Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna40stka

warto bylo sie nie opalac!!wygladam mlodziej od kazdej rownolatki!

Polecane posty

Gość zejdi
taaa najlepiej z opalonego zrobić biedaka w rozklekotanym samochodzie...co za zaściankowe myślenie :O

Gość zejdi
ja tez nie mam dzieci i nie zamierzam mieć...bachory to tylko kula u nogi

Gość :D hahahaha
Polskie kobiety są najpiękniejsze w słowiańskiej urodzie. Prawda ale one może Ci nawet przyznadzą racje ale i tak pójdą się opalać :D dzisiaj jest moda na "opaloną" to one już lecą na plaże kobiety nie umią myśleć samodzielnie tylko robią to co im się każe

Gość była kotka74
gfdhgh wloszki i portugalki sa piekne......buhahahahahahah widac ze nigdy za granica nie bylles (as ) ....przejedz sie po swiecie to pogadamy :P

Gość uwierzcie :)
do: była kotka74 Ty się udaj bezpośrednio do psychiatry, twój nick świadczy ,że kotką to ty już nie jesteś i nie będziesz :) Spadaj skwarko !

Gość gjhgjhgj
ja np cenie kobiety ktore rodza i chca miec dzieci ale jezeli ktos inaczej wyobrazasobie zycie, bez dzieci- to takze pochwalam nie kazda kobieta pragnie rodzic i tworzyc rodzine, jak patrze czasami na tepe twarze nastolatkow to mysle ze lepiej po sobie zostawic by bylo wspomnienia dla dalszej rodziny niz takie barachlo

ja np cenie kobiety ktore rodza i chca miec dzieci ale jezeli ktos inaczej wyobrazasobie zycie, bez dzieci- to takze pochwalam :) mam takie same zdanie

Gość gjhgjhgj
Czasami widze zaniedbane matki wpatrzone w swoje tepe obslinione dzieci, ja nie wiem jak mozna byc dumnym z takiego bachora? zdarzaja sie tez dzieci slodziutkie, grzeczne, ulozone, inteligentne ale jak widze zaslinionego bachora dracego sie na caly plac zabaw a kolo niego matke z tlustymi wlosami i ojca z fajem w gebie to nie wiem jak mozna byc dumnym z rodzicielstwa

Gość była kotka74
uwierzcie :) za tepa jestes aby sie domyslic dlaczego byla ...... prymityw , skwarka nie jestem .... zwyczajnie Boska jestem i juz :-)

ja np cenie kobiety ktore rodza i chca miec dzieci ale jezeli ktos inaczej wyobrazasobie zycie, bez dzieci- to takze pochwalam nie kazda kobieta pragnie rodzic i tworzyc rodzine, jak patrze czasami na tepe twarze nastolatkow to mysle ze lepiej po sobie zostawic by bylo wspomnienia dla dalszej rodziny niz takie barachlo Mam takie same zdanie :)

Gość gjhgjhgj
a co do opalania, ja tez wole nasmarowac sie czyms niz opalac sie polecam samoopalacz nuxe

Gość była kotka74
gjhgjhgj z ciebie tez byl taki BACHOR a nawet gorszy sadzac po tym co piszesz

zwyczajnie Boska jestem i juz :D:D:D no i skromniara nie ma co :D

Gość gjhgjhgj
to ciesze sie ze ktos ma takie samo zdanie jak ja:)

Gość była kotka74
bo Boskie tak maja.......i juz :-):-):-)

Gość była kotka74
gjhgjhgj heh ale sie usmialam teraz .....az mi lzy polecialay heh :-)

Gość No niezła pompa :D
kobiety nie umią myśleć samodzielnie tylko robią to co im się każe No racja a najlepsze jest to że w tej "modzie" to te pomysły wymyślają sami faceci geje a nie normalni heteroseksualni faceci a one myślą że sa zajebiste :D

Gość piękna lala
Kotka - ale ty durna jesteś- zal słuchać- idiotka z wielką doopą !

tak samo te modeliki to też wymsył gejów :D laska 180cm o kurwa :D do tego tak chuda że z kroplówka by musiała chodzić niedługo :D

Gość była kotka74
piękna lala durna to cie wyklila ....... co do dupy to ciezko miec wielka przy 46 kg ......... ale za to cycki mam wielkie ...i swoje :-)

Gość niedzieciata35
wczoraj kolezanki w pracy ( wszystkie dzieciate) zaczely mi dogryzac ze nie wiem co to sa problemy, mam latwe zycie i niestety nie moge wypowiadac sie na rozne tematy bo nie rozumiem:P wiec powiedzialam im ze faktycznie przeszkadzac im nie bede i moze zajrze do laptota aby dopiac na ostatni guzik wyprawe z mezem do ameryki poludniowej :P:P:P byly zielone wsciekle z zazdrosci, dodatkowo wyjelam nowe perfumy i ostentacyjnie popsikalam sie:) mam zamiar urodzic dopiero kolo 40 , jeszcze 5 lat na podroze sobie zostawie, ciesze sie ze moj maz jest tego samego zdania:)

No modelki są często brzydkie fakt :o

Gość a ja sama
lubię opaleniżne, ale lekką, sama do niedawna chciałam wyglądac jak skwar (moze nie do przesady) bo to wszystkim wydaje się takie piękne, ostatnie lata cały czas spedzałam na słoncu i nie raz byłam ciemniejsza od niejednej brunetki a z daleka wyglądałam jak murzynka z jasnymi włosami i niebieskimi oczami (dobrze ze sie chociaz normalnie ubierałam) ale mam 24 lata i juz mi się nie chce opalac, to takie nudne, zresztą to nam wiecznie bladym polakom wydaje się ze opalenizna jest taka piękna bo kazdemu podoba sie to czego nie ma, np hindusi cenią sobie białą skórę i strasznie podobają im się ludzie z białą skórą i jest krem dla ciemnoskórych do wybielania tak jak dla nas jest samoopalacz, i widze ze coraz wiecej ludzi od tego odchodzi juz nie ma tego szału na skwary, jest wiecej ludzi bledszych o tej porze roku niz ostatnio, a mi wystarcza przebywanie na swierzym powietrzu i złoty koloryt, ale radze wam jak i sobie (tym którzy wczesniej przesadzali z opalaniem) pojsc zbadac skóre przed 30 bo rak skóry rozwija się juz wtedy kiedy o nim nie wiemy

Dałbyś mi pół godziny i w każdym większym mieście wyłapię Ci lepsze i piękniejsze kobiety niż te "modelki" :D

Gość była kotka74
niedzieciata35 ja tez puzno urodzilam ....przed zwiedzilam prawie caly swiat ..... perfumy mam na bierzaco...koncza sie to kupuje jak chlebek :-) co do dzieci...to nie wiem czy nie bedziesz miala problemow z zajsciem w ciaze po 40 ...... pogadaj z ginem jakie sa szanse na zajscie w tym wieku .....

:D:D:D:D:D

Gość I później się dziwić że
niedzieciata35 ja tez puzno urodzilam ....przed zwiedzilam prawie caly swiat ..... perfumy mam na bierzaco...koncza sie to kupuje jak chlebek co do dzieci...to nie wiem czy nie bedziesz miala problemow z zajsciem w ciaze po 40 ...... pogadaj z ginem jakie sa szanse na zajscie w tym wieku ..... Araby i czarni was gwałcą i zabijają ......

Gość niedzieciata35
gin mowil ze nie powinno byc problemu, wszystkie badania co rok robie

Gość śmieszne jest to tlumacznie
jak kobieta po 40 zycia sie opala to sa murowane przebarwienia, mi opelenizna sie u starszych kobiet sie strasznie nie podoba cialo jest czerowne, z poepkanymi nacyznkami , przebarwieniami i wysuszone na wiór okropnosc

Gość wirgilll
Daj fote bladej twarzy.