Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem starą przegrańczynią

siedzę jeszcze w pizamie

Polecane posty

a wy?

Gość cieciereciecie
też. boli mnie głowa bo wczoraj popiłam, a nie chce mi sie już spać.

Gość dopiero wstałem
ja siedze w bokserkach i czekam aż służąca przyniesie mi kawe :classic_cool:

Gość sdfg
to na pewno sie doczekasz na te kawe

Gość cieciereciecie
tzn chce mi sie spac ale mi szkoda dnia :classic_cool:

by prysznic wziąc wypadało, wczoraj po miescie łaziłam, spociłam się, późno wróciłam i tylko gacie zdjęłam i się na łóżko walnęłam. ale ze mnie brudas :D

Gość eMOCje
to jest szaleństwo aby w taki upał w gaciach łazić

zawsze spie w dlugich :D bez przesady, u mnie az takich tropikow nie ma :P

Michaś,,, żebyś Ty wiedział ile osób mnie za fotki zjechało... miałam trzy. Teraz pozostało mi tylko jedno ;) Nie wiem dlaczego ludzie są tacy chamscy. Dziękuje :)

zaczarowana18 Wiem coś o tym ale nie zwracaj uwagi na takie osoby, choć wiem że tego jest trudno uniknąć. Celowo w większości takie osoby się zachowują lecz sam nie wiem czemu?? Mnie bynajmniej spodobała się twoja buzia i to wcale nie jest komplement lecz oceniam to co widzę:)

A potrafią mi nagadać, dziwię się, że teraz mnie nie obgadują ;) A to zdjęcie myślę, że jest naturalne i nie wiem co ono ma w sobie złego. Dziękuje Ci bardzo :)

zaczarowana18 Może już się znudziło to innym już by ciebie obgadywać i nie reagowałaś na to, a to dobry na to sposób;) Ale i tak byłaś śmiała je zamieścić na violi ja bym się na taką odwagę nie zdobył:) Nie masz za co dziękować twoja podzięka już dla mnie jest tym ze potrafisz być miła:) Nie przeszkadzam wam w dyskusji zaczarowana więc życzę tobie samych wspaniałości jak również innym tu osobom:)

Na jednym temacie mnie tak zjechali... Rzadko reaguje na takie ich pisanie. Nie przeszkadzasz tu ;) i tak tu nikt prawie nie pisze :D

Jestem na Kafe od jakiegoś czasu i dopiero wczoraj odważyłam się zdjęcie zamieścić. Jak widać zdążyli mnie już obgadać :O * bo jestem miła ;)

Ja też od nie dawna jestem na kafe i też już zdążyłem się wiele od innych nasłuchać ale tak postępuję jak ty że nie dostrzegam tego co inni mają mnie do zarzucenia:) He żeby tu wszyscy tacy byli to może by i inaczej to wszystko wyglądało a tak człowiek się często zniechęca do innych osób którzy są niczemu winni... Z mojej strony na pewno się z tym nie spotkasz by ciebie obgadywać bo każdy z nas ma jakieś prawa swoje które powinno się uszanować gdy ktoś jest odpowiedni:)

Czy ludzie na Kafe są tacy głupi czy tylko takich udają? ;) No niby dlaczego mają obgadywać jeśli nic złego nie robię (chyba), a własną stopkę mogę mieć ;) Chyba im się nudzi i chcą zwrócić na siebie uwagę :classic_cool:. Ale zauważyłam, że bardzo mało osób na Kafeterii ma własne zdjęcie w stopce...

I temat się urwał, ech gdzie bym się nie pojawił to tak się dzieje:) POZDRAWIAM I ZNIKAM:-P