Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czuję się brzydka, głupia i niekochana

Polecane posty

Gość goingdownforher
nie placz 🌼

Gość goingdownforher
bedzie dobrze 😴

Gość Zuzanna Amelia & 7
Nie ziewaj Fiku tylko pakuj sie wskakuj w pociag i jedz nad morze. Teraz piekna pogoda , slonce swieci , czas w sam raz na pobyt nad Baltykiem. Lubisz morze ?

Gość goingdownforher
f m kolezanka dobrze Ci mowi 😴

Gość peqwnie masz racje
że jesteś -> brzydka, głupia i niekochana więc pogódź się z tym. i zastanów się nad http://www.karmelitanki.org.pl/

Gość BluMen orginals
Zuzanna Amelia & 7 Nie ziewaj Fiku tylko pakuj sie wskakuj w pociag i jedz nad morze. Teraz piekna pogoda , slonce swieci , czas w sam raz na pobyt nad Baltykiem. Lubisz morze ? Zuzka gdzie Ty obecnie mieszkasz?? Afryka ,Mozambik ,księstwo Suazi itd ? Piękna pogoda nad naszym Bałtykiem hm coś powątpiewam.Choć do Bałtyku mam daleko ale za oknem pogoda fatalna i nie dałbym gwarancji na słoneczną pogodę nad naszym morzem i poprawę jak zawsze kiepskiego samopoczucia fiku ;) Brak jej KONKRETNEGO chłopa to jest PROBLEM ! Reszta to szczegóły , chłopa potrzeba :p

Gość goingdownforher
ale ona szuka idealu 😴

Gość Zuzanna Amelia & 7
22:38 [zgłoś do usunięcia] BluMen orginals Piękna pogoda nad naszym Bałtykiem hm coś powątpiewam. Jak Fiku przyjedzie to slonce sie usmiechnie i pogoda sie poprawi.

Gość eh było zajęte
przypomniały mi się stare dobre czasy kiedy jęczałem, zakładając setki idiotycznych tematów na kafe jakiego to mam doła i wstawiając smutne buźki... ale antydepresanty mi pomagają... ... głowa do góry Fiku

Gość idźcream lepiej
ultki za wyceraczki powkładaj bo w agenturze na pewno lepiej płacą a ty się operdalasz 🖐️

Oj tam z tą pogodą to szczegół deszcze też są fajne można się gdzieś schować wtedy np ..ja tam lubię deszcz dziś cały zmokłem do suchej nitki ..dla mnie to takie jest hmm ekscytujące ;) ,a i rózne inne wspomnienia z deszczem też mile

Gość żorżetta
eh było zajęte, sugerujesz, że fiku ma depresję?