Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallinkaaaaaaa

Zeszliśmy się po rozstaniu , a jego ex zaszła w ciąże

Polecane posty

Gość kallinkaaaaaaa
Nikt nikogo nie zostawił - wyjechalam do pracy. Związek się skończył sam. Nikt nikogo nie rzucał. Odległość i czas zrobiły swoje. Nikomu nie namieszałam w glowie - ten facet chciał i w dalszym ciągu chce sie ze mną ożenic. e mną chce sie ozenic bez ciąży. Z tamtą nie chce byc nawet z ciążą. Życie nie jest czarno - białe, świętoszki. Róznie się układa. A Wy tylko pluć jadem potraficie.

Gość Sama sobie nie zaszla
On jej zrobil jak zaczal sie spotykac z toba. Chcesz to ciagnac, twoja sprawa. Material na odpowiedzialnego faceta z niego nie jest.

Gość kallinkaaaaaaa
Ludzie, ja nigdzie nie napisałam, że z nią nie sypiał :) Umiecie czytac? Spal z nią, ale w ciązę zaszla ona - chyba prosciej się nie da!

Gość I sie zgodzilas na taki
uklad, ze koles sobie puka kogos oprocz ciebie? To sie moze powtorzyc ;)

Gość Jak mu sie zachce
To zrobi dziecko jeszcze raz innej i nastepna "sobie zajdzie". Tylko pamietaj... Wylacz telefon.

Gość Pawełek7702
Brawo dla Kallinkaaaaa !!!! On chce sie nadal z toba zenic mimo, ze bzykał sie z inna i zrobił jej dzieciaka, a ty na to przystajesz, bo przeciez cie nie zdradzał, bo nie było zerwania buahaha to sie ubawiłem. To teraz wychodzi, ze to dziewczyna w ciąży tak jakby była jego kochanką i to on ciebie zdradzał z nia :D :D :D :D rzeczywiscie masz kolorowe zycie i nierowno pod sufitem :O

Gość Pawełek7702
"Spal z nią, ale w ciązę zaszla ona - chyba prosciej się nie da!"----oj nie grzeszysz rozumem oj nie :O ........... sama sobie wzięła i zaszła, on tylko z nią spał. To wszystko jej wina! buehehee :D

Gość Pawełek7702
wcale sie nie dziwie, ze ten facio chce z toba sie zenic, drugiej takiej durnej ze swieczką szukac po swiecie :D :D :D

Gość ojtam ojtam
autorko nie tak łatwo zajść w ciąże - i do ciąży potrzebne są 2 osoby - sama sobie jej nie zrobiła... moje zdanie na ten temat: nie pakuj się w to, rzuć go i znajdź sobie kogoś sensownego bez zakichanego życiorysu - inaczej dojdziesz do tego samego wniosku tylko zmarnujesz kilka lat na bezsensownym związku...

Gość Pawełek7702
@Kallinkaaaa ---"A Wy tylko pluć jadem potraficie" łączymy sie wszyscy w zalu nad twoim losem ;)

Gość Pawełek7702
obawiam sie, ze Kallinkaaaa do konca życia nie załapie jak tamta wzięła i zaszla :D

Gość Pawełek7702
A no i najważniejsze. Facio chce sie chajtac z NIĄ nawet bez ciąży :D No to ci Kallinkaaaaa ;)

Gość lenka010101
e mną chce sie ozenic bez ciąży. Z tamtą nie chce byc nawet z ciążą. jestes z siebie dumna?

Gość hahahahah!!!!!!
kallinkaaaaaaa " Spal z nią, ale w ciązę zaszla ona - chyba prosciej się nie da!" :D Noooo...gdyby to on zaszedl w te ciaze to dosc dziwne by bylo. Nieprawdaz kalinko? :D A moze inaczej? Ona z nim tylko spala ale trysnal i zaplodnil on? :D Jezeli to nie prowo to hmmm...madra zbyt nie jestes :D

A dla mnie to klasyczna próba (chyba nieudana) łapania gościa na dziecko. Wg mnie wyglada to tak: dziewczyna dowieduje się, że ex chlopaka wraca do miasta (miał sie nawet z nią żenic, ale wyjechała do pracy). Zaczyna sie czuć poważnie zagrożona. I nagle pojawia się ciąża. Zupełnie przypadkowo w takim momencie, gdy w jego życiu znów pojawia się była narzeczona :) :) Cóż za przypadek.

Gość kicaczka
nie Kicak! dziewczyna wzięła i zaszła no! :D

Gość Milenus0
Ten facet to szmaciarz i żadna nie powinna z nim sie zadawac! Dziewczyna w ciąży powinna zając sie swoim nienarodzonym dzieckiem, zadbac o ciąze i spokój, a ta jego ex co wróciła, powinna rozważyc ponowny wyjazd heheh i mocno puknąc sie w głowe i nie mieszac sie w w rozwalanie związków (z ciążą czy bez) bo to jawne kure..stwo i tyle w temacie. Dobranoc :classic_cool:

Rzeczywiście, autorka chyba niefortunnie i dość zabawnie sie wyrazila ;) Ale to nie zmienia mojej oceny sytuacji.

,,I nagle pojawia się ciąża. Zupełnie przypadkowo w takim momencie, gdy w jego życiu znów pojawia się była narzeczona'' ach te wpadki, przecież wiadomo, że każda normalna wpadka czeka na odpowiedni moment a jeśli owa biedna wpadka przydarzy się w tak niefortunnym momencie jak powrót byłej to na pewno była sztucznie wywołana na złość przez jakąś zołzę :D Autorko, który to tydzien/miesiąc? Nie warto tak pochopnie osądzać, że ktoś chciał kogoś złapać na dziecko bo może po przeliczeniu okazać się, że ciąża ,,przydarzyła się'' na krótko przed Twoim powrotem albo zanim dziewczyna dowiedziała się, że wróciłaś, a po prostu zorientowała się ileś tygodni później.

Gość Jowitkax
o to samo chciałam zapytac... który to tydzien/miesiąc ciązy. Moze dziewczyna nawet juz zaczyna rodzic na dniach ;)

Gość Lubie sobie kafe poczytac
kallinkaaaaaaa Nie ludz sie. Nie ona wziela i zaszla. Tylko facet zrobil jej dziecko podczas kiedy z toba rozmawial o milosci a potem zostawil kobiete w ciazy dla innej. Uwazasz, ze kasa wszytko zalatwi? I jeszcze obwiniasz ta laske :O Wskoczyla mu na kutasa i zrobila sobie dziecko :) Gowno mnie obchodza konstelacje waszych zwiazkow ale to jak ten facet sie zachowal w stosunku do niej a i do ciebie to zwykla podlosc. Teraz tego nie widzisz bo zostawil ja dla ciebie, ale to nie jest material na meza. Co do telefonow to powiedz temu fagasowi, zeby z nia porozmawial na spokojnie. Moze chociaz to potrafi.

Gość kallinkaaaaaaa
no ejjjj czy wy juz nic kompletnie nie kumacie? to ona zaszla a moj facet jej tego nie zrobil specjalnie

Gość Podobnie
kallinkaaaaaaa czy ty wiesz skąd się biorą dzieci.

marne prowo z tym "wzięła i zaszła" już dajcie sobie spokój :) poza tym , która normalna szanująca się dziewczyna chciałaby takiego faceta nadal za męża, bawił się i z jedną i z drugą a gdy dowiedział się o ciąży to chce się wypiąć a życie układać od nowa ze starą.. żenua

Gość nie zaczynaj
autorko, dobrze Ci tkos wyzej pisze, ze ten facet nie jest dobrym materialem na meza. Budujesz swoje szczescie an cudzym nieszczesciu ale zobaczysz w przyrodzie nic nie ginie it o kiedys do ciebie wroci - widzac Twojego faceta mysle, ze predzej niz myslisz.

Gość sssswdwdwf
Ale suka z ciebie, wspolczuje tej dziewczynie

Gość pawliczko
to ona zaszla a moj facet jej tego nie zrobil specjalnie-------buhahahha zrobił jej dziecko przez przypadek :D :D :D pomyłił ją z tobą???? ahahha jestes co raz lepsza :D :D :D :D :D :D :D

Gość klaryska małą
Ludzie, ja nigdzie nie napisałam, że z nią nie sypiał Umiecie czytac? Spal z nią, ale w ciązę zaszla ona - chyba prosciej się nie da! mam wrazenie,że ty nie rozumiesz co piszesz albo nie wiesz jak dochodzi do poczęcia? czemu zrzucasz winę na tę dziewczynę?jak to "zaszłą ona"?chyba to nie było kolejne niepokalane poczęcie?dziewczyno,co ty piszesz? chcesz go miec za wszelką cenę wle wg mnie nie ma żadnych szans na udane zycie,dziecwyzna zostanie sama z dzieckiem,pełna goryczy,do końca zycia będzie wam przeszkadzać ,alimenty itp dpbrzez się zastanów,ona nie odpuści i kto wie ,jak urodzi się dziecko czy on nie zechce do neij wrócic?a ciebie porzuci jak teraz porzucą tę z dzieckiem,świnia z niego i tyle on cię nie kocha,tak nie wyglada miłość..