gość pierdoły
i jeszcze nie rozumie biedna co sie do niej mówi no ale stare baby tak juz mają to juz demencja starcza

Gość gfdhgh
spalone skwarki zaatakowaly hahahahahah a takich skwarek w polsce nie brakuje, ogolnie Polki sa brzydkie i zaniedbane, spotkac atrakcyjna 40che to jak znalezienie igly w sianie nie przejmuj sie, zazdrosne brzydule tu rzadza:):)