Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana :( ! .

Krostki na pupie! Pomóżcie!

Polecane posty

Mam straszny problem. I nie śmiejcie się . Błagam. Wyskakują mi okropne krostki. Są w miarę duże czerwone a czasem jakby w środku miały ropę i bolą . Kiedyś miałam prawie całą pupe obsypana tym ale teraz znów wychodzą i naprawdę mi to przeszkadza. Myje się więc to nie chodzi o higiene. Czym to może być spowodowane? Jak to zwalczyć? Nie chcę rozwalac szorujac gąbka tych co mają w środku tak jakby ropę bo to mi się jeszcze bardziej rozprzestrzeni tak mama mi mówiła . Więc co robić?

Gość jestem trochę złośliwa
Ile masz lat? Może to coś takiego jak trądzik na twarzy? Ja mam takie krosty na plecach, a na twarzy prawie wcale.

20 lat trądziku nigdy nie miałam a problem występuje dość długo a to poprostu jest krępującę i dokuczliwe

Gość wonetuuu
Pokaz fpte pryszczatej

Gość jestem trochę złośliwa
Też mam 20lat i dopiero niedawno pojawiły mi się takie krosty. Przyznam szczerze, że ja nic z tym nie robię. Czekam aż znikną :)

Gość Wielkie ucho
Idź do dermatologa i pokaż mu, my ci nie pomożemy, on oceni co to za wysypka, być może masz liszajca.

Gość moze wyprobuj soku
aloesowego to smarowac sokiem?

Gość ala ma kota na punkcie kota
nie jedz mleka i produktow mlecznych i obserwuj czy przechodzi. Dorosli nieraz tak reaguja na produkty mleczne, mi to podpowiedziala pani dermatolog i trafila w 10tke.

Stringow nie noszę bo nie lubię, pod prysznicem się kąpie. Wypróboje ten sudocrem. A znacie jakieś maści co wysuszaja? A może to od tego że w upały i tak noszę jeansy? Hm?

Gość gjjg
bawełniana delikatna bielizna, delikatne kosmetyki, w domu zdejmuj spodnie, spódnice i chodz w samwj bieliznie sudokrem jest dobry

Gość moze wyprobuj soku
gluten tez wyklucz

też może byc od tego, że są teraz upały własnie i się pocisz... może alkoholem sobie przetrzyj , żeby zasuszyc. myślę, że to zapalenie meszków wlosowcyh ....

Gość gjjg
pewnie nosisz obcisłe, niewygodne ubrana i dużo siedzisz na tyłku czas to zmienić

Gość gjjg
alkohol może to jeszcze bardziej podrażnic

Przedtem może i od siedzenia dużo się uczyłam i nie miałam czasu na jakieś sporty. Teraz mam pracę w ciągłym biegu więc siedzenie można wykluczyć. Eh chyba się poświęce i założe jakieś przewiewne spodenki choć figury modelki to ją nie mam. I wysprobuje ten krem skoro dobry:) dużo nie tracę jak nie pomoze to trudno. dzięki za odpowiedzi