Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

zara bende jechala pociongiem

Polecane posty

Gość ja pani wasza
nox a ty nie pamietasz ile ty bezsensownych tematow zakladalas przyganial kociol garnkowi

Bez menrza bo on pracuje, jade podbic swiat I nikt mi nie morze w tym pzeszkodzic.

Droga noks czy jak cie tam zwo. wyobraz sobie, ze pracujesz. Siedzisz w robocie codziennie po 8 godzin, nudzisz sie jak cholera, nachodza cie grube lochi kture maja pretensje do calego swiata, ze wszysttko za male. I tera, zeby sie tak nie nudzic to ktoro opcje wybierasz? a) siedze I patzre w sufit 8 godzin b) modle sie przez 8 godzin zeby ktos wszedl c) siedze na kafeterii I wypisuje glupoty odpowiec szczerze kturo opcje wybralas.

A tera czeka mie 3 godzinowa podrurz pociongiem, proponuje pzeczytac temat. I sobie wypisuje glupoty, a raczje to josz nie glupota bo to powarzna sprawa. Dzisiej bendzie przelom w mym rzyciu. pzyjaciul am, nie prawdziwych, ale mamm. Mam duzo znajomych, ale nie chce sie z nikim spotykac. Jestem z wyrzszej pulki, a to zwykle menelstwo.

Gość ja pani wasza
a czy w pociagu masz grube baby czy nie bo sie martwie ze znowu sie naogladasz grubasow

Gość p[opopoi
a ja lubie ta wariatke :D

I jak pani ciekawska. Ulzylo czy jeszcze cos wyjasnic. Tak wlasnie robio ludzie biznsesu.

A myslisz ze po co ja tera jade pincet kilometrow? Noe kochana, nie na wakacje, biznesy krence. Jak ukrence to sie zwolnie I laska lavista stara roboto. nie w moim pokoju ni ma grubych maciur, chociaz ta kujonka co to ksionrzkie czyta nawet ma bicepsa, ale nie jest z nio tak najgorzej.

Ojej znowu ktos mie lubi :-) szkoda, ze nie znacie tego uczocia jak ktos obcy wam muwi ze was lubi. Ale za czensto to terz nie lubie bo se potem za durzi wyobrarzam. chiej ktos muwil cos o kukurydzy, wlasnie jechalam obok, a potem bylo siano we bialych workach, a opotem krowy za plotem. Chiba jade za Twoim pociongiem.

Morze to glupie, ale nie wiem w kturo strone jade. Tzn. Wiem ze pociong od warszawy caly czas prosto jadzie, ale nie wiem czy polnoc, czy polodnie, czy wschud czy zachud. No za chiny ludowe nie wiem. Geografia to moja pienta achillesowa.

No I stalo sie, nie qwierze, to pewnie glupi sen, borze to nie morze byc prawda! Wlazla gruba maciura! Zajela dwa miejsca! Smierdzi potem, zadusze sie, zadusze. Litosci. Te zle moce.

Nie wiem czy to ona zasrala czy to odur ze dwora, ale wali lajnem. Tekst jej fagasa- odbily mi sie placuszki... chyba mial na mysli jej krowie wymiona, autentycznie!

Najgorsze jest to, ze siedze wcisnienta miendzy pulkie a to babe tlusto, zero ruchu, zkrempowana, nos musze potajemnie zatykac zeby babie nie narobic pzykrosci. Jej udo, mokre udo ociera o moje, fuj fuj fuj, za jakie grzechy! Mam nadzieje, ze wysiondzie wczesniej oide mie. Mi zostala jeszcze godzinka jazdy.

Gość a ja dziś ze soba skończe
bardzo mi sie podoba temacik. Kontynuj. O mnie sie nie martw, o mnie sie nie martw. Ja sobie rade dam ...

Gość JOF
Najgorzej jak Cię zarazi przez ten dotyk wirusem grubości :P

To nie jest sajens fiksion, ani fikcja literacka, ona tutej naprawde siedzi! Spudnica we kwiaty, rurzowa, taka blada bluzeczka na ramionczka, odkryty brzuch... Wiocha.pl poprosze kogos zeby mi zdjencie zrobil to wam udowodnie ze ona tutej jest!

Gość Dziubaczyca
Zapraszam, do poczytania; dziubaczyca.co.cc

Oj jusz chiba nic gorszego nie moglo mie spotkac. To jest jak grom z jasnego nieba. Ta baba zasnela, nie daj borze bendzie miala jakis sen erotyczny I sie na mie polorzy, czy nawet niech o mie oprze swojo upocono glowe. Patze tera na jaj dlonie... Co za widok, co za moc. Nie wiem czy jej napuchlo od ciepla czy ona tak na codzien, pasek od torebki ledwo jej przechodzi pzez renke, a ja zaznacze ze takiej samej szerokosci paskiem owijam sie pzez ramie.

Wykraczajonc z tematu, gdzie morzna kupic dzisiej ladowarkie do telefonu? Se nuwka.

Gość uwaga komunikat-
Pasażer "fiel"proszona o niezwłocznie udanie się do przedziału konduktorskiego celem weryfikacji uprawnień do przejazdu na podstawie posiadanego biletu.

Zara trzeba bendzie wysiadac, a ten niedzwiec spi. Borze a jak ona mie tutej zatarasuje na wieki? Nigdy nie wyjde stond? Naqwt nie ma rzadnego alarmu!

Gość uwaga komunikat-
Uprzejmie informujemy,że w przypadku negatywnej weryfikacji uprawnień danego pasażera do przejazdu na podstawie ważnego dokumentu regulamin przewiduje odpowiednio: pkt1 w ramach przejazdu do 30 km-mandat w wysokości 50pln[lub ssanie]. pkt2 w ramach przejazdu od 30km-50km-mandat w wysokości 1O0pln[lub ssanie z połykiem]. pkt3 w ramach przejazdu od 50km-100km-mandat w wysokości 150km pkt4 w ramach przejazdu powyżej 100km-mandat w wysokości 200pln[lub full serwice]

Chiej to chyba jakas sciema! Ja pokazywalam bilet, to raz, a dwa to gdzie je ten gabinet? Ich tylu jest, ze moze na gwalt mie zwolujo? Ani mi sie sni!

Gość Upstreamm
fiel No co tak siedzisz i bredzisz tu o głupotach? Wstawaj i na kontrole!Jazda!Ale już!

Gość Pasażer z boku
No nareszcie.Będzie więcej miejsca. He he tak prędko to nie wróci.:classic_cool:

Wiedzialam ze to potpucha I chciecie mie zaciongnonc w ciemny ruk. Uwaga komunikat ode mie, brakuje mi powietrza, nie wiem josz czym oddychac. Druga rzecz to pada mi telefon. Borze trace katakt ze swiatem. Poraccie gdzie kupic ladowarkie, swojo zapomialam.

Ej pasazer ktury to Ty. Chiba zartujerz ze tu jadzierz. Opisz swuj wyglond.

Gość Pasażer obok
Ja jestem obok a tamten jest z boku. Jedziemy razem z Tobą.:classic_cool:

Niedzwiedzica sie przebudzila, rozejrzala sie dookola I dalej poszedla spac. Ona chiba sobie sprawy nie zdaje, ze zara wychodzimy.

Gość Pasażer z boku
fiel A po co mam Ci się opisac? Co to nie wiesz z kim jedziesz w pociągu? No proszę cie:classic_cool: