Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia123123

w zamian za loda oczekuje minetki, on tego nie spelnia.. PROBLEM,,

Polecane posty

Czesc, mój chlopak lubi kiedy robie mu loda i przyznam ze jestem w tymcalkiem niezla, ALE oczekuje od niego odwdzieczenia, czyli zeby on zrobil mi dobrze z takim staraniem jak ja jemu, lecz zawsze sie zawodze... przykro mi wtedy z tego powodu i czuje się żle z tym iz ja zrobie dla niego wszystko a on nawet nie potrafi sie odwdzieczyc, ja zrobie to dla niego nawet kiedy cuje w ustach ten bialy nalot, zadko, ale sie zdaza, jak go zachęcic? proszę o pomoc

bo oni myślą że jak pokłapią językiem przez 2 minuty to my już 5krotny orgazm i odlot, a tu niestety trzeba sie nauczyc panowie

lizać zasyfioną grzybami, drożdżakami i bakteriami cipę bleee nie dziwie się, że nie ma zamiaru tego robić

Gość shsgsgs
Bierzesz z serem do buzi?

Gość jestem trochę złośliwa
ugryź go we fleta!

Gość fdssfd
a obciagasz z połykiem ?

Jak dla mnie to jest Egoistą!! Nie może rzadać od ciebie czegoś czego sam nie spełnia!! To On powinien się starać aby tobie sprawić przyjemność. A nie na odwrót. Powinnaś z nim porozmawiać i powiedzieć mu jasno że też pragniesz odwzajemnienia!! Jak dla mnie On nie ma szacunku dla ciebie i chyba nie kocha cię tak jak ty jego!!

Gość Ale czego się czepiasz co ?
proszę o pomoc Nie mogę ci udzielić pomocy to normalne bo kobietom śmierdzi z cipy ...:o

ak dla mnie to jest Egoistą!! Nie może rzadać od ciebie czegoś czego sam nie spełnia!! To On powinien się starać aby tobie sprawić przyjemność. A nie na odwrót. Powinnaś z nim porozmawiać i powiedzieć mu jasno że też pragniesz odwzajemnienia!! Jak dla mnie On nie ma szacunku dla ciebie i chyba nie kocha cię tak jak ty jego!! Ale baba.....

rozklapioche. ??? :D:D:D:D:D:D rozklapioche padłem :D:D:D

To mu nie rob loda. Proste. Wiekszosc fcetow sadzi, ze zajmowanie sie ich sprzetem, to tak zajebista przyjemnosc dla kobiety, ze zaden rewanz nie jest konieczny.

Gość kurcze facet się nieźle
ustawił minety walic nie musi a ona mu loda robi :D też tak chce !!!

To mu nie rob loda. Proste. Wiekszosc fcetow sadzi, ze zajmowanie sie ich sprzetem, to tak zaj**ista przyjemnosc dla kobiety, ze zaden rewanz nie jest konieczny. Bo wam z lodem do twarzy a nam z cipka nie :(

po za tym wy chcecie żeby wam minete robić pół godziny co mnie osobiście dobija .....język mam sztywny i obtarty :(

Do powyższego!! Klejny Egoista który myśli tylko o sobie!! Szkoda mi słów!! Pamiętaj o jednym!! Chcesz być kochanym kochaj!!

Gość huhuihui
wyzwolone kobiety same doprowadzily do tego, ze faceci mysla, ze robienie loda to dla nich niesamowita przyjemnosc (dla kobie) i tak naprawde facet robi laske, ze pozwala sie bawic swoim penisem. Robicie loda 5 razy dziennie, to taki jest efekt

zobaczcie jak wy macie dobrze nie musicie się specjalnie męczyć a facet i tak dojdzie po 3 minutach jeśli jesteście atrakcyjne, a my chociażbyśmy byli bossscy i mieli świetną technikę i robili wam 20 minut minete to i tak pewności nie ma czy będziecie szczytować i gdzie tu sprawiedliwość ? Jedna mineta i 10 lodów to jest sprawiedliwość :)

Gość Ja się wstydzę jak
ona mi każe ją lizać nie wiem czemu ale ona uważa ze to słodkie :)

Gość ateista i terrorysta
Jedna mineta i 10 lodów to jest sprawiedliwość Zgadzam się ! Oficjalnie oświadczam :D

Gość A w czym problem
robisz mu loda to ok no chyba że nie robisz z połykiem albo słabo ciągniesz to kiepsko....ale nie martw się ważne że się starasz :)

Gość Lupida nie wie
co powiedzieć :D dobrze jej ktoś powiedział :D

Gość Livia_85
Dokładnie, nie rób mu dobrze, skoro on Ci nie robi! Inaczej chyba go nie przekonasz. Co do białego nalotu to obrzydziło mnie to. Zarówno ja jak i mój facet zawsze się myjemy przed seksem oralnym, nigdy nie było takich obrzydliwych niespodzianek. Nie wzięłabym do buzi nieumytego, zasikanego fiuta. Jeżeli któreś z nas ma ochotę wypieścić drugie, a to drugie czuje, że nie jest do końca czyste to wychodzi na chwilę do łazienki, żeby szybko się przemyć.

Gość ateista i terrorysta
Livia_85 Egoistka ! :D