Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alayka.

Dek@ sweetheart jestem...

Polecane posty

Blamaż Dek :O Wszyscy tu na Ciebie liczyli a Ty sobie kurrwa z kotem na smyczy wychodzisz. :P I błagam Cię, teraz nie odwracaj kota ogonem. Cudem wyżebruje wpisy od ludzi, których zupełnie nie wiem jak przetyrać, a Ty mi tu minki strzelasz ?!!! ... żartowałem :P Jeszcze się obsrasz i w ogóle nie da się z Tobą podyskutować. :P Jakbym miał na to ochotę, błechehehehehhe :P

Chyba już zdołałeś zauważyć, że nie przywiązuję większej wagi do tego co piszesz, jeśli tylko nie wkraczasz na grząski grunt przeszłości, czego bardzo u ciebie nie lubię. :) Dobranoc. I nadużywasz emotikonek.😴

I Bogu dzięki, ups to grząski temat. :P Jeszcze miałbym wyrzuty sumienia że dodatkowo mieszam w móżdżku, nie wiem, tak się prawidłowo pisze zdrobniale o tym co każdy człowiek posiada. Ale masz rację, ludzie i czasy się zmieniają. Ale nasiąknąłem już przez te wszystkie lata przegrywu pewnym zachowaniem, które jest mi ciężko zmienić, co gorsze nie chcę tego zmieniać :) Lubię żyć z tym piętnem, chociaż w czasach, bimbru i karmelu byłem tylko leszczykiem, to miałem niezłą radochę w uczestniczeniu w pewnych akcjach... :P Kolorowych dręczycielko kotów. http://www.youtube.com/watch?v=JmXk1UhlIgg

Nadajcie na tych samych falach Moi Drodzy :classic_cool: Założe się że Nowy ma świnke morską z którą wychodzi codziennie na spacer na SMYCZY :D Obydwoje tak samo przynudzacie i piszecie tyle że w efekcie oprócz ... sami wiecie kogo ;) nikt tego nie czyta :O Proponuje zaserwować zwierzaką spotkanie i pochwalić się krzyżówką świno-kota ;)

o matko...naprawdę? Biedny chomiczek ...choc może nie taki biedny ;) zalezy od tego czy Nowy jest czuły i delikatny czy wulgarny i brutalny! I czy chomiczek to chłopoiec czy dziewczynka :D

myślisz że czemu taka mam pisda rozjechana jak po ataku Niemców na Polskę ? A myślałem że po ataku Związku Radzieckiego na Polskę, choć twój temperament może wskazywać na to iż twoja babcia została zapłodniona w ten właśnie niekonwencjonalny sposób ;) Co do nowego nicku to tamte są chujowe ja sam bóg. Może Ala lala lub Ala szybko zwala? :)

Gość pumpkin de zoo
a następne będą Indie i to Hindusi zaleją świat a nie Chińczycy

Gość kałkoneser
nie będzie dziś rimmingu :-o

Gość gość
doopa