Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulkakulka

gdzie można kupić bardzo duży biustonosz do karmienia?

Polecane posty

Gość W dużych Rossmannach są
Pozdrawiam serdecznie wszystkie bardziej i mniej sfrustrowane forumowiczki - w tym tę o kilku nickach! :) Może jednak spróbujecie mojej metody, żeby oszczędzicie sobie problemów z zakupami i przede wszytki czasu jaki tracicie w przymierzalniach. Po zakończeniu karmienia polecam staniki La Senza. Dobranoc! :) Idźcie już spać, to może z rana będzie głowa świeższa i nie będziecie się już tak zacietrzewiać, bo nie ma o co. Ja mam swój komfort i takie jest moje zdania, a wy macie problem i tyle z tego.

Gość abcdefgkobieta
ja kupowałam swoje 75J na allegro, bo nigdzie w sklepach nie mogłam dostać (wyszły mnie kolo 70zł, więc jeszcze znośnie)

Gość heeeehhhhe
LaSenza już nie istnieje.

Istnieje. Wy naprawdę macie tu wszystkie coś nie tak z głową. :o Idźcie spać kobiety.

Ostatnio byłam tam 2 mies temu i była. Nie wiem nic o zamknięciu. Jak zamkną to trudno, są inne podobnie fajne sklepy (Etam, Lindex, Marks&Spencer, KappAhl, czy nawet H&M).

I nie rozumiem, czemu piszesz niestety. LaSenza ma akurat kapitalny towar niesamowitej jakości, więc to twoje niestety pasuje tu ni przypiął ni przyłatał.

Gość heeeehhhhe
zmieniasz temat co mają te sklepy do bielizny?

Nie zmieniam żadnego tematu. Poleciłam jedną markę, napisałaś o niej, więc ci odpisałam. Kolejny nick? Niedowartościowana jesteś, serio.

dzizas ty mslisz, ze siedze tu przez cala niedziele i knuje piszac pod roznymi nikami??? O matko. He he. Powodzenia w zakupie biustonosza . Sugeruje dobry sklep z bielizna a nie hm, kappahle czy rossmany... ps. Masz manie przesladowcza,

Gość kocilapkaaa
Kolezanko od rossmana -naprawde sie mylisz. Toeoretycznie byloby fainie,gdyby na 75 pod cyckami dobrany biustonosz mial rozmiar 75 costam-ale tak nie jest. bo te pasy sa rozciagliwe. Po paru praniach nie trzymaja nic. jesli jestes w stanie pod gume wlozyc reke,i wcale nie cisnie,to taka guma po prostu nie trzyma. pol bidy jak cycki sa male -ale jak sa duze,to widza wtedy jak wory na ramiaczkach i z tego jest tylko bol,a do tego cyce jak skarpety z piaskiem. Dlatego ta guma,czyli obwod,musi bym mniejsza i stad cale zamieszanie. Co do tego,ze D to D -to tak jakby powiedziec,ze duze stopy to duze stopy. a stopy o rozmiarze 40 u kobiety wysokiej to mal nozki,podczas gdy u malej kobietki to kajaki. naprawde miska w biustonoszu 70d a 90d to zupelnie inne miski. pomysl -kobieta,ktora ma w obworzie 90 ck to kawal baby -jak by na niej wygladaly cycki wziete z takiej drobinki,co ma obwod 70?

Gość recinto
Przeczytałam "dyskusję" i zastanawiam się, jakim trzeba być osłem, żeby będąc mimo tylu spokojnych i racjonalnych argumentów zapiekać się w swojej ignorancji w temacie bielizny i obstawać przy tym rossmanie, 75B a na koniec jeszcze twierdzić, że polska lasenza to och jaka super marka (tu się uśmiałam :D, ale w sumie czego wymagać od kogoś, kto w życiu nie miał na sobie dobrze dobranego biustonosza porządnej marki? ). Cóż, trochę pokory "rossmanówko", bo każda osoba, z którą tu pisałaś reprezentowała 10 razy większy poziom wiedzy o bieliźnie od Ciebie i konsekwentnie Ci to udowadniała (podczas gdy ty z każdą wypowiedzią tylko się bardziej pogrążałaś). Ucz się od nich a nie pyskuj!

Gość nikanik
A bo to troll internetowy i to rasowy jak widać skoro udało się taką dyskusję rozkręcić. :D

Gość elllizka89
No tak, sama musze potwierdzić ze jest super , bo kupowałam już tam nieraz. To co warto podkreślic ze materiał jest bardzo delikatny.

Gość paulibbbka
Ile kupowałyście takich staników ? czy 2 w ciązy wystarczą? Czy jednak już pod koniec piersi tak bardzo rosną że jednak trzeba domawiać wieksze ?

Gość dk98
Ja kupuję tutaj --> http://www.ekubas.pl/ Mają duży wybór i duże rozmiary :) Zaufana strona , przesyłka do max 3 dni :) Polecam /:)

Gość gość
a może Salon Zdrowego Biustu? Wiem, że mają spory wybór, więc moze coś tam dla siebie znajdziesz.

Gość Izkakaa78
fajne do karmienia to alles i nawet za stówke kupisz.))) u mnie się sprawdziły przy dwóch ciażach i sobie chwalę :D

Gość gość
no Alles spoko. ogolnie to masakra z tymi rozmiarowkami ale na szczescie jak sie poszuka to cos sie znajdzie.