Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avenntowa mama

czy kazda butelka dla dziecka z aventu jest antykolkowa??

Polecane posty

Gość avenntowa mama

jak w temacie. czego drogie mamy używacie na kolki dla dziecka?? czy Wasze niemowle tez placze z gorąca??

sama butelka nic nie da, też mieliśmy te antykolkowe avent. pomógł infacol przed każdym karmieniem. a a upały - letnia kąpiel nawet 2, 3 razy dziennie i dużo picia, spanie w samej pieluszce i koszulce lub body. spacer bardzo rano, wietrzenie mieszkania. mały urodził się w zeszłym roku w maju, też bywało ciężko z powodu gorąca. powodzenia!

nie wczystkie.. te miekie z nakladka tak. sa troszke matowe w kolorze. Zreszta akurat butelka nie wiem czy ma tu wiele do gadania bo tez ich uzywalam a maly i tak mial kolki.. mojemu pomagal polski Espumisan bo Infacolu nie chcial za bardzo lykac..mielismy jeszcze takie inne kropelki ale nie pamietam nazwy bo to na recepte bylo od naszego GP (mieszkamy w UK) poza tym moja mama nosila go jak misia ;) kladla go na brzuszku na swojej rece i to mu pomagalo.. i od tego momentu polubil spanie na brzuszku ;) teraz ma 2,5 roku i nadal tak lubi spac :D no i jak juz byl troszeczke wiekszy to herbatka koperkowa oraz grip water :) rowniez zmienilismy mleko na takie dla dzieci z zapaciami i kolkami Aptamila- polski odpowiednik to Bebilon.