Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesbijka z dzieckiem..........

Byla u mnie pani z opieki spolecznej i jestem przerazona

Polecane posty

Otoz tak dlugo skrywalam sie ze swoja orientacja seksualna, mialam w swoim zyciu jak skonczylam 19 lat jednego chlopaka ktorego nie kochalam. Myslalam tylko ze jest to chlopak dla mnie, nawet czasami zastanawialam sie czy go kocham i tak sie skonczylo ze oddalam mu sie kilka razy. Po tych kilku razach okazalo sie ze jestem w ciazy, na szczescie moglam liczyc na pomoc ojca wtedy ktory jest czlowiekiem dosc zamoznym, zerwalam z chlopakiem (on sam tego dziecka i tak nie chcial) teraz jedynie placi mi takie glodowe alimenty (950 zlotych miesiecznie). sama zarobie ponad 2 tysiace na reke. Wracajac do tematu jestem lesbijka, nie dawno poznalam sympatyczna, mila kobiete 10 lat starsza. Teraz mam 26 lat i juz dosc duzego synka, ktory raz sie mnie spytal dlaczego spie z Jola w jednym lozku. Wytlumaczylam mu to w ten sposob. Niektore dzieci maja mame i tate, niektore dwoch tatow albo dwie mamy. Maly powiedzial oczywiscie o tym dziadkowi ktory ten naslal na mnie opieke spoleczna i powiedzial ze bedzie ubiegal sie o odebranie mi praw rodzicielskich. Bylam tak wsciekla. Poniewaz moj starszy brat od zawsze robil co chcial. Dwukrotnie zdradzil swoja zone, w wieku 16 lat juz ze swoja obecna zona dzielil sypialnie. Wszystko mu bylo wolno w przeciwienstwie do mnie. Teraz oboje z zona zyja sobie za pieniadze tatusia. Moj brat ma trzech synow, dwie corki i teraz z zona kolejne dziecko w drodze. Brat i bratowa powiedzieli ze beda zeznawac przed sadem przeciwko mnie. W dodatku moj ojciec przed laty pozbawil moja matke do mnie i do brata praw rodzicielskich. Teraz to samo chce zrobić mnie? Jak mozna byc tak podlym wobec wlasnego dziecka. Sam sprowadzal sobie zawsze rozne kobiety do domu a ja zyje teraz w stalym zwiazku i jemu to przeszkadza, bylabym z facetem byloby to samo.

Gość lesbijka fuj :( :( :(
i jeszcze to co powiedziałas do dziecka :( to nie jest normalne dwie mamy albo dwóch tatów :(

Gość 989221323
skontaktuj się z prawnikiem, a co powiedziała ta kobieta z opieki?

Gość 989221323
No i dobrze mu powiedziała, a co miała powiedziec? Dziecko z reguły przeyjmuje te rzeczy naturalnie, dorosli są zboczeni

Stwierdziła tylko tyle że dziecko jest zadbane, że jest w domu porządek i że jest pozytywnie zaskoczona. Ale jednak to podłość zrobić coś takiego matce.

Gość 989221323
a co jak ktoś jest lesbijką to musi miec w domu nieporzadek? Nie trzeba sprzatac po panu i władcy to raczej kazdy ma porządek. :( U mnie się poprawiło odkąd się rozwiodłam. :p

Gość jakajataja
sama jesteś głodowe alimenty. Fuj. Pomijając fakt, że jesteś lesbijką, to jestes jakąś taką... dziwną osobą. Jak jesteś lesbijką to musisz sypiać z obcymi kobietami w domu pod okiem syna? To nie jest normalne. Spotykaj się poza domem, spaprzesz mu psychikę. Ojciec ma rację. Odebrał prawa matce; może masz jej geny.

Krzywdy dziecku nie robisz mając partnerkę! Nie słuchaj tych świń, żyj dalej jak żyjesz. Dbasz o syna, kochasz go. Ma wszystko czego mu potrzeba. Ile to dzieci wychowuje się bez ojca. Wielki mi problem, jesteś lesbijką. Zerwij kontakt z ludźmi, którzy ci szkodzą. Nie wiem, masz możliwość przeprowadzenia się? Wykorzystają ją, jeśli możesz.

Gość 989221323
ja bym nasłała dla odmiany opiekę na nich, ciejawe czy mają kase na 6 dzieci... :( Może z kompleksów lubią szykanowac innych, bo sami mają nieudane zycie

Gość weraszka
glodowe alimenty - kretynka!

Brat pracuje w firmie u ojca. Oni właściwie mieszkają z ojcem i są na jego garnuszku a ja już dawno ulotniłam się od pieniędzy ojca, jedyne co to wysyłałam do niego syna na sobote i niedziele.

Gość zawiedziony1410
a wszystko przez idiotów wierzących w boga

Gość no cóż kraj mamy taki że
niestety nie odbiera osobom homoseksualnym dzieci. Córke lesbijke w przeciwieństwie do syna geja zaakceptowałbym ale jeśli ona zdecydowałaby się na dziecko to odebrałbym jej prawa rodzicielskie.

Gość 12e2e12e12
do przedmówcy- z twoim intelektem powinnas mniec tak czy siak zakaz rozmnazania...