Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanie jedno

Czy biorąc pod uwagę dzisiejsze realia świata i postępowanie ludzi...

Polecane posty

Gość takie pytanie jedno

jestem przystosowany do społeczeństwa? Czy jestem normalny biorąc pod uwagę moralność człowieka XXI wieku. Nie podobają mi się kobiety tzw. plastikowe, wymalowane za bardzo, zbyt wulgarnie ubrane i tak samo się zachowujące. Czy wpasowuje się w schemat mężczyzny współczesnego. Zawsze podobały mi się kobiety wyglądające naturalnie. Drobny makijaż, ubrane kobieco ale nie wyzywająco. Nie traktuje seksu jak sport, to nie tylko zbliżenie się ciał a coś znacznie ważniejszego. Zatem czy takie myślenie pasuje do współczesnego mężczyzny czy jest to myślenie jakże staroświeckie? Krótko mówiąc czy mając takie przekonania jeszcze jestem mężczyzną

Gość slehkuhroihg
Wiesz, powiedzialabym ze jestes i to lepszym i bardziej meskim od milosników plastiku... ale... z drugiej strony piszesz o tym na babskim forum - więc już nie wiem.

Gość takie pytanie jedno
chciałem spytać się jak to widzą kobiety więc raczej tu jest ich najwięcej.

Gość slehkuhroihg
No skarbie! Ja jestem z gatunku tych "naturalnych", więc to chyba oczywiste, że nie tknełabym kijem typa który podnieca się na myśl o wyruchaniu jakiejś tępej dziuni z solarium w klubowym kiblu.

Gość liczba 3498
Chciał zapytać ,jejku , czy Ty myślisz,że kobiety są takie ograniczone? twój tekst świadczy o tym,że chciałeś się zareklamować licząc,że kobiety się na Ciebie rzucą ,bo nie lubisz plastiku i nie traktuje seksu jak spoortu. Żenujące

Gość takie pytanie jedno
liczba 3498 Chciał zapytać ,jejku , czy Ty myślisz,że kobiety są takie ograniczone? twój tekst świadczy o tym,że chciałeś się zareklamować licząc,że kobiety się na Ciebie rzucą ,bo nie lubisz plastiku i nie traktuje seksu jak spoortu. Żenujące W swoim życiu spotkałem niestety takie a nie inne kobiety, że zacząłem po prostu wątpić. Tekst nie miał mnie zareklamować i w żaden sposób nie liczyłem, że kobiety z forum się na mnie rzucą. Naprawdę uważasz, że takich mężczyzn jak ja jest tak mało albo, że ich w ogóle nie ma. Czemu jak mężczyzna będzie miał inne zdanie niż większość na kwestie spraw damsko-męskich to znaczy, że kłamie?

Gość liczba 3498
po pierwsze nigdzie nie było napisane,że nie ma takich facetów,są bo różne są charaktery ludzi, po drugie nikt nic nie pisał o kłamstwie,więc chyba poniosła Cię fantazja i to mocno Na co liczyłeś zadając to pytanie za kobiecym forum??? że się któraś zafascynuje i ... z resztą sam wiesz, nie traktuj kobiet jak niemądre istoty,które nie potrafią się połapać na Twoim planie podrywu