Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAM 32 LATA JUZ NIESTETY

BLAGAM OCENCIE MOJE NOGI!!CZY MOGE CHODZIC W SPODNICACH?

Polecane posty

Gość zal mi tych które piszą, że
autorka ma anoreksje, nogi jak patyki, płaską pupę itd:D jesteście tak wredne ze to się w pale nie mieści:O a Ty autorko jak masz z tymi Twoimi koleżankami? mówią Ci tak wprost " nie ubieraj spódniczki bo masz nogi jak patyki"? jakieś zazdrosne babsztyle z nich:/

Gość nakrętka od butelki
moim zdaniem bardzo ładne nogi, smiało mozesz zakładać kieckę i śmigać na miasto;)

Gość kidid888ff
jasne anorektyczkom te nogi sie spodobaja ale zgrabnym kobietom juz nie

Gość 6575674
nogi ok tylko mogłabyś je nieco na słońce wytawić

Gość yxcvwer
jezeli masz 32 lata i to twoja figura , to pierwsza klasa!!!!!!! mzesz sobie pozwolic na wszystko:)

Nie dość, że stara, to jeszcze takie nogi grube... :P Żart ;) dziewczyno, masz mega komplesy, skoro musisz je leczyć wstawiając tu zdjęcia...

Gość chudzinkaaaaiebiea z c
fe jakas ty chuda jak na swoj wiek

Gość zeby to jedno ehh
paskudne sa chudzinki

Gość zeby to jedno ehh
co fu>>???

Gość winetuuu
Ile razy mozna wstawiac zdjecie chudych gir.no ile!

Gość dsfdsfdgfhh
ja juz od lat widze te chude nogi i to smierdzące sraczysto na tym forum, ktos ciagle wkleja te zdjęcia, to jakas uposledzona osoba, keidys dala zdjęcie w jakiejs babcinej spodnicy, kiedy indziej w jakichs gaciach oblesnych jak dla starej baby i oczywiscie musi pokazac cipsko i srake. poznaje po tych chudych nogach i plaskiej srace i oczywiscie gaciach, nikt normalny nie dalby takiej foty na forum z prawie golą sraką, to jakaś kaleka jest

Gość zeby to jedno ehh
szkapa straszna az boli jak sie widzi taka anorektyczke

Gość igaaaaaaaaaaa
juz po raz kolejny widze ta beznadziejna fotke zrozum glupia babo, jezeli reszte masz ladna to nogi ujda, jezeli twarz, pieri i charakter beznadziejny to jedna znosna czesc ciala nie pomoze

Gość hahahaha fajnie.ze
To fizycznie mozliwe,by miec tak w wieku 32 lat. Klamliwa poczwaro. Ile razy wstawisz fote tej gowniary jeszcze??

Gość ja mam 35 lat i mam takie
nogi wiec mozliwe

Gość hahaha a czemu to nie
jest możliwe mieć takie nogi po 30 roku życia?:O bo po 30 trzeba być grubym, obwisłym i z cellulitem?:D jakie tu debilki siedzą:D tylko wam współczuć, że się pocieszacie patrząc na wasze obleśne grube nożyska że "takie właśnie nogi mają wszystkie 30 latki, żadna po 30 nie ma zgrabnych tylko takie obleśne parówy jak ja":D

Ostatnio pisałam dla specjalistów zajmujących się dobieraniem treningów dla konkretnych osób. Dowiedziałam, że faktycznie tylko dobrane ćwiczenia pomogą sprawią, że zyskasz wymarzony wygląd. Polecam trochę ćwiczeń i od razu będziesz czuć się lepiej w swoim ciele i co najważniejsze - będziesz zdrowa i pewniejsza siebie.

Jednak copywriting, którym się zajmuję na BABY PISZĄ pozwala czerpać wiele korzyści. W tym właśnie zyskiwać wiedzę na temat zdrowia.