Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alayka.

Dek@ sweetheart jestem...

Polecane posty

Gość fu-fubu
przeczytałem ten tekst i się spuściłem powtórz to ustami...

Gość MOTORY WE WORY
Dek@ chodzi z kotem na spacer :O

Gość fu-fubu
Dek@ liże kota pod ogonem.

Gość fubu-bubu
Nie cierpię takich pedałów jak ty.

a ja bardzo lubie to co fubu pisze :) Najbardziej zapamietalam słowa ...Zdychaj z krzyżem w dupie - amen - jestem je w stanie w środku nocy przebudzona z fazy REM wyrecytowac :) Zamiast zdrowasiek powtarzam te słowa - takl mnie się wryły w głowę ...dzieki fubu - szacun i respekt bracie :classic_cool:

Gość trkakakam
alayka czy ty wogóle pracujesz gdzieś , może byś się posświęciła więcej pracy , a nie tylko kafeeee kafeeee , co to do cholery !!!

ej.... dzisiaj jestem tu 2 raz :) Pracowałam 8 godzin jak Pan Bóg przykazał :)

Gość trkakakam
a co z tym adhd ?, to pewna diagnoza czy sa jeszcze jakieś sznsa na uzdrowienie ?

Gość trkakakam
włąsnie , módl sie i pracuj a zostaniesz uzdrowiona , i krzyż w dupie nie będzie ci potrzebny :p

a kto mówił że mam adhd? To cos więcej niz adhd ... jakas choroba maniakalno prychopatyczna :D Nie do opanowania :) ale...dobrze mi z tym :D:D:D:D:DD:D

Gość fubu-bubu-yea
yea, yea jestem królem ruchaczy :)

Gość fubu-bubu
i mam w chooj szorstki język - laski błagają mnie bym ja nim chlastał między nogami

Nie cierpię takich pedałów jak ty Ty cierpisz ale na aseksualność i gdyby jeszcze twoja stara była pedałem to powiedziałbym że to przez "nią" ale ty jesteś że nazwę to tym razem łagodnie (bo czytałem biblie i rozdział o mordowaniu niemowlaków) bezrozumna :) a ja bardzo lubie to co fubu pisze Najbardziej zapamietalam słowa ...Zdychaj z krzyżem w dupie - amen - jestem je w stanie w środku nocy przebudzona z fazy REM wyrecytowac Zamiast zdrowasiek powtarzam te słowa - takl mnie się wryły w głowę ...dzieki fubu - szacun i respekt bracie Nie przesadzaj, pisałem i pisze ciekawsze rzeczy, a krzyż w dupie jest dla moherów, dla normalnych ludzi służy do wbijania gwozdzi w ścianę i czyszczenia muszli klozetowej (sprawdzone) :) Pozdro alayko! P.S mam pytanie co w ogóle ma oznaczać twój nick? Wez se go zmień ale to tylko moje zdanie ;)

Gość fubu-bubu
wypierdalaj To zaczynamy co? Zapuściłem sobie Roxette - It Must Have Been Love i wyrzuciłem to z siebie dla Was. Jak wiadomo w tym dziale ciągle panoszy sie nikomu nie potrzebny, nic nie wnoszący do tematów troll. Mówiąc troll mam na myśli trolla z krwi i kości, potwora, którego boją się ludzie ale nie nadludzie jak Ja. Musicie mnie zrozumieć prowadze badania na debilizmem i beznadziejnością, a ów trolla traktuje jako obiekt doświadczalny, coś jak laboratoryjne białe myszy które po badaniach uśmierca się. Z tą różnicą że u myszy doświadczalnych naukowo stwierdzili inteligencje i podobny kod genetyczny jak u ludzi, u trolli zaś nie stwierdzono ani tego, ani tamtego jedynie duplikacje zachowań ludzkich. Zaczynamy więc, zapraszam do czytania mojego tematu który w miarę moich możliwości będzie wisiał tu codziennie. Jeśli jesteś nowicjuszem zignoruj ten temat i przejdz do dalszego czytania forum, jeśli wiesz o co chodzi nie musisz mi dziękować, że napisałem to też w twoim imieniu, a jeśli nie zgadzasz sie ze mną to ch*j ci w d**e jeśli nie potrafisz uargumentować swojego odmiennego zdania. Debilizmowi, prostactwu i plugawym katolikom mówimy zdecydowane NIE! Mam tylko małą uwagę, naprawde nie musisz używać przecinków, kropek, czy spacji w wyrazach kiedy chcesz coś do nas bądz do mnie napisać ponieważ każdy ma cię tu za śmiecia niegodnego uwagi i nikt nie patrzy się w jaki sposób piszesz, myślisz że kogoś to obchodzi? Jeśli tak to ten żart ci wyszedł - poważnie. Bardziej śmieszny byłeś kiedy nie używałeś znaków ortograficznych. Zrozum że każdy czytający cię, ma cię tu za tak wielkiego debila że wszelkie próby zakładanych przez ciebie tematów bądz postów kończą się żałosnym fiaskiem i śmiechem ze strony czytającego. Na przykład: "Kup sobie psa lub owce, i dymaj je, a Dekalogowata powinna się wynosić z tego forum" Chcesz pokazać że trolle umieją pisać? Może i umieją bo stwory te nauczyły się tej czyności od człowieka, podobnie jak mówienia. Małpe także można nauczyć pisać czy mówić na poziomie podstawowym, troll też się nauczy. To dla mnie naprawde egzotyczne doświadczenie spotkać takiego debila w swoim życiu, myśle że jesteś kaleką, każdy pełnosprawny debil wycofałby się z tego forum po takiej prawdzie jaką napisałem, i wiem że każdy mnie czyta/przeczyta, ty jednak jesteś kaleką i nie masz już wyboru bo albo to forum albo zdechnięcie. To naprawde przykre, bo z drugiej strony mam świadomość tego że pisze tu chory umysłowo i przegrany człowiek. Niestety nie mogę ci pomóc gdyż wyznaje wprowadzoną przez Francisa Galtona eugeniczną (gr. eugenes = dobrze urodzony) zasadę wyższości mądrzejszych i silniejszych jednostek nad głupszymi i bezwartościowymi, którą zresztą uważam za genialną i sprawdzalną. Mówiąc ściślej w mniej cywilizowanym kraju ze swoim kalectwem fizycznym, jak i umysłowym skończyłbyś pod kartonem na ulicy, a Polsce pozostał ci internet i zapomoga. Zawsze coś. Możesz podziękować za ten dar swojemu bogu, a nawet pod tym względem okazałeś się totalnym idiotą i splugawionym obłudnikiem. Przecież twój Jezus kazał szanować "pedałów", homoseksualistów, nekrofili itp. Nie jestem katolikiem ale gdybym chciał spojrzeć na to obiektywnie i porównać to ze słowami Jezusa to właśnie takie zakłamane postacie jak ty psują obraz tej wiary. Jak w przypowieści o faryzeuszu, codziennie się modlił, bywał w świątyni a serce miał paskudne, jak jabłko wyglądał pięknie z zewnątrz ale w środku pełen robactwa. Ty zaliczasz się właśnie do takich fałszywych katolickich mend. Rozumiem że podszywanie się pod normalnych użytkowników sprawia ci frajdę - to super ale jest też druga strona medalu, ta jeszcze bardziej lepsza. Może tobie brakuje tego aby ktoś powiedział ci prawdę? Jest w tobie głód poszukiwania niezgłębionej prawdy do której dostęp mają jedynie wybrani? Z przyjemnością ci ją objawie. Oto prawda i sama prawda: Jesteś debilnym trollem, paskudzącym i nie potrzebnym nikomu.Twoje imię to żenada i beznadziejność, debilizm w najczystszej formie, nie do odsprzedania, nigdy nie zostaniesz wirtuozem mowy czy nawet klownem. Za daleko ci do niego. Zdychaj z krzyżem w dupie. Amen.

ej co masz do mojego pseudo? Niby w jakim byś mnie widział ? co? No wiesz ...i ja jestem taki mały mocherek, do kościoła chodzę i zdrowaśki odmawiam, różaniec w aucie mam nawet zawieszony na lusterku :D

Gość fubu-bubu
to czarny uzurpator olej go ciepłym moczem

a moje pseudo to skrót od Akurat Liżę Analnie Yebie Korva Anarhiste

Gość fubu-bubu
piertolisz głupolu :(

Tak ci się podoba mój nick i to co napisałem że chcesz być mną? Zero twórczych ambicji, bo przecież trollem być tak łatwo jak bezdomnym wystarczy nic nie robić a jednak śmierdzi się, jak ty. ej co masz do mojego pseudo? Niby w jakim byś mnie widział ? co? No wiesz ...i ja jestem taki mały mocherek, do kościoła chodzę i zdrowaśki odmawiam, różaniec w aucie mam nawet zawieszony na lusterku Nie wierze kurwa, po prostu nie wierze powiedz że to co napisałaś to objaw twojej choroby. Bóg jest jak Hitler kocha tylko swoich a tych których nienawidzi niszczy i zabija. Czy twój bóg kocha cie na tyle abyś mogła modlić się do niego i dziękować mu za jakże bogate i cudowne życie jakie prowadzisz? Jeśli tak to dziękuj mu, jeśli nie to pamiętaj że 6 milionom ludziom w pasiakach nie pomógł i tobie nie pomoże. Zdaj się na los i zostań panem własnego przeznaczenia i kreuj swój świat nawet w internecie a zobaczysz czym obdarzy cię życie i stwierdzisz że życie ludzkie znaczy tyle samo co życie psa który wpadł pod koła i że żadnej duszy ani bozi nie ma ;)

Ale macie zayebuste teksty. Do wbijania gwoździ służy młotek. Lata cywilizacji a Ty Duchu ciągle na bakier z postępem. :P Krzyż służył do tego by wieszać na nim ludzi. Ot takie, jak na swoje czasy dość wyrafinowane narzędzie do zabijania. Pewnie byłoby zapomniane, gdyby nie przybito do niego oświeconego żyda. I się zaczęło Ale ja nie o tym, "że się zaczęło", bo to temat rzeka, ale czym przybijano tego człowieka. Młotkiem, możesz to sobie wyobrazić Duchu. :D Tak, tak wiem co to urządzenia pneumatyczne. Pozwolę sobie zostawić małą furteczkę, na wypadek kiedy jakaś łosica po politechnice, ( przy okazji zdementuje plotki, nie są takie brzydkie :P ) pojedzie mi z flanki. :P Widzisz pomarańczo solidnie zwymiotowałeś, co prawda przeczytałem do połowy, bo reszty można się już domyślić, ale nijak ma się to do rzeczywistości. Mam na myśli tę forumową, gdzie nadal jesteś popiskującą pomarańczą. :D Nie zrobisz tu rewolucji. Seria podszywów i znikasz a twój bogaty tekst, będzie nie lada gratką dla lubujących się w zamykaniu tematów :P :P

Propzycje na nowe pseudo: Bóg jest ze mną, Bóg jest we mnie, Jestem w Bogu No i ten najlepiej do mnie pasuje Najświętsza Maria Panna :classic_cool: albo mam...Dziewica Oralna ...znaczy sie Orgialna ...nie to jeszcze nie to :O zaskoczę Cię mój Fubusiu...noszę na zmianę krzyżyk z medalikiem na szyi a w torebce zamiast pomadek i telefony kom. mam książecze modlitewną. Śpiewam w chórze przykościelnym i sprzedaje świece z Caritasu, które niekiedy w razie "potrzeby" ze względu na swój anatomiczny kształat lądują w mym łonie :D - myślisz że czemu taka mam pisda rozjechana jak po ataku Niemców na Polskę ? hm?

Najświętsza Maria Panna, jest już zarezerwowana Nie sorrki alayka z kropką, to Dziewica Orleańska jest już zabukana, już sam się gubię w tych świętych. :P Już się martwiłem że zamknąłem niechcący temat. :O Zawsze chuujowo czuję, kiedy mam ostatnie zdanie. W tym przypadku sparaliżowało mnie nawet gęsią skórką :P :P