Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiantkaa

2 testy negatywne, 11 opóźnienia miesiączki i duuużo białego śluzu.

Polecane posty

Cześć.. do środy, do badań chyba zwariuję więc zamęczę Was pytaniami. 2 testy z Amila robione po południu i rano negatywne. 11 opóźnienia, boli mnie od czasu do czasu brzuch jakby od krzyża itd. Dosłownie ten sam co na miesiączkę jednak jej nie ma. Zero czerwieni. Sama biel, ciągła biel. Czuję się jak ślimak. Kupę śluzu, nieciągnący się, biały jak mleko śluz, który mam normalnie podczas miesiąca, ale teraz się to nasiliło. Jutro kupuję test ciążowy innej firmy i z ranka we wtorek kolejny teścik zrobię, ale ten śluz mnie przeraża. Nigdy nie miałam opóźnienia miesiączek oprócz ostatnich paru miesięcy o jakieś 2-3 dni. Czasami zakuje mnie coś w jajniku, poboli na dole w brzuchu, od krzyża pociągnie i przestaje. Ból wytrzymalny, normalny. Co mi jest???? Przyznam, że już raz leczyłam nieprzyjemną grzybicę pochwy, którą wyleczyłam biorąc tabletki, maście, płukanki itd. Było to równo rok temu. Proszę o mądre i przemyślane odpowiedzi, z góry dziękuję :)

Gość oto mądra i przemyslana
odpowiedz: idz do ginekologa.

Gość wsedawsd
11 opoznienia ale dni?? moja kolezanka miala tez test negatywny a teraz jest w 5 m-cy ciazy.

Nie no zwariuje.. jak mam iść kurde do ginekologa jak w środę mam na badanie beta hCG, a pierwsza wizyta po badaniu u mojego ginekologa i pierwszy wolny termin to dopiero za 20 dni. Ten facet się naprawdę ceni i nie jedna pacjentka dała by za niego wiele, ja mam do niego zaufanie. No więc czekam i wariuje i dziś kupie jeszcze 2 testy, a dodam, że strasznie bolą mnie piersi i sutki. Nie wiem jak mogło by być to możliwe, abym była w ciąży.. Kochaliśmy się przecież w dni płodne i zdarzało się, że dochodził we mnie, ale zawsze w prezerwatywie. Nieraz ona była sucha, ale prezerwatywa nigdy nie pękła.