Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dokioma

co sadzicie drogie matki o niektorych bajkach dla dzieci?

Polecane posty

Gość dokioma

moje dziecko ma 5 lat wlaczam jej bajki na kanale mini mini niektore bajki sa naprawde swietne ale powiedzcie mi co to ma byc ta rastamysz tego nie pojmuje ta bajka owszem ma zawsze moral ale rastafarianie i dzieci??? Macie zastrzezenia do jeszcze jakichs bajek??

Gość feromonkaaaa1
a nie ściągasz starych bajek ? są lepsze niż te nowe

ja polecam boomerang tam leca jetsonowie , flinstonowie tom i jerry itp moj maly nie oglada bajek wcale ani tv ale ja tak;) Rastamysz jest dla mnie lepsza niz te całe kieszonkowo

Gość dokioma
oczywiscie ze mam reksia bolka i lolka itp ale czasem tez wlaczam normalnie w tv tylko przypadkim trafilam na ta bajke. Za niedlugo beda gangsta koty albo hip hop zyrafa co oni juz nie wymyslaja to sie nie miesci w glowie

Gość Ono się nadaje od 6-go miesiąc
Niektóre są MEGA DZIWNE. Osobiście doprowadzają mnie do szału te psychodeliczne na CBeebies. Wyglądają jak jakieś narkotyczne wizje.

Gość bo bajki sa dla dzieci
a nie dla nas- one je inaczej postrzegają

Narkotyczne wizje :D DOBRE :classic_cool: Nie mam tego kanału. Mój ogląda kanał disney lub bajki z kaset.Ale i tak chyba najwięcej przemocy i głupawki mają bajki z Cartoon Network

Gość dokioma
ja zawsze sie smialam ze na cbeebies sa bajki dle mutantow he a potem ludzie sie dziwia co wyrasta z takich dzieci ktore calymi dniami ogladaja cartoon network...