Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulkakulka

gdzie można kupić bardzo duży biustonosz do karmienia?

Polecane posty

Gość lulkakulka

te które udało mi sie znaleźć są bardzo drogie, około 200 zł. może ktoś wie gdzie można kupić tanie. interesuje mnie biustonosz do karmienia w rozmiarze 75 k :/

Gość :))))))))))
jaja sobie robisz???? naprawde masz takie cycki??? ja mam 75e i myslalam ze sa mega wielkie ale ty bijesz mnie na glowe

Gość allesy są tanie
i z uwagi na rozciągliwość mozesz kupić z mniejszym obwodem 70

E to wcale nie jest duzy biust, oczywiscie jesli sie ma dobrze dobrany stanik. Sama mam 60E i nikt nie wierzy, w zwyklym sklepie gdzie sie nie znaja pewnie dostalabym 70B czy cos takiego. http://maheda.eu/ Wejdzcie na to i przewincie na dol, popatrzcie na katalog rozmiarow biustonoszy to sie przekonacie

Gość Podobnie
Oczywiście że nie jest duży o ile nosi się dobrze dobrany biustonosz. Całe życie kupowałam 75B, a się okazało że ja noszę 65E - i wreszcie przestałam męczyć cycki. Autorko sprawdź z firmy Esotic. Tanie ale nie wiem do jakiego rozmiaru mają maksymalnie.

Gość nie rozumiem dlaczego nikt
nie wierzy, że masz rozmiar 60E i co to ma do rozmiaru autorki? 60E to mini biust moim zdaniem, bo sama mam właśnie ten rozmiar, no może na pograniczu 60E i 60F, bo pasują mi i w tym i w tym rozmiarze w zależności od wielkości miseczki w danym staniku, a 75 K, to na pewno spory biust no w porównaniu z naszym rozmiarem to na pewno jest dużo większy;)

Gość baskimama
p.s Alles to NIE jest dobra firma.

Gość ja jak karmiłam to miałam
rozmiar biustonosza 34J czyli 75J, nosiłam staniki Curvy Kate albo Panache. fakt że drogie firmy ale zajebiście dobre i ładne :) teraz bardzo dużo schudłam i już od dawna nie karmie, ale nadal noszę porządne, profesjonalne biustonosze i teraz mam rozmiar 70G a biust naprawdę mikry ;) ;) no moze nie jakiś malutki ale taki w sam raz, krągły i ładny dekolt :D

Gość Podobnie
Ja też nie polecam alles, ma jeden i bardzo jestem niezadowolona. Moje E kiepsko trzyma a co mówić o K

Gość allesy są tanie
no ok, ale autorka pyta o TANIE biustonosze w swoim rozmiarze, a nie wy jej tutaj z Panache, Freyami i innymi drogimi wyskakujecie

Gość fluffy duffy
baskimama-w kategorii TANICH biustonoszy to jest znakomita marka....ja karmiłam niecałe pol roku i wybacz ale wolalam 3 tanie staniki alles-w mojej ocenie-bardzo dobre-niz jeden a droższy i zadnej mozliwosci zmiany:O

Gość ja jak karmiłam to miałam
wiem że chodzi o tanie ale akurat pisałam na temat rozmiaru a w tanszych stanikach nie mam zdania bo nie używałam więc już się zamykam ;)

Gość ja mam 60k
normalnie jest mi trudno stanik dobrać. w czasie karmienia było to dla mnie niewykonalne

Gość ale jajajajajaj
a co ty chcesz krowie na wymiona kupić stanik

Gość to ile ty masz pod biustem
i w obwodzie mając te 60 K???

Gość to ile ty masz pod biustem
ja, gdy karmiłam pierwsze dziecko miałam 66cm pod biustem i 99 cm w obwodzie piersi, ale wtedy pojęcia nie miałam na temat prawidłowego doboru stanika, niestety:O

Gość baskimama
fluffy duffy, a ja wolałam kupić sobie na ebayu freyki po góra 10 funtów i je w 20 minut na "karmnik" przerobić :P Teraz nosiłabym Effuniaki albo Comexim, ale 2 lata temu takiego wyboru nie było.

Gość co do alles
mam taki problem jak Ty autorko i absolutnie nie polecam tej firmy - z biustonosza po 3 dniach wyszły mi druty, teraz czasami go zakładam aby mi niby wygodniej było ale żal mi kasy która na niego wydałam. Szczerze? nie znam dobrych i tanich biustonoszy niestety :( I przed ciąza miałam taki problem i teraz też i wole dac jednak te 200-300 zl ale wiem ze i biust jakos wygląda i staniki mogą byc naprawde dlugo uzytkowane ;)

Gość też uważam że lepiej ku[pić
używany nawet stanik na allegro z dobrej firmy niż byle co tanie, które i tak nic nie trzyma:O

Gość W dużych Rossmannach są
biustonosze dla karmiących w bardzo wielu rozmiarach. Marka Babydream. Ostatnio widziałam w CH Targówek całą dolną półkę w opakowaniach z tymi biustonoszami. Było ich baaardzo dużo. Cena ponad 20 zł za opakowanie. Więcej szczegółów nie pamiętam, bo kupowałam coś innego. Myślę, że są dobre - tak jak wszystko inne tej marki.

Gość w bardzo wielu?
to znaczy? obwody już od 60 pod biustem? czy może miseczki H, J, K? bo szczerze wątpię;)

Napisałam wyraźnie, że widziałam ich bardzo dużo w różnych rozmiarach. Nie powiem ci dokładnie w jakich, bo mnie nie interesowały, tylko je zauważyłam, bo były na półce w tym samym segmencie co rzeczy po które przyszłam, rozumiesz? Sądząc po ilości, każda normalna kobieta może tam znaleźć odpowiedni dla siebie za niewygórowaną kasę, obejrzeć na miejscu i nie płacić za dostawę chińskiego kota w worku z Allegro.

Gość w bardzo wielu?
dam sobie obie ręce uciąć, że w rozmiarach, o których napisałam staników nie ma zatem nie pisz, ze każdy coś znajdzie dla siebie skoro nawet nie spojrzałaś na rozmiarówkę

Gość bola cie miesnie z przodu
Hahahaha na pewno w rossmannie znajdzie dla siebie rozmiar KAZDA kobieta ktora nie ma pojecia jaki rozmiar nosi. :D W rossmannie za 20zl.

Autorko cieżko jest znaleźć dobry biustonosz na taki biust w niskiej cenie. Wiem bo zaraz po porodzie nosiłam 75k. Kupiłam alles new, ale ty go nie kupuj, bo szkoda pieniedzy. Dziadostwo i tyle.

To idź i sobie obetnij, bo się ewidentnie męczysz. Przecież nie jestem Duchem Świętym i ci nie napiszę jakie mają rozmiary skoro ich nie oglądałam. To chyba dość oczywiste, nie? Na 100% mają TYPOWE najbardziej powszechne rozmiary, których szukają karmiące. Większość kobiet NORMALNEJ budowy na pewno sobie tam coś znajdzie. A że są tanie to tylko plus. Tak się składa, że w Rossmannie wszytko jest tanie, a bije na głowę 60% markowego drogiego asortymentu - szczególnie linia Babydream, więc się tak nie zapowietrzajcie. Lepszy stanik z Rossmanna, niż chińczyk z Allegro za niebotyczną kwotę, której nie jest wart nawet w 1/4.